Обадете ни се

0700 70 755

Пишете ни:

office@euShipments.com

Финален епизод на ексклузивната ни радио рубрика за електронна търговия

Aug
02

Радио поредицата ни с финален обобщителен епизод - с какво бяхме полезни на слушателите на Дарик?

Последният епизод, затварящ сериите ни за електронна търговия в партньорство с Дарик радио, се излъчи в национален ефир на 27-ми юли. В него преговорихме каква е идеята зад създаването на рубриката и обобщихме акцентите от предходните епизоди.

Финален епизод на “Онлайн продажби и доставки в България и чужбина”

Припомняме, че от януари 2023 досега – в продължение на половин година, се излъчиха общо шест епизода на “Онлайн продажби и доставки в България и чужбина” – ексклузивната ни радио рубрика за електронна търговия. Всеки месец канехме по един представител на онлайн търговията и свързаните индустрии в България, който да се включи в радио епизод с конкретна eCommerce тематика и да сподели познания и опит пред аудиторията. Целта ни беше чрез дискусия по ключови теми да представим пред българските радио слушатели най-важните и интересни моменти от света на онлайн продажбите в България и Европа.

Кои бяха гостите в рубриката и защо избрахме именно тях?

Наши гости в различните епизоди от поредицата бяха Cocosolis, Stenik, Alleop, Ozone.bg, Prim – успешни български компании за пример и дългогодишни партньори и приятели на euShipments. Преценката ни за избора на тези гости беше добре обмислена, защото искахме да представим разнообразие от перспективи и опит от различни сектори на онлайн търговията.
Cocosolis, Alleop и Ozone.bg са едни от най-успешните български онлайн магазини, които постигат огромни успехи и на международни пазари. Те са прекрасен пример за това как локални търговци могат да бъдат изключително конкурентоспособни и на чужди пазари. Stenik и Prim от своя страна са представители на софтуерните услуги за онлайн търговия, които чрез своите висококачествени дигитални решения допринасят значително за развитието на eCommerce сектора. Всеки гост сподели добри практики и ценни насоки, които да са от полза за онлайн предприемачите. Благодарим на нашите гости, че подкрепиха този проект чрез участието си и споделянето на експертно мнение!

“Онлайн продажби и доставки” през погледа на euShipments

Както знаете, логистиката за електронна търговия е нашата експертност и годините опит ни дават разширени познания, които искаме да споделяме с цел развитието на eCommerce индустрията.

“С тази рубрика дадохме един 360-градусов поглед върху електронната търговия. Целта ни е аудиторията да разбере, че всъщност еCommerce успехът е въпрос на избор и българските онлайн търговци успешно могат да покриват големи международни пазари. Оперирайки само на вътрешен пазар, те няма как да се възползват от основното предимство на електронната търговия – да е глобална.” – сподели в ефир Светлозар Димитров

В последния епизод на рубриката обобщихме и най-важните моменти в логистичен план от изминалите епизоди:

  1. Дали фулфилмънт процесът да бъде вътрешен или поверен на трети страни и как да изберем правилният фулфилмънт партньор
  2. Специфики и добри практики при вътрешни и международни доставки
  3. Кога трябва да се започне с подготовката за пиковите за онлайн пазаруване периоди Черен петък и Коледа

Необходимо е eCommerce бизнесът да е винаги наясно с актуалните тенденции и най-добрите практики в електронната търговия, както и да има достъп до експертна подкрепа и консултации. Именно това се стремим да осигурим с радио поредицата “Онлайн продажби и доставки в България и чужбина”, както и с бъдещите ни проекти, чрез които ще продължаваме споделяме своя опит и експертност.

 

ЦЯЛАТА ДИСКУСИЯ МОЖЕТЕ ДА ЧУЕТЕ В ПРИЛОЖЕНОТО ПО-ДОЛУ ВИДЕО:

 

 

euShipments.com е и социално отговорна компания, като провизира средства от всяка обработена пратка в бюджета си за подпомагане на различни социални каузи и инициативи. Доверявайки пратките си на тях, онлайн търговците помагат на различни каузи в подкрепа на хора в неравностойно положение и различни социални и спортни инициативи, свързани с детско и младежко образование и развитие.

 

Бъдете на линия с euShipments в блога на сайта ни, във Facebook или LinkedIn профилите ни, за да научавате още интересни и полезни новини.

🔵🔵🔵

Нашият търговски екип е на ваше разположение за консултация и повече информация за предлаганите от нас логистични услуги за онлайн магазини.

С него може да се свържете чрез:

✆ 0700 70 755

office@eushipments.com

⌨ Формата за запитвания по-долу

Имате въпрос?