Обадете ни се

0700 70 755

Пишете ни:

office@euShipments.com

еuShipments с нова, по-добра опция за доставка на пратки до Чехия.

Jun
29

Вижте как оптимизирахме доставката на пратки до вашите получатели на територията на Чехия в партньорство с чешката куриерска компания We Do.

Факт е, че през последните 2 години все повече български онлайн търговци започнаха да продават на територията на Чешката република. Не е тайна за никого, че всички български онлайн търговци, които продават дистанционно до този пазар, част от Централна Европа, се радват на добра разпознаваемост и на постоянно увеличаващ се обем от пратки.

 

Нови услуги, включени в цената на доставката до Чехия.

Именно поради тази причина ние, от euShipments, разработихме една изцяло нова опция за доставка на пратки до вашите получатели на територията на Чехия. Благодарение на нея, всички наши текущи и бъдещи клиенти ще се радват на включени в цената 2 опита за доставка, SMS и имейл известяване, както и възможност за разпореждане с пратката в реално време, когато тя е вече в автомобила на разнасящия я куриер. Тази нова за нас услуга е базирана на партньорство с местната силна чешка куриерска компания We Do.

Доставка на пратки от адрес в България до адрес в Чехия за до 4 работни дни.

Запазваме оперативния модел, като товарим пратките от указания от вас адрес на територията на България и на следващия ден ги получаваме с групаж в разпределителния ни склад в Русе така, както и пратките за всички останали международни дестинации, които обслужваме. Оттам те тръгват за различните крайни точки и благодарение на изградената от нас международна сухопътна мрежа, ние посещаваме депата на всяка една куриерска компания, с която си партнираме в Централна и Източна Европа. Такъв ще е моделът ни на работа и с нашите нови партньори от We Do.

 

След получаване на пратките в Русе те биват сортирани на ниво държава. Транзитното време от Русе до Чехия е 2 дни, а на третия те вече са в куриер за разнос. Това означава, че от указан от вас адрес в България транзитното време е 4 работни дни с изключение на извънредни форсмажорни ситуации, породени от преминаването на множество различни международни граници. Запазваме също и ценовите условия както за чистата доставка, така и за опцията наложен платеж.

Складираме и обработваме пратките ви във фулфилмънт центъра ни в Русе и ги доставяме до Чехия за до 3 работни дни.

Опцията за доставка е активна и за нашите настоящи и бъдещи клиенти, които използват фулфилмънт услуги в склада ни в Русе. Те получават по-кратки транзитни времена, а и още по-конкурентни ценови условия, защото получаваме техните онлайн поръчки директно в нашата система в склада. Това ни позволява да подготвим и изпратим всяка пратка за Чехия още на същия ден.

 

Слушаме внимателно нашите клиенти, за да им предложим най-подходящите логистични решения.

Както винаги, зад идеята да разработим една изцяло нова опция за доставка стои желанието ни нашите клиенти, българските онлайн търговци, да получават най-доброто от куриерския бранш във всяка една държава. Затова на база положителната обратна връзка от местни онлайн търговци, позиционирани в Чехия и доставящи на територията на Чехия, както и на наше задълбочено проучване, решихме да пренасочим и да препоръчаме тази нова опция за доставка на всички активни и бъдещи клиенти на euShipments.

 

На разположение остават и опциите с куриерските компании PPL и GLS Чехия, но базирайки се на нашия опит и експертна оценка, ние препоръчваме доставките ви да бъдат извършени от нашия нов партньор на територията на Чешката република, а именно – We Do.

 

Бъдете на линия с euShipments в блога на сайта ни или Facebook страницата, за да научавате още интересни и полезни новини.

🔵🔵🔵

 

Всичко за euShipments и предлаганите от нас международни сухопътни куриерски доставки и фулфилмънт услуги за онлайн магазини може да научите тук.

Очакваме вашите въпроси и на office@euShipments.com или на формата по-долу!


Бетина Благовестова

Отдел "Финанси и счетоводство", euShipments
Имате въпрос?