Contactaţi-ne

+359 700 70 755

Contactează-ne prin e-mail la:

office@euShipments.com

euShipments.com și Prim™ crește eficiența magazinului tău online.

Nov
08

Prim™ și euShipments.com încheie un parteneriat pentru a face accesul comercianților online mai ușor și pentru a fi mai competitivi pe piețele internaționale.

Cooperarea dintre Prim™ – una dintre cele mai cunoscute și utilizate platforme ERP din Bulgaria și euShipments – liderul în servicii de curierat și servicii fulfillment pentru magazinele online din Bulgaria, este acum oficial un fapt. Cele două companii își unesc forțele și își combină resursele pentru a oferi servicii complete magazinelor online start-up sau existente, maximizând dezvoltarea acestora.

Comercianții de astăzi vând prin diverse canale și platforme – propriul lor site web, diverse piețe, magazine fizice și altele. În acest fel, ei pot ajunge la numărul maxim de utilizatori și clienți, dar trebuie să folosească și un sistem ERP pentru a gestiona stocurile, depozitele, comenzile, finanțele și toate procesele de afaceri ale companiilor lor.

Prim™ este soluția ideală pentru gestionarea stocurilor din depozite, livrări prin curier și vânzări online prin mai multe canale. În mod logic, compania a integrat complet rețeaua logistică a euShipments. În acest fel, oferă clienților săi libertatea de a-și livra coletele în multe moduri diferite pe piețele Uniunii Europene printr-un singur partener de încredere care preia întregul proces logistic. Astfel, serviciile celor două companii creează o simbioză perfectă și valoare adăugată pentru fiecare comerciant online și magazinul său online.

 

Prim™ – Centrul de control al afacerii dumneavoastră

Platforma unificată ERP, CRM și BI, prin care lucrează mai multe companii de succes, oferă software de ultimă generație cu multe funcționalități. Modulele ERP, CRM și BI sunt gata integrate cu multe canale de vânzări bulgare și internaționale, sisteme de plată și expeditori, astfel încât să vă puteți gestiona afacerea dintr-un singur loc la viteză maximă.

Datorită soluției unice care oferă un set complet a tot ceea ce reprezintă nevoile unei companii moderne pentru a fi competitivă pe piață, comercianții online pot:

 • 💠 Crește eficiența acestora.
 • 💠 Să creeze condiții pentru creșterea afacerii lor online.
 • 💠 Reducerea capitalului de exploatare necesar.
 • 💠 Pentru a-și servi clienții într-un mod complex.
 • 💠 Să faciliteze munca angajaților lor.

 

euShipments.com – integrator de servicii internaționale de curierat și de fulfillment.

În calitate de integrator de top și furnizor de servicii logistice pentru magazinele online din Bulgaria și din regiune, compania crește și se dezvoltă constant împreună cu clienții și partenerii săi. În cei nouă ani de la înființare, a construit o rețea independentă pentru livrările prin curier de la magazinele online, prin care fiecare comerciant online bulgar își poate livra rapid, ușor și profitabil comenzile în peste 27 de țări din Europa.

Rețeaua de curierat este construită în parteneriat cu peste 30 de companii de logistică premium. O echipă de 40 de specialiști din Ruse se ocupă de logistica perfectă a tuturor comenzilor și expedițiilor. Până în prezent, au fost gestionate peste 2,5 milioane de expediții internaționale ale magazinelor online, dintre care peste 700.000 numai în ultimul an.

Compania realizează automatizarea completă a procesării comenzilor printr-o singură integrare API, potrivită pentru orice magazin online sau prin module gata făcute pentru integrare gratuită cu cele mai populare platforme de vânzări online.

 

Prim™ și euShipments lansează unui parteneriat menit să faciliteze accesul întreprinderilor online la noi piețe din Europa.

Mulțumită parteneriatului dintre Prim™ și euShipments.com, orice magazin online care folosește Prim™ ca soluție ERP cloud are la dispoziție și portofoliul complet de servicii de curierat și de livrare oferite de euShipments.com.

Prim™ se diferențiază de alte platforme ERP prin faptul că, nu numai că oferă întreprinderilor e-Commerce o soluție ușoară și convenabilă pentru a gestiona vânzările, serviciile pentru clienți și pentru a controla procesele interne, ci și pentru a ajuta comercianții să își optimizeze livrările în Bulgaria și în străinătate și să livreze în mod competitiv comercianților locali din orice țară din UE.

Prim™ oferă întreprinderilor e-Commerce o soluție simplă și convenabilă pentru gestionarea vânzărilor, a serviciilor pentru clienți și a controlului proceselor interne. Dar ceea ce îi diferențiază de alte platforme ERP este faptul că ajută comercianții să își optimizeze aprovizionarea internă și internațională și să livreze în mod competitiv comercianților locali din orice țară din Uniunea Europeană.

 

Care sunt beneficiile pentru comercianții online care utilizează Prim™ pentru a-și gestiona procesele de afaceri și euShipments.com ca metodă de livrare?

După cum s-a menționat deja, prin intermediul soluției ERP de la Prim™, fiecare comerciant online are acces la rețeaua internațională euShipments.com pentru expedierile B2C. Acest lucru înseamnă că orice magazin online care lucrează cu Prim™ și alege euShipments.com ca metodă de livrare poate expedia în mod flexibil și competitiv atât în Bulgaria, cât și în toate statele membre ale UE și în Marea Britanie cu peste 20 de companii locale de curierat dovedite. Fiecare comerciant online are, de asemenea, servicii de fulfillment disponibile de la euShipments.com în 10 depozite de fulfillment în locații cheie din Europa.

