Обадете ни се

0700 70 755

Пишете ни:

office@euShipments.com

FT1000: euShipments e сред най-бързо развиващите се компании в Европа

Mar
07

euShipments със завидна позиция в експертната класация FT1000 на Financial Times за най-бързоразвиващи се компании за 2023

Една от най-старите и известни в света медии за икономически новини Financial Times (Файненшъл Таймс) публикува новата си годишна класация за 2023 на 1000-та най-бързо развиващи се Европейски компании – FT1000. Списъкът се основава на ръст на приходите за период от три поредни години, като компаниите трябва да отговарят на определени критерии, за да покрият условията за селектиране и участие.

 

С това си първо участие в класацията заехме завидно високата 314-та позиция. Освен това сме на водещата позиция сред 4-те български компании, представени в списъка.

Методология на оценяването

FT1000 предоставя експертен поглед върху най-бързо развиващите се компании в Европа и е важен индикатор за бизнес потенциала на компаниите-участници. Списъкът също така е изключително надежден източник на информация за инвеститори, предприемачи и други заинтересовани страни, които искат да идентифицират обещаващи компании със силен потенциал за растеж.

 

За да отговарят на условията за кандидатстване, компаниите трябва да са независими и със седалище в една от 31-те европейски държави. Те също трябва да са имали минимален приход от 100 000 евро през 2018 г. и минимален приход от 1,5 милиона евро през 2021 г. Ние сме надминали тези стойности през изминалите години, като този тренд на растеж се отразява и в броя нови клиенти, обработени пратки, нови логистични решения и дестинации, както и в нарастването на екипа на компанията

 

Каква е тежестта на това признание?

 

Включването в FT1000 е значителен успех за всяка компания, тъй като демонстрира, че бизнесът не само е постигнал бърз растеж, но го е правил последователно за период от три години. Класирането на еuShipments на 314-то място в FT1000 за 2023 е свидетелство за силното ни представяне и ангажираността да предоставяме висококачествени решения на своите настоящи и бъдещи клиенти.

 

Най-важен аспект от класирането за нас е, че това постижение ни мотивира да продължим да се стремим към постигане на още по-големи успехи в бъдеще. Това е напомняне, че имаме потенциала да бъдем една от най-добрите логистични компании в Европа и сме поели задачата да реализираме този потенциал чрез упорита работа, иновации и отдаденост на нашите клиенти.

 

 

Бъдете на линия с euShipments в блога на сайта ни, във Facebook или LinkedIn профилите ни, за да научавате още интересни и полезни новини.

🔵🔵🔵

Нашият търговски екип е на ваше разположение за консултация и повече информация за предлаганите от нас логистични услуги за онлайн магазини.

С него може да се свържете чрез:

✆ 0700 70 755

office@eushipments.com

⌨ Формата за запитвания по-долу

Имате въпрос?