Contactaţi-ne

+359 700 70 755

Contactează-ne prin e-mail la:

office@euShipments.com

InPost și euShipments – un parteneriat de lungă durată cu dezvoltare

Feb
16

Întreaga rețea de dispozitive Lockers a InPost este disponibilă în rețeaua euShipments - prin API și prin interfața pentru clienți.

Parteneriatele cu companii locale de curierat din toată Europa pe care le-am construit de-a lungul anilor au un singur scop. Acesta este creșterea semnificativă a competitivității și, prin urmare, a vânzărilor clienților noștri – comercianții online internaționali.

 

Pentru a putea garanta o dezvoltare sigură și stabilă a afacerii, creștem în mod continuu numărul de companii locale de logistică prin intermediul cărora operează rețeaua noastră internațională de aprovizionare. În același timp, implementăm inovațiile fiecărei structuri partenere din portofoliul nostru.

 

Suntem încântați să vă informăm că până la începutul anului 2023, toate cele peste 22000 de locații de tip Locker ale InPost sunt accesibile prin intermediul integrărilor API cu noi sau prin interfața noastră pentru clienți. Care este importanța acestei noi funcționalități și care sunt avantajele utilizării acesteia – aflați mai jos.

 

euShipments și InPost

 

InPost este lider în domeniul serviciilor de curierat în Polonia și un punct de referință pentru calitatea logisticii în întreaga Europă. Colaborarea noastră cu această companie datează de mulți ani și este principalul nostru partener logistic din Polonia.

 

În prezent, InPost deține cea mai mare rețea europeană de stații poștale automate, sau „Lockers”, care fac parte din așa-numitul serviciu de livrare de colete Out-of-Home. Acestea devin treptat cea mai utilizată metodă de livrare în Polonia, iar această tendință are un impact puternic și asupra țărilor vecine din Europa Centrală și de Est.

 

În ultimii trei ani, InPost a crescut în mod semnificativ numărul de dispozitive și locații Locker. Pornind de la aproximativ 2000 de stații în anul 2020, la sfârșitul anului 2022 există deja peste 22000 de dispozitive Locker în Polonia, iar numărul acestora continuă să crească. În prezent, peste 87% dintre polonezi au mai puțin de 350 de metri până la cel mai apropiat Locker.

 

Avantajele stațiilor Locker

 

Dispozitivele Lockers sunt superioare altor metode de livrare – la o adresă personală, la o firmă de curierat, etc. – prin faptul că utilizarea dispozitivului în sine se face “în afara orelor de program”. Atunci când un colet ajunge la dispozitivul Locker desemnat, acesta este disponibil pentru a fi ridicat imediat și non-stop, pentru confortul chiar și al utilizatorilor cu cele mai aglomerate programe.

 

Dimensiunea compactă permite instalarea acestui tip de dispozitive în locații foarte convenabile pentru utilizatori – centre comerciale, supermarketuri, clădiri de birouri, stații de metrou. Livrările la dispozitiveLockers sunt mai profitabile prin reducerea costurilor – datorită lipsei angajaților de serviciu și a consumului mult mai mic de energie electrică în comparație cu un birou de curierat, de exemplu. În plus, stațiile automate sunt ecologice, reducând utilizarea combustibilului pentru transport și, prin urmare, emisiile de gaze nocive.

 

Toate aceste beneficii sunt din ce în ce mai apreciate de consumatorii din Polonia și din țările vecine, tendința de utilizare în masă a dispozitivelor Lockers se răspândește treptat în întreaga Europă.  Acest lucru conduce la necesitatea de a utiliza locațiile Locker ca opțiune de livrare pentru toate magazinele online care doresc să fie competitive și corecte față de preferințele consumatorilor.

 

Avantajele stațiilor Locker

 

  • Există peste 80000 de dispozitive Locker în funcțiune în întreaga Europă în ianuarie 2023, cu utilizare principală în Polonia, Marea Britanie, Germania, Suedia și Spania.

 

  • Lider în Europa este InPost, cu peste 22000 de dispozitiveLockers, urmat de Deutsche Post/DHL, cu aproximativ 18000.

 

  • Rata de succes a livrărilor Out-of-Home, care include și dispozitivele Lockers, este de peste 99% până la sfârșitul anului 2022.

 

  • În plus, livrările Out-of-Home reprezintă în prezent peste jumătate din totalul livrărilor în Polonia, Republica Cehă, Ungaria, Germania, Franța și regiunea scandinavă.

 

Gestionați retururile și înlocuirile prin intermediul dispozitivelor Lockers

 

Avantajele dispozitivelor Locker pentru comercianții online nu se limitează la livrarea de colete către consumatorii din Polonia. De asemenea, acestea pot fi utilizate în procesul de logistică inversă. Dispozitivele Lockers sunt extrem de utile pentru punctul de plecare al călătoriei de retur a coletelor, atunci când se returnează sau se schimbă produse. Locațiile lor nu numai că sunt numeroase și ușor accesibile, dar nu necesită nicio acțiune suplimentară din partea consumatorilor, în afară de a solicita înlocuirea sau returnarea și de a lăsa apoi coletul la cel mai apropiat dispozitiv Locker.

 

Oferim logistică inversă prin intermediul locațiilor Locker tuturor clienților noștri care vând pe piața poloneză. În acest fel, nu numai că sunt mai competitivi prin utilizarea celor mai populare metode de retur și înlocuire, dar, prin utilizarea dispozitivelor Locker, economisesc timp și resurse pentru ei înșiși și pentru clienții lor.

 

Prin intermediul rețelei euShipments, magazinele online care vând în Polonia pot fi sigure că, datorită celor peste 22000 de locații Locker, este garantată o preluare convenabilă a coletelor pentru absolut fiecare dintre clienții lor online.

 

 

Intrați on-line cu euShipments pe blogul de pe site-ul nostru, sau urmăriți pagina noastră pe Facebook pentru mai multe noutăți utile și interesante.

🔵🔵🔵

Echipa noastră de vânzări vă stă la dispoziție pentru consultanță și mai multe informații despre serviciile noastre de logistică dedicate magazinelor online.

Îi puteți contacta prin:

✆ +359 700 70 755

✉ office@eushipments.com

⌨ Formularul de mai jos >>

AI O ÎNTREBARE?