Обадете ни се

0700 70 755

Пишете ни:

office@euShipments.com

euShipments и Дарик радио с ексклузивна рубрика за електронната търговия в България и Европа

Feb
01

Слушайте новите ни серии за онлайн продажби и доставки само в националния ефир на Дарик радио. Научете повече тук >>>

Положихме началото на нова ексклузивна поредица в националния ефир на Дарик Радио – „Онлайн продажби и доставки в България и чужбина“. В продължение на половин година всеки месец ще каним за дискусия на живо експерти от сферата на електронната търговия в България. Те ще гостуват в сутрешния блок Дарик Кафе с водещите Михаил Дюзев и Иво Райчев. Ще говорим за международните доставки, фулфилмънта, тенденциите, ръстовете, иновациите, технологиите, клиентско преживяване и маркетинга, свързани с онлайн продажбите в България и Европа.

 

На 31-ви януари отварящ епизод на поредицата направи Пламен Стефанов – създател, собственик и управител на Cocosolis – изключително популярен в цяла Европа български козметичен бранд, който създава органични, екологично чисти продукти за тяло, лице и коса. Компанията е дългогодишен и ценен клиент на euShipments и един от многото успешени брандове, с които имаме честта да работим. 

 

Стефанов, в компанията на Светлозар Димитров, коментира в ефира на Дарик кафе онлайн продажби и доставки до Европа и как силната специализация на euShipments в логистиката за онлайн магазини е причина за започване на партньорството между двете компании преди повече от 6 години. Дискусията с Дюзев и Райчев засегна важността от познаване на местните специфики за доставка във всяка една държава, както и адаптирането на Check-out страницата на онлайн магазина спрямо тези специфики.

 

Показване на успешните eCommerce истории директно “от кухнята” е идеята, която стои зад участието на Стефанов като пръв гост на поредицата. Именно принципът на работа с компании като Cocosolis стои зад успеха на euShipments – детайлно вникване в нуждите на онлайн търговците, дискутиране и намиране на логистични решения, които след това имплементираме в процесите си. 

 

Цялата дискусия можете да чуете в приложеното по-долу видео:

 

 

Не пропускайте следващите епизоди на рубриката, само в националиня ефир на Дарик радио! След по-малко от месец отново ще говорим за електронна търговия и всичко динамично и вълнуващо, свързано с тази индустрия. Кой ще бъде следващият ни гост-експерт – ще разберете скоро!

 

Бъдете на линия с euShipments в блога на сайта ни, във Facebook или LinkedIn профилите ни, за да научавате още интересни и полезни новини.

🔵🔵🔵

Нашият търговски екип е на ваше разположение за консултация и повече информация за предлаганите от нас логистични услуги за онлайн магазини.

С него може да се свържете чрез:

✆ 0700 70 755

office@eushipments.com

⌨ Формата за запитвания по-долу

Имате въпрос?