Contactaţi-ne

+359 700 70 755

Contactează-ne prin e-mail la:

office@euShipments.com

Forbes a premiat euShipments ca una dintre cele mai inovatoare companii din Bulgaria

Oct
07

Inovații în domeniul logisticii pentru magazinele online! Acest aspect a fost văzut de numărul mare de jurați care au premiat euShipments.

Suntem fericiți să vă putem anunța că am ocupat locul al doilea în Categoria Servicii Inovatoare la Premiile Forbes Innovation Forum&Awards 2022! Aceasta este prima ediție Forbes Bulgaria care evaluează și premiază inovările în afaceri.

 

Forbes Bulgaria face parte din cea mai mare mass-medie de afaceri pe plan global, „vocea capitalismului antreprenorial“. Conform organizatorilor, Innovation Forum&Awards este conceput pentru companiile care cunosc utilizatorii serviciilor lor și care și-au construit afacerile pe experiența clienților, nu pe dorința de a obține profituri rapide.

 

Premierea a avut loc pe data de 28 septembrie la Sofia Tech Park. În prezența a sute de invitați și a liderilor celor mai inovatoare companii din Bulgaria, au fost premiați participanți din trei categorii – Inovație Socială, Inovație Produs și Servicii Inovatoare.

 

Dl. Svetlozar Dimitrov (CEO al euShipments.com JSC) a primit premiul, în numele euShipments.

Cu ocazia primirii premiului pentru Servicii Inovatoare, dl. S. Dimitrov a menționat:

 „Vorbim despre inovații, dar nimeni nu a spus cui datorăm aceste inovații. Fiecare dintre companiile premiate astăzi datorează inovațiile clienților săi. Vreau să le mulțumesc clienților noștri! Ei ne determină să fim din ce în ce mai inovatori, să găsim soluții noi pentru magazinele lor online și să livrăm la prețuri din ce în ce mai competitive pe tot teritoriul UE.

Vă mulțumim, Clienți Minunați!”

Forbes a premiat euShipments ca una dintre cele mai inovatoare companii din Bulgaria

 

De ce anume am fost premiați ca inovatori?

 

Cele trei modalități pe care le oferim pentru livrarea expedierilor de la magazinele online nu sunt inovatoare în sine:

 

💠 Livrări din depozitele de fulfillment;

💠 Din sediile magazinelor online;

💠 Prin a.z. Injection points.

 

Combinarea acestora într-o singură companie de logistică și “împachetarea” lor în forma unui singur software de logistică, posibilitatea magazinelor online de primi acces prin implementarea unui singur API și flexibilitatea pe care o oferim prin cele peste 600 de modalități de livrare – acestea sunt punctele în care juriul a apreciat beneficiile ofertei noastre de servicii și ale abordării noastre inovatoare.

 

Inovarea este înrădăcinată în cultura noastră corporativă, modul în care ne alegem prioritățile și atitudinea pe care o avem față de clienți. Ne străduim să oferim independență prin cel puțin două opțiuni de livrare diferite, în fiecare dintre țările în care livrăm comenzi online și colete, prin acces la cele mai populare rețele PUDOs și Parcel Locker.

Toate acestea prin intermediul unui singur API și al unui singur contract cu noi.

 

 

Intrați on-line cu euShipments pe blogul de pe site-ul nostru, sau urmăriți pagina noastră pe Facebook pentru mai multe noutăți utile și interesante.

🔵🔵🔵

Echipa noastră de vânzări vă stă la dispoziție pentru consultanță și mai multe informații despre serviciile noastre de logistică dedicate magazinelor online.

Îi puteți contacta prin:

✆ +359 700 70 755

✉ office@eushipments.com

⌨ Formularul de mai jos >>

AI O ÎNTREBARE?