Contactaţi-ne

+359 700 70 755

Contactează-ne prin e-mail la:

office@euShipments.com

FT1000: euShipments se numără printre companiile cu cea mai rapidă creștere din Europa

Mar
14

euShipments pe o poziție de invidiat în clasamentul expert FT1000al Financial Times privind companiile cu cea mai rapidă creștere în anul 2023

Unul dintre cele mai vechi și mai cunoscute instituții de știri economice din lume, Financial Times, a publicat noul său clasament anual pentru 2023 al celor 1000 de companii europene cu cea mai rapidă creștere – FT1000.Lista se bazează pe creșterea veniturilor timp de trei ani consecutivi, iar companiile trebuie să îndeplinească anumite criterii pentru a se califica pentru selecție și participare.

 

Cu ocazia primei noastre prezențe în acest clasament, am ocupat o poziție de invidiat: a 314-a. În plus, ne aflăm pe prima poziție între cele 4 companii bulgare reprezentate în listă.

Metodologia de evaluare

FT1000 oferă o imagine de specialitate a companiilor cu cea mai rapidă creștere din Europa și reprezintă un indicator important al potențialului de afaceri al companiilor participante. Lista este, de asemenea, o sursă de informații extrem de fiabilă pentru investitori, antreprenori și alte părți interesate care doresc să identifice companii promițătoare cu un puternic potențial de creștere.

 

Pentru a fi eligibile, companiile trebuie să fie independente și să aibă sediul într-una dintre cele 31 de țări europene. De asemenea, acestea trebuie să fi avut un venit minim de 100000 de euro în anul 2018 și un venit minim de 1,5 milioane de euro în anul 2021. Am depășit aceste valori în ultimii ani, iar această tendință de creștere se reflectă în numărul de clienți noi, de expedieri procesate, de noi soluții logistice și destinații, precum și în creșterea echipei companiei.

 

Careeste importanța acestei recunoașteri?

 

Includerea în FT1000 este un succes semnificativ pentru orice companie, deoarece demonstrează că afacerea nu numai că a înregistrat o creștere rapidă, dar a făcut acest lucru în mod constant pe o perioadă de trei ani. Clasarea euShipments pe locul 314 în FT1000 pentru anul 2023 este o dovadă a performanței noastre solide și a angajamentului nostru de a oferi soluții de înaltă calitate clienților noștri actuali și viitori.

Pentru noi, cel mai important aspect al clasamentului este că această realizare ne motivează să continuăm să ne străduim pentru un succes și mai mare în viitor. Este un memento că avem potențialul de a fi una dintre cele mai bune companii de logistică din Europa și că ne angajăm să concretizăm acest potențial prin muncă asiduă, inovație și dedicare față de clienții noștri.

 

 

Fiți la curent cu euShipments urmărind blogul nostru, profilurile Facebook sau LinkedIn pentru a afla mai multe știri interesante și utile.
🔵🔵🔵
Echipa noastră de vânzări vă stă la dispoziție pentru consultanță și mai multe informații despre serviciile noastre de logistică pentru magazinele online.
Aceasta poate fi contactată prin:
✆ 0700 70 755
office@eushipments.com
⌨Formularul de solicitare de mai jos

AI O ÎNTREBARE?