Serviciile Fulfillment (gestionarea depozitelor) economisesc timp și resurse pentru comercianții online. Fiecare comandă este ambalată, trimisă pentru livrare și urmărită de euShipments.com până la destinatar. euShipments.com colectează și procesează toate sumele provenite din plățile impuse și le plătește în moneda și contul curent ales de comerciantul online.

Colaborarea dintre Prim™ și euShipments.com scutește o mulțime de dificultăți administrative, tehnologice și logistice pentru comercianții online și le economisește timp prețios prin rezolvarea următoarelor probleme:

 • 💠 Alegând platforma ERP Prim™, oricine poate gestiona cu ușurință procesele de afaceri din compania sa în orice moment de pe un dispozitiv mobil la alegere.
 • 💠 Printr-un singur contract cu euShipments.com, toți clienții actuali și viitori Prim™ își pot livra comenzile online în toată Europa prin zeci de companii de curierat premium europene și globale.
 • 💠 Datorită celor 10 centre fulfillment, comercianții cu amănuntul online își pot stoca mărfurile aproape de destinatarii lor din străinătate, ceea ce le garantează timpi de livrare mai scurți și prețuri de livrare mai mici.
 • 💠 Comercianții nu negociază prețuri individuale cu diferiți curieri, dar primesc condiții preferențiale pentru o perioadă mai lungă direct de la euShipments.com.

Iată ce împărtășesc Cocosolis și Escreo din experiența lor de succes cu Prim™ și euShipments

În anul 2016, Plamen Stefanov și partenerul său Beti Bencheva au fondat Cocosolis și în mai puțin de 2 ani s-au dezvoltat în Bulgaria și în alte câteva țări vecine. Acest lucru determină necesitatea unei gestionări precise a vânzărilor și livrărilor prin curier fiabile în paralel în Bulgaria și în străinătate. După ce a integrat o combinație de servicii Prim™ și euShipments.com într-o etapă cheie în urmă cu mai puțin de 3 ani, Cocosolis este acum vândut în peste 20 de țări din întreaga lume.

“ Înainte de a începe parteneriatul cu euShipments.com și Prim ™, am fost și noi bine, dar știți de ce creșterea afacerii noastre online este de multe ori mai rapidă, după ce am integrat ERP-ul Prim™ și am încredințat livrările noastre către euShipments.com? Pentru că acum ne este ușor! Ne este ușor să conducem afacerea. Ne este ușor să ne concentrăm pe marketing și vânzări. Este ușor să aduni noi clienți mulțumiți și să-i servești în cel mai bun mod. Ne este ușor să ne procesăm comenzile și să ne livrăm coletele oriunde în lume, deoarece partenerii noștri de încredere s-au ocupat de asta pentru noi”, a declarat Plamen Stefanov în cadrul celei mai mari Petreceri e-Commerce din anul 2021.

De asemenea, Escreo folosește platforma EPR de la Prim™ pentru a-și gestiona afacerea online, iar livrările prin curier și gestionarea depozitelor sunt încredințate în totalitate euShipments.com.

Yasen Rusev, co-fondator și CEO al Escreo, împărtășește:

“Colaborarea cu Prim ™ ne-a ajutat să ne gestionăm procesele interne mai eficient și să ne servim clienții într-un mod și mai cuprinzător. Acest lucru a creat condiții prealabile pentru ca noi să ne extindem activitatea pe mai multe noi piețe europene. În acest moment, euShipments a reușit să dezvolte un serviciu personalizat pentru noi, prin care clienții noștri își primesc comenzile rapid și în siguranță. Este extrem de important pentru noi să avem un manager de cont de încredere care ne ajută cu toate întrebările și situațiile.”

Un imbold suplimentar pentru magazinele online în fazele de lansare și extindere în străinătate.

Tot mai multe afaceri online se confruntă cu dificultăți în a-și începe afacerea, iar nevoia de parteneri de încredere pentru a facilita și accelera procesul de lansare al unei afaceri online este motivul pentru care Prim ™ și euShipments își unesc forțele.

Datorită integrării cu euShipments.com, se deschid mai multe oportunități și perspective pentru utilizatorii Prim™ :

 • 💠  Să se livreze prin rețeaua rutieră de la propria adresă sau din depozitul de fullfilmnet al euShipments.com în 10 țări din Europa Centrală și de Est cu opțiunea de ramburs la livrare și combustibil gratuit;
 • 💠  Să se livreze prin serviciul Air Express din depozitul magazinului online sau din depozitul de fulfillment al euShipments cu timp de tranzit de 1 zi lucrătoare către toate destinațiile din Uniunea Europeană;
 • 💠  Să se livreze economic, cu timp de tranzit prelungit, dar la un preț extrem de competitiv pe piețe premium precum Belgia, Germania, Franța și Italia.

 

Gestionarea și dezvoltarea unei afaceri online cu Prim™ este simplă și logică. Este și mai ușor să livrați în Bulgaria și în străinătate cu multe companii de curierat prin integrarea deja stabilită între Prim™ și euShipments.com

Completați formularul de mai jos sau trimiteți-ne o întrebare pentru a solicita servicii de curierat și fulfillment de la euShipments.com sau pentru a testa gratuit sistemul ERP de la Prim™.

 

Vizitaţi-ne online pe blogul de pe site-ul nostru sau urmăriţi pagina de Facebook pentru mai multe noutăţi utile şi interesante.

🔵🔵🔵

 

Toate informaţiile despre euShipments şi despre livrările de curierat internaţional rutier oferite de noi, despre serviciile de fulfillment pentru e-comercianţi, le puteţi afla de aici.

Aşteptăm întrebările dvs. şi prin email la adresa  office@euShipments.com sau prin formularul de mai jos!

 

AI O ÎNTREBARE?