Contactaţi-ne

+359 700 70 755

Contactează-ne prin e-mail la:

office@euShipments.com

еuShipments oferă o opţiune nouă şi mai bună pentru livrări în Republica Cehă

Jul
26

Vedeţi cum am optimizat livrarea expedierilor dvs. către destinatarii din Republica Cehă, în parteneriat cu compania cehă de curierat We Do.

 

Analizele arată că în ultimii 2 ani tot mai mulţi comercianţi eCommerce din Bulgaria au început să vândă pe teritoriul Republicii Cehe. Nu este un secret că toţi comercianţii eCommerce din Bulgaria care vând la distanţă pe această piaţă care face parte din Europa Centrală, sunt foarte recogniscibili şi se bucură de un volum tot mai mare de expedieri.

 

Servicii noi incluse în preţul livrării în Cehia.

Tocmai acesta este motivul pentru care noi de la euShipments am dezvoltat o metodă de expediere complet nouă pentru destinatarii dvs. din Republica Cehă. Datorită acesteia toți clienții noștri actuali și viitori se vor bucura de 2 încercări de livrare incluse în preţ, notificare prin SMS şi email, precum și posibilitatea de a dispune de expediere în timp real, atunci când se află deja în mașina curierului care livrează aceasta.. Acest serviciu nou pe care-l oferim se bazează pe parteneriatul realizat cu compania puternică autohtonă de curierat din Cehia – We Do. 

Livrăm expedierile dvs. de la o adresă din Bulgaria şi până la o adresă din Cehia în 4 zile lucrătoare.

Menţinem modelul de operare prin încărcarea expedierilor de la adresa specificată de dvs. de pe teritoriul Bulgariei (României), a doua zi le primim la depozitul nostru de distribuire din Ruse, la fel ca şi toate expedierile pentru tot restul destinaţiilor internaţionale pe care le deservim. Din depozitul nostru din Ruse expedierile pleacă spre diferitele puncte finale de livrare datorită reţelei de livrări rutiere pe care am construit-o de-a lungul timpului, noi vizitând depozitele fiecărei companii de curierat din Europa Centrală şi de Est cu care avem parteneriate. Modelul de lucru cu noii noştri parteneri de la We Do va fi acelaşi.

 

După ce primim toate expedierile la depozitul nostru central din Ruse, Bulgaria, le separăm în funcţie de ţări. Timpul de tranzit din Ruse, Bulgaria şi până în Republica Cehă este de 2 zile, a treia zi expedierile aflându-se la curier spre a fi livrate clientului. Acest lucru înseamnă că, de la o adresă specificată de dvs. pe teritoriul Bulgariei (României), timpul de tranzit este de 4 zile lucrătoare, cu excepția situațiilor de forță majoră de urgență cauzate de trecerea multor frontiere internaționale diferite. De asemenea, păstrăm condițiile de preț atât pentru livrare, cât și pentru opțiunea de ramburs.

Vom depozita şi vom prelucra expedierile dvs. la depozitul nostru de fulfillment din Ruse, Bulgaria şi le vom livra în Republica Cehă în cel mult 3 zile lucrătoare.

Opţiunea de livrare este activă şi pentru clienţii noştri de acum şi pentru cei viitori şi care folosesc serviciile de fulfillment la depozitul nostru din Ruse. Ei se bucură de timp de tranzit şi mai scurt, şi de condiţii de preţ mai competitive, deoarece noi primim comenzile lor online direct în sistemul nostru din depozit. Lucrul acesta ne permite să pregătim şi să trimitem fiecare expediere spre Republica Cehă chiar în ziua în care este trimisă şi comanda.

 

Îi ascultăm cu atenţie pe clienţii noştri pentru a le putea oferi cele mai potrivite soluţii de logistică.

Ca întotdeauna, în spatele ideii de a dezvolta o opţiune nouă de livrare, se ascunde dorinţa noastră ca clienţii noştri – comercianţii eCommerce bulgari şi români să se bucure de cele mai bune servicii cu putinţă prestate în tot domeniul de curierat din fiecare ţară. Acesta este motivul pentru care, în baza feedback-ului pozitiv primit de eComercianţii din Republica Cehă şi de cei care livrează acolo, precum şi în baza cercetării noastre aprofundate a pieţei de curierat din Republica Cehă, am decis să redirecţionăm şi să începem să recomandăm această opţiune nouă de livrare tuturor clienţilor existenţi şi viitori euShipments. 

 

Bineînţeles, vor rămâne la dispoziţie şi opţiunile cu companiile de curierat PPL şi GLS Cehia, însă bazându-ne pe experienţa şi evaluarea noastră în calitate de experţi, vă recomandăm să optaţi pentru efectuarea expedierilor de către noul nostru partener pe teritoriul Republicii Cehe, anume – We Do. 

 

Vizitaţi-ne online pe blogul de pe site-ul nostru sau urmăriţi pagina de Facebook pentru mai multe noutăţi utile şi interesante.

🔵🔵🔵

 

Toate informaţiile despre euShipments şi despre livrările de curierat internaţional rutier oferite de noi, despre serviciile de fulfillment pentru e-comercianţi, le puteţi afla de aici.

Aşteptăm întrebările dvs. şi prin email la adresa  office@euShipments.com sau prin formularul de mai jos!

AI O ÎNTREBARE?