Обадете ни се

0700 70 755

Пишете ни:

office@euShipments.com

euShipments.com и Prim.bg повишаваме ефективността на вашия онлайн магазин.

Sep
28

Prim.bg и euShipments.com сключихме партньорство, за да улесним онлайн търговците и да ги направим по-конкурентни на международни пазари.

Сътрудничеството между Prim.bg – една от най-разпознаваемите и използвани ERP платформи в България, и euShipments.com – лидерът в куриерските и фулфилмънт услуги за онлайн магазини в България, вече официално е факт. Обединихме своите усилия и комбинирахме услугите си, за да предоставим пълно обслужване на стартиращи или вече функциониращи онлайн магазини, подпомагайки максимално тяхното развитие.

 

Партньорството на Prim.bg и euShipments.com има за цел да улесни онлайн бизнесите и да им предостави лесен достъп до нови пазари в Европа.

Днес онлайн търговците продават през различни канали и платформи – собствен уебсайт, различни маркетплейси, физически магазин и др. По този начин те могат да достигнат до максимален брой потребители и клиенти, но и се налага да използват ERP система, за да управляват наличности, складове, поръчки, финанси и всички бизнес процеси в компанията си.

Благодарение на сътрудничеството между Prim.bg и euShipments.com, всеки онлайн магазин, който използва Prim.bg като ERP облачно решение, разполага и с пълното портфолио от фулфилмънт и куриерски услуги, предоставени от нашата компания.

 

Prim.bg – Вашият бизнес контролен център

Prim.bg е идеалното решение за управление на складови наличности, куриерски доставки и онлайн продажби, осъществявани през множество канали.

 

Единната ERP, CRM и BI платформа, с която работят редица успели компании, предоставяща висок клас софтуер с редица функционалности. ERP, CRМ и BI модулите са с готови интеграции с множество наложени български и международни канали за продажба, платежни системи и спедитори, за да можете да управлявате бизнеса си от 1 място на пълни обороти.

 

Но това, по което Prim.bg се отличава от останалите ERP платформи е, че помага на търговците да оптимизират доставките си в България и чужбина и да доставят конкурентно на местните търговци във всяка страна от Европейския съюз. Това е възможно, благодарение на интеграцията с изградената от нас, euShipments.com, международна куриерска мрежа, поддръжката на различни данъчни ставки за отделните държави, както и възможността за фино настройване на различни бланки на различни езици за всяка отделна дестинация.

 

euShipments.com – интегратор на международни куриерски и фулфилмънт услуги.

Като водещ интегратор и доставчик на логистични услуги за онлайн магазини в България и региона, компанията ни неспирно расте и се развива заедно със своите клиенти и партньори. За деветте години от нашето създаване сме изградили независима мрежа за куриерски доставки от онлайн магазини, чрез която всеки български онлайн търговец може бързо, лесно и изгодно да доставя поръчките си до над 27 държави от цяла Европа.

 

Куриерската ни мрежа е изградена в партньорство с над 30 премиум логистични компании. За перфектната логистика на всички поръчки и пратки се грижи нашият екип от 40 специалисти в гр. Русе. До момента сме обработили над 2,5 млн. международни пратки на онлайн магазини, като само за последната година броят им е над 700 000.

 

Дружеството ни постига пълна автоматизация на обработката на поръчките чрез една-единствена API интеграция, подходящa за всеки онлайн магазин, или чрез готови модули за безплатна интеграция с най-популярните платформи за онлайн продажби.

 

Какви са ползите за онлайн търговците, които използват Prim.bg за управление на бизнес процесите си и euShipments.com като метод за доставки?

Сътрудничеството между Prim.bg и euShipments.com спестява много административни, технологични и логистични затруднения на онлайн търговците и им печели ценно време, решавайки следните проблеми:

 

  • 💠 Избирайки ERP платформата Prim.bg, всеки може лесно да управлява бизнес процесите в компанията си във всеки един момент от мобилно устройство по избор.
  • 💠 Чрез 1 единствен договор с euShipments.com всички настоящи и бъдещи клиенти на Prim.bg могат да доставят онлайн поръчките си до цяла Европа с десетки премиум европейски и световни куриерски компании.
  • 💠 Благодарение на 10-те фулфилмънт центъра, онлайн търговците могат да складират стоките си близо до своите получатели в чужбина, което им гарантира по-кратки срокове и по-ниски цени за доставки.
  • 💠 Търговците не договарят отделни цени с различните куриери, а получават преференциални условия за по-дълъг период директно от euShipments.com.
  • 💠 Спестява време и ресурси на онлайн търговците по отношение на логистичните процеси.

