Обадете ни се

0700 70 755

Пишете ни:

office@euShipments.com

euShipments.com през 2022 г. в цифри и факти!

Dec
22

2022 г. бе една много успешна и интензивна година за euShipments.com

В тази статия правим преглед на всички важни събития и успехи на euShipments.com за 2022 г.

 

Благодарим на нашите клиенти, партньори, приятели, които с интерес следят случващото се с компанията и са свидетели на усилията, които полагаме, за да подобряваме своите процеси и услуги, насочени към поръчките и доставките от eCommerce бизнеси. Всички вълнуващи промени, нови постижения, които ни се случиха през 2022, дължим на вас. Вашето доверие ни дава огромна мотивация да продължаваме да гледаме само напред и да се движим само нагоре. 

 

Първата стъпка от бъдещето на euShipments.com.

 

В първата половина на 2022 г. направихме “стъпка напред”, която ще предопредели следващия ни период на развитие. Сключихме партньорство с BlackPeak Capital – компания за капиталови инвестиции с цел растеж на компании от региона на Югоизточна Европа. Целта ни е ясна – бизнес експанзия към държавите от Централна и Западна Европа. Това беше логичното продължение на нашето интензивно развитие и ние предприехме тази стъпка, за да продължаваме да сме най-доброто логистично решение за eCommerce бизнеса.

 

Огромен ръст, с който се гордеем.

 

Говорейки за растеж, през 2022 г. за първи път в един календарен месец успяхме да обработим над 100 хил. пратки, а не много след този месец последва и Ноември 2022 г., в който доставихме над 325 000 пратки. Така достигнахме до рекордните за нас 1,8 млн. пратки за една календарна година. Това означава 220% ръст в обемите пратки спрямо 2021 г. – ръст, с който много динамично развиващи се компании от различни бизнес сектори в Европа не могат да се похвалят. 

 

 

Задружното семейство на euShipments.com продължава да расте.

 

Екипът ни също порасна – през декември 2021 г. за вашите пратки се грижеха 37 топ експерта, а през декември 2022 г. вече сме близо 60. Всяко ново попълнение в екипа дава и нова добавена стойност за нашите клиенти. Често определяме еuShipments.com като “IT компания с няколко склада” и спокойно можем да твърдим, че разработената от нас софтуерна платформа е на световно ниво. Все пак при нас човешкият фактор – всеки един член на екипа ни, е по-ценен и от най-съвършения софтуер заради своя професионализъм и отдаденост. Макар и определението, че сме едно голямо семейство, да е ужасно изтъркано, ние сме точно това.

 

Натрупахме безценен опит, за да го споделим с вас.

 

Тази година отпразнувахме и своя 10-ти рожден ден. Тази годишнина беше повод за равносметка на последното десетилетие и поглед назад към безброй хубави, а и някои трудни моменти. Тези 10 години преминаха с много усилия за непрекъснато развитие, но и увереност, че посоката, в която сме поели, ще отведе нас и нашите клиенти до неизбежен успех!

С времето натрупахме много и разнообразен опит, “изядохме доста шамари”, както обичаме да се шегуваме. В крайна сметка днес “опит” е една от нашите основни ценности. Това е една много голяма добавена стойност за нашите настоящи и бъдещи клиенти, защото имат свободата да избират между многобройните ни фулфилмънт и куриерски решения, като в същото време винаги могат да разчитат на нашите препоръки, базирани на опита.

 

Спечелихме отличие за иновативна компания.

 

Случващото се в компанията не остана незабелязано и от Forbes. През  Октомври бяхме отличени от тях с приз за иновативна компания. За целите, които си поставяме, иновативността е необходимост. Иновации се създават при нуждата от решение на проблем. Нашите иновации са вдъхновени от най-новите тенденции в онлайн търговията и чрез вникване в нуждите на нашите клиенти, на които винаги предоставяме персонализирани решения.

 

Започнахме годината с един собствен фулфилмънт център – този в Русе, а завършваме с три – с новооткритите ни центрове в Будапеща и Загреб. По-рано през годината разказахме по-подробно за тази стъпка към ускорено международно развитие за компанията на оперативно ниво. Гордеем се, че може да предложим по-добри транзитни времена и оптимизирани цени – а оттам по- качествени услуги от всякога, за цяла Централна Европа.

 

Споделихме успехите си, подкрепяйки благотворителни инициативи.

 

Нашите успехи създават възможността да подкрепяме различни благотворителни инициативи и го правим с готовност и удоволствие. Вече от близо три години отделяме 0,02лв. от всяка една обработена пратка. Така провизираните суми насочихме в помощ на инициативи и асоциации като фондация “Предай нататък”, подкрепихме и фондация “Заедно в час”, фондация “Телерик Академия” и сдружение КБС “Нещо бързо”. Надяваме се, че занапред заедно с успехите, ще се увеличават и каузите, които да подпомагаме по един или друг начин.

 

През 2023 г. оставаме до вас, за да ви улесним в международното ви развитие.

 

В заключение можем да ви обещаем, че следващата година ще е дори по-успешна, по-динамична и ще крие много нови изненади. А ние ще бъдем по-гъвкави, мотивирани и целеустремени, по-добри в работата си отвсякога.

 

Уважаеми клиенти, партньори, приятели, продължавайте да се развивате с наша помощ и заедно с нас. Бъдете дръзки и уверени, завладявайте нови пазари, само незададените цели са невъзможни за изпълнение. 

 

Пожелаваме ви здрава, щастлива и много успешна 2023 година!

 

Бъдете на линия с euShipments в блога на сайта ни, във Facebook или LinkedIn профилите ни, за да научавате още интересни и полезни новини.

🔵🔵🔵

Нашият търговски екип е на ваше разположение за консултация и повече информация за предлаганите от нас логистични услуги за онлайн магазини.

С него може да се свържете чрез:

✆ 0700 70 755

office@eushipments.com

⌨ Формата за запитвания по-долу

Имате въпрос?