Обадете ни се

0700 70 755

Пишете ни:

office@euShipments.com

еuShipments споделя успешни примери за български онлайн магазини, продаващи на международния пазар

Oct
13

Участвахме в конференциите e-Commerce Annual Summit 2020 и Digital4Plovdiv 2020. Споделихме примери с успешни онлайн магазини, които продават и доставят на международни пазари.

За нас винаги е удоволствие да споделяме добрите практики от дългогодишния си опит в международните куриерски услуги за онлайн магазини.

 

На 24-ти септември ние участвахме в две събития паралелно:

 

  • 💠  е-Commerce Annual Summit 2020 в София
  • 💠  Digital4Plovdiv 2020 в Пловдив

 

Представителите на нашия екип бяха разделени в два града с една и съща цел – да успеят да мотивират аудиторията да започне да мисли глобално и всеки онлайн търговец в залите да пожелае да “изкара” онлайн магазина си извън границите на България. За нас най-добрият начин за мотивация бе да споделим конкретни цифри и данни от опита ни с български онлайн магазини. Те разчитат на нас за логистиката и като надежден логистичен партньор ги улесняваме да разширят своя бизнес в Европа чрез международни сухопътни куриерски доставки и фулфилмънт услуги.

 

Петото издание на е-Commerce Annual Summit 2020

 

Светлозар Димитров за онлайн магазини на е-Commerce Annual Summit 2020

 

Събитието се проведе на 24-ти септември в гр. София с участието на Светлозар Димитров, Managing Partner, и Милен Петков, Project Manager, в euShipments. Те споделиха добри практики от дългогодишния ни опит с международните куриерски доставки и дадоха реални примери за успешни онлайн магазини, вече утвърдили се на пазара в Европа.

 

За да мотивираме слушателите, споделихме с тях конкретни цифри за броя на обработените поръчки и извършените доставки от онлайн бизнесите, които споменахме като примери.

 

Как протече конференцията Digital4Plovdiv 2020

 

конференцията Digital4Plovdiv 2020

 

Събитието беше организирано в два поредни дни – 24-ти и 25-ти септември в град Пловдив. В него взеха участие Цвятко Начев – Operative Manager, и Вихрен Бисет – Sales Manager. Вечерта след конференцията Digital4Plovdiv се състоя годишното издание „Digital Stars“. Към него се присъединиха г-н Димитров и г-н Петков след края на тяхната презентация на eCommerce Annual Summit в София.

 

Конкурсът “Digital Stars” цели да намери най-добрите млади дигитални маркетолози в България в 10 различни категории и да ги отличи за техните умения и постижения. За поредна година се излъчиха победители в сферата на маркетинга.

 

Конкурсът "Digital Stars"

 

Ние наградихме един от отличените участници – Вера Пицева, графичен уеб-дизайнер и илюстратор. Зарадвахме я с ваучер на стойност 200 лв. за вечеря в престижен ресторант.

 

На 25-ти септември в програмата на събитието Digital4Plovdiv взе участие и Светлозар Димитров. Той сподели и с аудиторията в Пловдив успешните примери за българските онлайн магазини, които ни доверяват доставките си в над 20 европейски държави. Благодарение на нашите експресни международни куриерски доставки с опцията “наложен платеж” и индивидуалния ни подход те завладяват всеки важен за тях пазар.

 

За нас беше изключително важно да покажем нагледно, че всеки онлайн търговец може да покори нови пазари в чужбина, обръщайки внимание на маркетинга и продажбите си, докато ние се грижим за логистиката и обработката на поръчките.

 

Светлозар Димитров за онлайн магазини - Digital4Plovdiv 

 

ЩАСТЛИВИ СМЕ, ЧЕ В ТЕЗИ ДВА ДНИ УСПЯХМЕ ДА СЕ СРЕЩНЕМ ЛИЦЕ В ЛИЦЕ С МНОГО НАШИ АКТИВНИ КЛИЕНТИ И ДА СПОДЕЛИМ ОПИТА СИ С УСПЕШНИ ОНЛАЙН МАГАЗИНИ

 

euShipments екип за онлайн магазини

 

Четиримата ни звездни участници обединиха сили, за да предадат своя опит за възможностите за развитие на онлайн търговците и да обяснят куриерските услуги, предлагани от нашата компания, с които можем да им помогнем. Ние, от euShipments, сме специализирани в работата с онлайн магазини и разбираме нуждите на онлайн търговците и спецификите на всеки Европейски пазар. 

 

Ние се грижим за доставките:

 

За онлайн търговците остава само задачата да се грижат за продажбите.

 

Предстоящи събития

 

Всяко събитие дава ценна възможност да генерирате нови контакти, идеи и перспективи, с които да подсилите бизнеса си.

Ако сте пропуснали да посетите тези две събития, а искате да научите повече за нашия опит и за куриерските услуги и доставките на международни пазари, които да ви помогнат да скалирате онлайн бизнеса си в чужбина, можете да се включите на някое от предстоящите събития, на които ще вземем участие:

 

  • 📍 29.10.2020 eCommerce Academy Conference в Inter Expo Center.
  • 📍 05.11.2020 еCommerce and Retail Summit в Sofia Event Center, организирано от Капитал.

 

Ще ви очакваме!

 

 

Бъдете на линия с euShipments в блога на сайта ни или Facebook страницата, за да научавате още интересни и полезни новини.

🔵🔵🔵

 

Всичко за euShipments и предлаганите от нас международни сухопътни куриерски доставки и фулфилмънт услуги за онлайн магазини може да научите тук.

Очакваме вашите въпроси и на office@euShipments.com или на формата по-долу!

Имате въпрос?