Обадете ни се

0700 70 755

Пишете ни:

office@euShipments.com

Как да стартираме онлайн магазин бързо и ефективно?

May
27

Успешното преминаване към онлайн бизнес беше основна тема на новия уебинар на "Капитал".

Уебинарът “Как бързо и ефективно да стартираме онлайн магазин?” се проведе на 12 май и искаме да благодарим на в. Капитал (www.capital.bg) за поканата да се включим него.

В тези извънредни условия всички онлайн магазини играят изключително ключова роля в социален и икономически план, а ние от euShipments.com продължаваме да бъдем вашите верни партньори! Останахме на “бойното поле” и доставяме всичко, от което вашите клиенти имат нужда до тяхната врата не само в България, но и в Европа.

Куриерски и фулфилмънт решения за вашия онлайн магазин по време на COVID-19

Нашият мениджър – Светлозар Димитров, сподели много интересни неща от опита на екипа ни по темата „Куриерски и фулфилмънт решения за доставки по време на COVID-19 кризата – процеси, промени и иновации“.

От началото на кризата досега екипът ни работи на максимални обороти, като дори успяхме да обработим рекордния за нас брой пратки в рамките на едни календарен месец за тези 8 години, откакто сме на пазара – близо 78 000 международни куриерски пратки.

Гледайте пълния запис на уебинара:

“Как бързо и ефективно да стартираме онлайн магазин?”

 

 

Дискусия с доказани експерти от eCommerce сферата

Разговорът беше изключително интересен и много полезен. Г-н Димитров беше в компанията на още знакови за пазара на електронната търговия у нас експерти:

  • Ваня Манова, Мениджър на Mastercard за България, Северна Македония, Албания и Косово
  • Димитър Валентинов Димитров, партньор и e-commerce консултант, Stenik
  • Методи Дреновски, основател и управител в SuperHosting.BG
  • Любомир Чолаков, управляващ директор, Isobar Commerce Bulgariа

Как да влезем в онлайн търговията и да създадем онлайн магазин?

По време на уебинара експертите от eCommerce сферата споделиха с аудиторията успешни стратегии и добри практики за това как да създадем онлайн магазин. Светлозар Димитров и неговите събеседници ни дадоха и много стойностна информация за това как можем да влезем в онлайн търговията, както и за нагласите на клиентите ни и как да ги превърнем в лоялни такива.

Статия с видеото и още информация по темата можете да откриете и в уебсайта на нашите приятели от в. Капитал.

 

🔵🔵🔵

 

Всичко за euShipments и предлаганите от нас международни сухопътни куриерски доставки и фулфилмънт услуги за онлайн магазини може да научите тук.

Очакваме вашите въпроси и на office@euShipments.com или на формата по-долу!

Имате въпрос?