Обадете ни се

0700 70 755

Пишете ни:

office@euShipments.com

euShipments в новия логистичен доклад на Capital.bg

Feb
28

Излезе логистичният доклад на Capital.bg за 2021. euShipments отново е сред шампионите в България!

За поредна година българската медия за икономически новини и анализи – Capital.bg, публикува своя доклад за Транспорт, Логистика и Куриерски услуги. Докладът е цялостен анализ на логистичната, спедиторската и транспортната индустрия в България за 2021. Той предоставя детайлна информация за тенденциите, предизвикателствата и възможностите в индустрията, както и анализ на представянето на водещите логистични компании, опериращи на българския пазар. Освен това е безценен инструмент за компании, които искат да разширят дейността си в България или за инвеститори, които искат да насочат капитал в индустрията.

 

За нас е чест особеното внимание, което редакторите отделят на компанията ни, отличаваща се спрямо останалите в бранша по бизнес специфика. От всички играчи, предоставящи куриерски услуги в България, ние сме единствената компания, която по същество не е куриерска, а интегратор на куриерски услуги. Освен това ние сме единственият бизнес, който със своята тясна eCommerce специализация, развива и втора основна дейност – фулфилмънт услуги. Поради тази причина около 35% от целия обем обработени от нас пратки, а оттам и приходи за анализираната от Capital.bg 2021, са именно от фулфилмънт.

 

На база приходи за 2021, както и техният ръст спрямо предходната 2020, попадаме в Топ 20 на компаниите, опериращи на територията на България.

 

Нашето включване в този отчет ясно показва, че без да сме куриерска компания, а интегратор на куриерски услуги, сме сред водещите бизнеси в България, предоставящи висококачествени решения за местни и международни доставки. А предвид успехите и ръстовете ни през изминалата година сме уверени, че ще влезем в челните 10 позиции на доклада за 2022!

 

Тази позиция в индустрията, в комбинация с опита ни, ни дава задълбочен поглед върху тенденциите и развитието занапред. В доклада нашият изпълнителен директор Светлозар Димитров коментира:

 

“Бизнесът ще продължава да се развива иновативно, като клиентите ще търсят все по-гъвкави решения за получаване на пратките и за заплащане.”

 

Именно затова нашият екип от експерти работи неуморно, за да гарантира, че всеки аспект от логистичния процес, от обработката на поръчките до доставката, се реализира с най-голяма грижа и ефективност. Ние използваме най-новите технологии и софтуер, за да проследяваме пратките и да предоставяме актуализации в реално време на нашите клиенти, така че те винаги да са в течение.

 

В заключение бихме искали да благодарим на Capital.bg, че ни включиха в техния доклад. Това потвърждава позицията ни на водещ доставчик на логистични услуги в България и Европа и затвърждава нашия ангажимент да предоставяме изключително качество на нашите клиенти.

 

 

Бъдете на линия с euShipments в блога на сайта ни, във Facebook или LinkedIn профилите ни, за да научавате още интересни и полезни новини.

🔵🔵🔵

Нашият търговски екип е на ваше разположение за консултация и повече информация за предлаганите от нас логистични услуги за онлайн магазини.

С него може да се свържете чрез:

✆ 0700 70 755

office@eushipments.com

⌨ Формата за запитвания по-долу

Имате въпрос?