Обадете ни се

0700 70 755

Пишете ни:

office@euShipments.com

Как да управляваш своите онлайн поръчки бързо, лесно и удобно?

Jul
16

Научи кой е един от най-важните компоненти от услугата, наречена куриерска доставка, за да управляваш безпроблемно своите онлайн поръчки!

Много хора биха отговорили веднага – „цена“, „срок на доставка“ – и това е така. Но друг важен фактор, особено що се отнася до куриерски доставки от онлайн магазини до техните крайни получатели и клиенти, е проследяемостта и наличието на винаги актуална информация за пратките.

 

Тракинг, проследяемост, история и текущ статус на всички пратки и онлайн поръчки.

Обобщено това е инструментът, който позволява на един онлайн търговец да следи и управлява своите онлайн поръчки в един пазар, в който потребителят е вече свикнал и очаква да получава поръчките си максимално бързо, както и да има достъп до информация за статуса им, започвайки още от чекаута на онлайн магазина до момента на получаване на желания продукт на вратата на неговия дом.

 

Нужда от актуална информация 24/7.

Когато поръчките се подготвят и изпращат от професионален фулфилмънт център, нуждата от информация, която да се обновява 24/7, е още по-голяма. Тогава онлайн търговецът не участва по никакъв начин във физическия процес по Pick, Pack & Ship и много често дори може да се намира на другия край на света. Затова е важно онлайн търговецът да вижда в реално време кога пратката е била опакована и предадена на доставящия куриер или пък натоварена на групажната линия за друга държава.

 

Ние, от euShipments, сме специализирани в работата с онлайн магазини и разбираме нуждите на онлайн търговците. На тях вече над 8 години предлагаме фулфилмънт и куриерски услуги, така че да продават и доставят повече на международни пазари. Затова сме изградили надеждна единна система за проследяване на всички пратки, независимо от къде са тръгвали те (от склад на онлайн търговеца или от наш фулфилмънт склад) и коя е държавата на доставка.

 

Защо наличието на единна API интеграция улеснява обработката на вашите онлайн поръчки?

В клиентския интерфейс или през API интеграцията на euShipments всеки онлайн търговец вижда на едно място статуса и историята на всичките си пратки. Съответно зад една единствена точка за достъп и управление ние сме интегрирали над 20 куриерски компании от цяла Европа, а и си партнираме с вече 10 фулфилмънт склада.

 

За бърза справка онлайн търговецът може да използва обобщените статуси на euShipments, които приравняват статусите от всички складове и куриери в една обща номенклатура за улеснение на потребителя. За по-детайлна информация са на разположение и „суровите“ куриерски статуси, към които са записани всички съпътстващи коментари, сканировки, действия и изпратени нотификации по пратките.

 

За да бъде моделът изцяло завършен, в началото на 2020 г. ние създадохме онлайн инструмент за проследяване на пратките на страницата на euShipments.

 

Как да управляваш своите онлайн поръчки бързо, лесно и удобно?

 

Как да управляваш своите онлайн поръчки бързо, лесно и удобно?

 

Как да управляваш своите онлайн поръчки бързо, лесно и удобно?

 

Така вече и получателите на нашите клиенти могат лесно сами да достъпят до актуална тракинг информация за очакваната от тях поръчка. Наши клиенти, онлайн търговци, споделят, че това нововъведение вече води до намаляване на тежестта върху отделите им за клиентско обслужване по отношение на въпроси от клиенти по пратки в движение – Изпратена ли е? Кога ще пристигне? Клиентът, който е нетърпелив и се вълнува да получи поръчката си, може лесно сам да провери това.

 

Бъдете на линия с euShipments в блога на сайта ни или Facebook страницата, за да научавате още интересни и полезни новини.

🔵🔵🔵

 

Всичко за euShipments и предлаганите от нас международни сухопътни куриерски доставки и фулфилмънт услуги за онлайн магазини може да научите тук.

Очакваме вашите въпроси и на office@euShipments.com или на формата по-долу!

Имате въпрос?