Обадете ни се

0700 70 755

Пишете ни:

office@euShipments.com

euShipments и eCommerce Academy в тясно партньорство за насърчаване развитието на електронната търговия

Mar
15

Колаборацията ни с eCommerce Academy през 2023 ще позволи на много онлайн бизнеси да се възползват от споделените ни експертни знания и опит

С нарастващата популярност на онлайн пазаруването и развитието на бизнесите предлагащи услуги свързани с електронна търговия търсенето на квалифицирани професионалисти в тази област никога не е било по-засилено. eCommerce Academy, създадена през 2016 г., е организация, предоставяща първокласно образование и обучение на амбициозни онлайн търговци в България и на Балканите. Новаторския подход на академията съчетава теоретични знания с практически опит, което позволява на онлайн търговците да развият солидно разбиране за индустрията на електронната търговия и уменията, необходими за успех в тази област.

 

“euShipments ще си партнира с eCommerce Academy в поредица инициативи през 2023. Това стратегическо сътрудничество има за цел да подпомогне професионалисти и предприемачи в електронната търговия със знанията и уменията, необходими за успех в непрекъснато развиващия се дигитален пазар.“ – споделя Никола Илчев, основател на eCommerce Academy.

 

От своя страна ние, със своя богат опит в куриерските и фулфилмънт услуги за онлайн търговията, осъзнаваме важността от предоставяне на ноу-хау на следващото поколение eCommerce професионалисти. Чрез това партньорство ще работим в тясно сътрудничество с eCommerce Academy, за да споделим с аудиторията ценни детайли и реален опит в аспектите на логистиката и доставката на пратки от електронната търговия.

 

В рамките на партньорството ни с eCommerce Academy през годината ще си сътрудничим в поредица от съвместни събития и инициативи, насочени към насърчаване на индустрията за електронна търговия и предприемачеството в тази област. Тези събития ще осигурят на заинтересованите платформа за общуване с експерти от индустрията, обмен на идеи и придобиване практически опит. Ето какво предстои:

 

💠 Balkan eCommerce Summit – както и самото име подсказва, това събитие, уникално по рода си, ще събере на едно място най-големите eCommerce експерти, предприемачи и ентусиасти на Балканите. Щастливи сме да бъдем основен спонсор и партньор на тази инициатива за споделяне на познания и опит на международно ниво, като подобен формат се организира за първи път на Балканите. Balkan eCommerce Summit ще се проведе на 4ти и 5ти април в гр. София, а ето и линк към официалния уебсайт:
https://balkan.ecommercebg.com/

 

💠 eCommerce Academy Conference | Best practices – като част от партньорството ни през годината ще подкрепим и ежегодната конференция на eCommerce Academy – като през 2023 хайлайт са добрите практики в електронната търговия. Събитието е планирано за октомври, повече детайли очаквайте скоро!

 

💠 Участие във видео поредица eCommerce професии, в която ние, euShipments, ще ви срещнем с 6 познати и не толкова познати професии от eCommerce индустрията. Членове от екипа ни ще ви разкажат накратко за спецификите на работата си и как точно помагат на онлайн търговците – наши клиенти, да осъществяват успешни продажби и доставки в Европа. Поредицата ще бъде достъпна за гледане в YouTube и Tik Tok.

 

💠 eCommerce Academy Podcast – euShipments ще бъде основен партньор на тазгодишните 24 епизода от подкаста на eCommerce Academy. Слушайте два пъти месечно в Spotify и Apple Podcast!

 

💠 euShipments x eCommerce Academy | Networking events – заедно с eCommerce Academy планираме и две вечерни събития, посветени на нетуъркинг специално за членове на eCommerce пространството в България и региона – собственици на eCommerce бизнеси, представители на компании в сферата на услугите за онлайн търговия. Повече информация и дати за събитията ще обявим допълнително!

 

Развълнувани сме за пореден път да обединим усилията си с eCommerce Academy и да подкрепим развитието на професионалистите в електронната търговия!

 

Бъдете на линия с euShipments в блога на сайта ни, във Facebook или LinkedIn профилите ни, за да научавате още интересни и полезни новини.

🔵🔵🔵

Нашият търговски екип е на ваше разположение за консултация и повече информация за предлаганите от нас логистични услуги за онлайн магазини.

С него може да се свържете чрез:

✆ 0700 70 755

office@eushipments.com

⌨ Формата за запитвания по-долу

Имате въпрос?