Обадете ни се

0700 70 755

Пишете ни:

office@euShipments.com

Фулфилмънт услугите на euShipments.com от първо лице – в най-новия епизод на радио рубриката ни в Дарик Кафе

Swiss Point Data
Mar
27

В ефира на Дарик радио опит за фулфилмънт услугите ни споделя Павлина Маринова - създател и изпълнителен директор на Pick N Dazzle и дългогодишен партньор и клиент на euShipments.com

Фулфилмънт услугите на euShipments.com са тема на дискусията в най-новия епизод на радио рубриката ни “Онлайн продажби и доставки в България и чужбина”. На 26ти март наш гост беше ценен за компанията партньор и клиент. Павлина Маринова – създател и изпълнителен директор на Pick N Dazzle, сподели със слушателите на Дарик радио причините да поддържаме дългогодишно успешно партньорство. В студиото на Дарик Кафе с водещи Дюзев и Райчев тя бе придружена от търговския ни директор Вихрен Бисет.

 

Г-жа Маринова има дългогодишен опит с продажбите не само в Европа, но и в Близкия Изток, Азия и Африка като част от екипа на един от най-големите козметични брандове в света. Тя придобива детайлни познания за фулфилмънт услугите още преди терминът ‘фулфилмънт’ да започне да се използва активно в региона на Източна Европа. По този начин изгражда ясна представа какви компромиси не бива да допуска за фулфилмънта и логистиката на своя бранд Pick N Dazzle.

 

Pick N Dazzle е международна онлайн платформа за козметика, която вече над десетилетие предоставя персонализирани препоръки за козметика и предлага абонаментни кутии със селекция от висококачествени продукти, съобразени с индивидуалните предпочитания на потребителите. Всеки потребител може да създаде собствен Бюти профил, в който описва своя тип кожа и коса, проблеми/притеснения и желани продукти. Въз основа на предоставената информация алгоритмите на Pick N Dazzle избират продукти, които най-добре отговарят на този профил. Със своя фокус върху развитието на технологиите, компанията е носител на награда за най-иновативен бизнес модел и изявен участник в програмата Grow with Google.

 

Фулфилмънт услугите на euShipments.com – кои специфики ни превръщат в предпочитан партньор на Pick N Dazzle?

 

Павлина Маринова разказа как официално се е създало партньорството между нас, а именно чрез посещение на фулфилмънт центъра ни в Русе, България и оглед на организацията и процесите ни. 

 

Това за нас е възможно най-добрият подход в търсенето на правилния фулфилмънт партньор. Съветваме всеки онлайн търговец да отдели необходимото време за целта и да се запознае от първо лице с операциите и начинът на работа на фулфилмънт оператора, на когото смята да довери своите продукти и онлайн поръчки.

 

В дискусията с водещите на Дарик Кафе г-жа Маринова коментира и своите принципи при избора на логистичен партньор. За нея има три основни критерия, на които партньорът трябва да отговаря и с които еCommerce бизнесите не бива да допускат компромиси:

 

Качество на извършваните фулфилмънт услуги

Обработката на онлайн поръчки е процес, при който дори най-малката грешка може да е негатив за бизнеса – да доведе до връщане на поръчката или загуба на лоялен потребител. 

 

Технология 

‘В днешно време няма как да се оперира успешно без надеждни ИТ системи и интеграции с партньорите на бизнеса’ – категорична е г-жа Маринова.

 

Стабилност на логистичния партньор

Безспорен факт, който обаче невинаги е на фокус, е че стабилността на фулфилмънт оператора – финансова, а и не само, е от огромно значение за онлайн търговците. Фулфилмънт партньорът е този, на когото делегират най-големия си бизнес актив – продуктите, затова стабилността е ключов фактор за бизнеса.

 

Изказваме сърдечни благодарности на Павлина Маринова, че прие поканата за участие в радио рубриката ни и сподели от първо лице информация и впечатления за фулфилмънт услугите ни. Благодарим за гостоприемството и на водещите на Дарик Кафе.

 

Гледайте целия трети епизод на втори сезон тук:

 

 

 

Бъдете на линия с euShipments в блога на сайта ни, във Facebook или LinkedIn профилите ни, за да научавате още интересни и полезни новини.

🔵🔵🔵

Нашият търговски екип е на ваше разположение за консултация и повече информация за предлаганите от нас логистични услуги за онлайн магазини.

С него може да се свържете чрез:

✆ 0700 70 755

office@eushipments.com

⌨ Формата по-долу >>

Имате въпрос?