Обадете ни се

0700 70 755

Пишете ни:

office@euShipments.com

Forbes отличи euShipments като една от най-иновативните компании в България

Oct
04

Иновации в логистиката за онлайн магазини! Това видяха членовете на многобройното жури на Forbes, отличило euShipments.

Щастливи сме да обявим, че се класирахме на второ място в Категория Иновативна услуга на Forbes Innovation Forum&Awards 2022! Това е първото издание на Forbes Bulgaria, оценяващо и награждаващо иновациите в бизнеса.

 

Forbes Bulgaria е част от най-голямата бизнес медия в света, „гласът на предприемаческия капитализъм“. Както самите организатори посочват, Innovation Forum&Awards е предназначен за компании, които познават потребителите си и са изградили бизнесите си върху клиентските преживявания, а не върху желанието за бързи печалби.

 

Награждаването се проведе на 28-ми септември в Sofia Tech Park. В присъствието на стотици гости, а и на самите лидери на най-иновативните компании в България бяха наградени участници в три категории – Социална иновация, Продуктова иновация и Иновативна услуга.

 

От името на euShipments наградата получи Светлозар Димитров (CEO в euShipments.com JSC).

Получавайки наградата за Иновативна услуга, С. Димитров каза:

 

„Говорим за иновации, но никой не каза на кого дължим тези иновации. Всяка една от компаниите, наградени днес, го дължи на своите клиенти. Аз искам да благодаря на нашите клиенти!  Те ни карат да сме все по-иновативни, да измисляме нови решения за техните онлайн магазини и да ги доставяме все по-конкурентно в целия ЕС.

Благодарим ви, Страхотни клиенти!“

Forbes отличи euShipments като една от най-иновативните компании в България

Именно защо бяхме отличени като иноватори?

Предлаганите от нас три метода за доставка на пратки от онлайн магазини сами по себе си не са иновативни:

 

💠 Доставки от фулфилмънт складове;

💠 От адресите на онлайн магазините;

💠 Чрез т.н. Injection points.

 

Комбинирането им в една логистична компания и „опаковането“ им в един логистичен софтуер, възможността онлайн магазините да получат дотъп през реализирането на едно API и гъвкавостта, която предлагаме чрез нашите над 600 метода за доставка – тук журито видя ползите на предлаганите от нас услуги, а и иновативния ни подход.

 

Иновация е корпоративната ни култура, начинът по който избираме приоритетите си и отношението, което имаме към клиентите. Стремим се да предоставяме независимост с поне две различни опции за доставка във всяка от държавите, до които доставяме онлайн поръчки и пратки чрез достъп до най-популярните PUDOs и Parcel Locker мрежи. Всичко това през 1 API и 1 договор с нас.

 

 

Бъдете на линия с euShipments в блога на сайта ни или Facebook страницата, за да научавате още интересни и полезни новини.

🔵🔵🔵

Нашият търговски екип е на ваше разположение за консултация и повече информация за предлаганите от нас логистични услуги за онлайн магазини.

С него може да се свържете чрез:

✆ 0700 70 755

✉ office@eushipments.com

⌨ Формата по-долу >>

Имате въпрос?