Contactaţi-ne

+359 700 70 755

Contactează-ne prin e-mail la:

office@euShipments.com

euShipments.com este între primele 5 companii cu cea mai rapidă creștere din Bulgaria la categoria Transport și Logistică.

Nov
26

Ocupăm locul 5 în sectorul Transport și Logistică, locul 3 în regiunea Ruse și locul 134 la nivel național.

Svetlozar Dimitrov, managing partner în cadrul euShipments.com, împărtășește:

 

„Creșterea nu este singurul lucru, dar este cea mai bună dovadă a încrederii pe care ne-o acordă comercianții online bulgari!”

 

Logistica de calitate este vocația noastră și în ultimul deceniu am investit mult efort și resurse pentru a asigura stabilitatea și competitivitatea comercianților online bulgari care vând în Bulgaria și Europa. Le oferim oportunități nelimitate de dezvoltare și acest lucru ne conduce înainte pentru că ne dezvoltăm odată cu aceștia.

 

Am intrat în 3 clasamente separate în raportul de afaceri „Ghepard”, întocmit de Capital.

 

Ghepard este un clasament anual care examinează dinamica dezvoltării întreprinderilor mici și mijlocii din Bulgaria în ultimul an, iar indicatorul principal este creșterea veniturilor.

 

Suntem mândri că în ediția din acest an, euShipments.com este clasat

 

 • ➤ Locul 5 în sectorul „Transport și Logistică”
 • ➤ Locul 3 în regiunea economică Ruse
 • ➤ Locul 134 în clasamentul celor mai dinamice companii la nivel național.

 

Pentru noi, aceasta este o recunoaștere uriașă a muncii bine făcute și a eforturilor pe care le-am depus pentru a transforma magazinele online bulgare în afaceri internaționale prospere.

 

Găsiți mai multe în raport:

 

 • ➤ Date despre peste 2000 de companii: venituri, profituri, personal
 • ➤ Distribuția liderilor pe regiuni și sectoare
 • ➤ Analize și povești de succes
 • ➤ Indicatori statistici curioși.

 

După un an 2020 interesant și imprevizibil, marcat de transformarea și digitalizarea în multe sectoare de afaceri, în anul 2021 comerțul online continuă să înregistreze rate mari de creștere.

 

Aceasta este o condiție prealabilă pentru dezvoltarea magazinelor online, dar fără un partener logistic care să răspundă volumelor mari de comenzi online și care să optimizeze toate procesele de ambalare, procesare și livrare a fiecărui colet, comercianților online le-ar fi greu să atingă stabilitatea.

 

Capital a publicat povestea de succes a euShipments.com, descriind cum, de 10 ani, am creat soluții logistice pentru comercianții online.

 

În interviul pentru Capital, managing partner Svetlozar Dimitrov povestește cum de-a lungul anilor serviciile noastre au fost modernizate de multe ori, astfel încât să putem oferi un ciclu complet de servicii de fulfillment pentru magazinele online cu acoperire în toate statele membre ale Uniunii Europene:

 

➤ Livrări prin curierate terestre la o adresă sau la așa-zisele Lockers(dulapuri)și rețelele PuDo cu opțiune de ramburs.

Servicii de fulfillment și livrare din depozitul de fulfillment.

➤ Servicii АirExpress

Global Premium – livrări cu timp minim de tranzit către piețele premium pentru comenzile preplătite.

Global Economy – livrări din clasa economică cu timp de tranzit prelungit.

Soluții IT pentru optimizarea și automatizarea proceselor logistice și financiare.

Integrari modulare gratuite cu platformele de tranzacționare online.

 

 

După cum a remarcat Domnul Dimitrov într-unul dintre răspunsurile sale din Capital, comercianții online se bazează pe experiența noastră, pe sutele noastre de metode de livrare și pe faptul că lucrăm cu peste 30 de companii de curierat partenere și cu depozite de fulfillment de pe întregul continenteuropean:

 

“Cu noi, sarcina logistică este rezolvată. Comerciantul online nu are nevoie să cerceteze ce firme de curierat i se potrivesc în fiecare țară, să negocieze cu acestea prețuri și modele de operare, să le plătească, să comunice cu acestea pe subiecte precum starea coletului, reclamații, facturi și ramburs. Toate aceste activități sunt reunite în soluția software dezvoltată de noi, interfața client, iar echipa noastră de experți este întotdeauna disponibilă pentru a ajuta.”

 

În ultimii 3 ani am investit în 2 noi depozite de fulfillment în zona Ruse pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților noștri.

 

În anul 2015, unul dintre clienții noștri actuali ne-a provocat să acceptăm, să stocăm și să procesăm toate produsele sale în Ruse și să-i livrăm comenzile online în România, Ungaria, Grecia și Bulgaria.

 

În următorii câțiva ani, volumele au continuat să crească, iar o serie de alți clienți ai noștri au decis, de asemenea, să folosească serviciul de fulfillment nou introdus. Acest lucru a condus la o epuizare rapidă a spațiului de stocare și în anul 2019 ne-am mutat toate activitățile într-un nou depozit de fulfillment semnificativ mai mare.

 

Ca urmare a extinderii constante a portofoliului nostru de servicii și a saltului drastic al volumului de expedieri din magazinele online din întreaga lume, multe afaceri online care își doresc oportunități de dezvoltare ușoară și rapidă în străinătate, au căutat serviciile noastre de fulfillment.

 

Acest lucru a condus la nevoia de a ne dubla capacitatea de depozitare și resursele umane prin investiția în cel de-al doilea depozit de fulfillment din Ruse în anul 2021. În acest fel putem asigura livrarea cu succes și la timp a coletelor pe durata Black Friday, a sărbătorilor de Crăciun sau în orice altă perioadă în care sarcina logistică este la apogeu.

 

Nu ne oprim din a ne perfecționa pentru a oferi cele mai complexe servicii de curierat și fulfillment în funcție de nevoile individuale ale fiecărui comerciant online.

 

Citiți interviul complet pentru a afla răspunsurile lui Svetlozar Dimitrovla următoarele întrebări:

 • ➤ Care sunt avantajele noastre față de concurență?
 • ➤ Cum facilitează compania noastră pașii unui comerciant online care a decis să vândă în străinătate?
 • ➤ Care sunt piețele cele mai căutate de clienții noștri în acest moment?
 • ➤ Care sunt avantajeleoferite de companie care o fac să fie preferată pentru a furniza servicii de logistică pentru magazinele online internaționale?
 • ➤ Cum a schimbat pandemia comerțul online și partea de logistică aferentă acestuia?

 

Pentru a garanta competitivitatea și un procent ridicat de colete livrate cu succes în Bulgaria și Europa, contactați-ne sau trimiteți-ne o întrebare aici și vă vom pregăti o ofertă personalizată.

 

Vizitaţi-ne online pe blogul de pe site-ul nostru sau urmăriţi pagina de Facebook pentru mai multe noutăţi utile şi interesante.

🔵🔵🔵

Toate informaţiile despre euShipments şi despre livrările de curierat internaţional rutier oferite de noi, despre serviciile de fulfillment pentru e-comercianţi, le puteţi afla de aici.

Aşteptăm întrebările dvs. şi prin email la adresa  office@euShipments.com sau prin formularul de mai jos!

 

AI O ÎNTREBARE?