 

Допълнителен тласък за онлайн магазини в етапите на стартиране и разрастване в чужбина.

Все повече онлайн бизнеси изпитват затруднения при стартирането на дейността си, поради липса на доверени партньори, които да улеснят и ускорят процеса по стартирането на онлайн бизнес.

 

Благодарение на интеграцията с euShipments.com, за потребителите на Prim.bg се откриват още възможности и перспективи:

  • 💠 Да доставят сухопътно от собствен адрес или от фулфилмънт склада на euShipments.com до 10 държави част от Централна и Източна Европа с опция наложен платеж и без такса гориво; 
  • 💠 Да доставят с услугата Air Express от склада на своя онлайн магазин или от фулфилмънт склада на euShipments.com с транзитно време от 1 работен ден до всички дестинации в Европейския съюз;
  • 💠 Да доставя икономично с удължено транзитно време, но на изключително конкурентна цена до премиум пазари като Белгия, Германия, Франция и Италия.

Ето какво споделят Cocosolis и Escreo от успешния си опит с Prim.bg и euShipments.com:

През 2016 г. Пламен Стефанов и неговата партньорка Бети Бенчева основаха Cocosolis и за по-малко от 2 години се разрастнаха в България и още няколко съседни държави. Това предизвиква нуждата от прецизно управление на продажбите и надеждно извършване на куриерските доставки успоредно в България и чужбина. След интегрирането на комбинация от услугите на Prim.bg и euShipments.com в този ключов етап преди по-малко от 3 години, сега Cocosolis продават в над 20 държави от целия свят.

 

“Преди да започнем да си партнираме с euShipments.com и Prim.bg се справяхме много добре, но в един момент си дадохме сметка, че скоро има шанс този обем да стане трудно контролируем и процесите да се счупят някъде. Откакто се интегрирахме с ERP-то на Prim.bg и доверихме доставките си на euShipments.com, видяхме че процесите са стабилни и можем да концентрираме енергията си в растежа на бизнеса в нови пазари, както и да имаме много по-голям фокус в маркетинга и продажбите. Много по-лесно ни е да обработваме поръчките си, като не се притесняваме, че ще посрещнем дори двойни или тройни обеми спрямо предходния ден и да доставяме пратките си до всяка точка на света, защото доверените ни партньори са се погрижили за това.”, сподели Пламен Стефанов по време на най-голямото e-Commerce Party за 2021 г.

 

Escreo също използват EPR платформата Prim.bg, за да управляват своя онлайн бизнес, a куриерските доставки и складовият мениджмънт са изцяло поверени на euShipments.com. 

 

Ясен Русев, Съосновател & CEO в Escreo, споделя:

 

“Работата с Prim.bg ни помогна да управляваме вътрешните си процесите още по-ефективно и да обслужваме нашите клиенти още по-комплексно. Това създаде предпоставки да разширим нашата дейност в няколко нови за нас европейски пазари. В този момент euShipments.com успяха да разработят за нас персонализирана услуга, чрез която нашите клиенти получават бързо и сигурно своите поръчки. От изключително значение за нас е и фактът, че разполагаме с доверен акаунт мениджър, който ни асистира при всякакви въпроси и казуси.”

 

Да управляваш и развиваш онлайн бизнес с Prim.bg е лесно и логично. Още по-лесно е да доставяш в България и чужбина с множество куриерски компании чрез вече изградената интеграция между Prim.bg и euShipments.com.

Попълнете формата по-долу или ни изпратете запитване, за да заявите куриерски и фулфилмънт услуги от euShipments.com или да тествате безплатно ERP системата на Prim.bg.

 

Бъдете на линия с euShipments в блога на сайта ни или Facebook страницата, за да научавате още интересни и полезни новини.

🔵🔵🔵

Свържете се с нас по телефон или чрез формата за запитвания по-долу, за ви предложим най-предпочитаните опции за международни доставки на онлайн поръчки и пратки в Европа.

 


Бетина Благовестова

Отдел "Финанси и счетоводство", euShipments
Имате въпрос?