Обадете ни се

0700 70 755

Пишете ни:

office@euShipments.com

euShipments.com е сред 5-те най-бързо развиващите се компании в България в категория Транспорт и логистика.

Nov
22

Заемаме 5-то място в сектор “Транспорт и логистика”, 3-то място в регион Русе и 134-то място на национално ниво.

Светлозар Димитров, управляващ съдружник в euShipments.com, споделя:

“Ръстовете не са единственото, но са най-доброто доказателство за доверието което ни гласуват българските онлайн търговци!”

 

Качествената логистика е наше призвание и през последното десетилетие инвестирахме много усилия и средства, за да осигурим стабилност и конкурентноспособност на българските онлайн търговци, които продават в България и Европа. Предоставяме им неограничени възможности за развитие и това ни води напред, защото растем заедно с тях.

 

Попаднахме в 3 отделни класации в бизнес доклада Гепард, изготвен от Капитал – “Транспорт и логистика”, “Икономически регион Русе” и “Най-динамични компании в България”

Гепард е годишна класация, която изследва динамиката в развитието на малкия и среден бизнес в България за изминалата година, а основният показател е ръстът на приходите.

 

Горди сме, че в тазгодишното издание euShipments.com се класира на:
➤ 5-то място в сектора “Транспорт и логистика”
➤ 3-то място в икономически регион Русе
➤ 134-то място в класацията на най-динамичните компании на национално ниво.

 

За нас това е огромно признание за добре свършена работа и за усилията, които положихме, за да превърнем българските онлайн магазини в проспериращи международни бизнеси.

 

В доклада могат да се открият още:
➤ Данни за над 2000 компании: приходи, печалба, персонал
➤ Разпределение на лидерите по региони и сектори
➤ Анализи и успешни истории
➤ Любопитни статистически показатели

 

След интересната и непредсказуема 2020 година, белязана от трансформацията и дигитализацията в множество сектори на бизнеса, през 2021 година онлайн търговията продължава да отбелязва високи темпове на растеж.

 

Това е предпоставка за развитие на онлайн магазините, но без логистичен партньор, който да посрещне високите обеми от онлайн поръчки и да оптимизира всички процеси по опаковане, обработка и доставка на всяка една пратка, онлайн търговците трудно биха постигнали стабилност.

 

 

Капитал публикуваха успешната история на euShipments.com как вече 10 години създаваме логистични решения за онлайн търговци.

В интервюто си за Капитал, управляващият ни съдружник Светлозар Димитров разказва как с течение на годините услугите ни биваха надграждани многократно, така че да предложим пълен цикъл от куриерски и фулфилмънт услуги за онлайн магазини с покритие във всички държави-членки на Европейския съюз:

 

➤ Сухопътни куриерски доставки до адрес или до т.нар. Lockers и PuDo мрежи с опция за наложен платеж.
Фулфилмънт услуги и доставка от фулфилмънт склад.
АirExpress услуги
Global Premium – доставки с минимални транзитни времена до премиум пазари за предплатени поръчки.
Global Economy – икономичен клас доставки с удължени транзитни времена.
IT решения за оптимизация и автоматизация на логистичните и финансовите процеси.
Безплатни модулни интеграции с платформи за онлайн търговия.

 

Както отбелязва г-н Димитров в един от отговорите си пред Капитал, онлайн търговците разчитат на нашия опит, на стотиците ни методи за доставка и на това, че работим с над 30 партньорски куриерски компании и фулфилмънт складове в цяла Европа:

 

“С нас логистичната задача е решена. Онлайн търговецът няма нужда да проучва кои са подходящите за него куриерски компании във всяка отделна държава, да договаря цени и оперативни модели с тях, да се разплаща с тях, да комуникира с тях на теми като статуси на пратки, рекламации, фактури и суми по наложени платежи. Всички тези активности са събрани в разработеното от нас софтуерно решение, клиентски интерфейс, а и нашият експертен екип е винаги на разположение да съдейства.”

 

За последните 3 години инвестирахме в 2 нови фулфилмънт склада в гр. Русе, за да отговорим на нуждите на нашите клиенти.

През 2015 г. един от текущите ни клиенти ни предизвика да приемаме, складираме и обработваме всички негови стоки в гр. Русе и да доставяме онлайн поръчките му до Румъния, Унгария, Гърция и България.

През следващите няколко години неговите обеми продължиха да растът, а редица други наши клиенти също решиха да използват нововъведената фулфилмънт услуга. Това доведе до бързо изчерпване на складовото пространство и през 2019 г. преместихме цялата си дейност в нов, значително по-голям фулфилмънт склад.

 

В следствие от непрестанното разширяване на портфолиото ни от услуги и драстичния скок в обема пратки от онлайн магазините в световен мащаб, множество онлайн бизнеси, които искат възможности за лесно и бързо развитие зад граница, потърсиха фулфилмънт услугите ни.

Това доведе до нуждата да удвоим складовия си капацитет и човешкия ресурс, инвестирайки във 2-ри фулфилмънт склад в гр. Русе през 2021 г. По този начин можем да гарантираме успешната доставка на пратки в срок по време на черния петък, коледните празници или друг период, когато логистичното натоварване е в своя пик.

 

Не спираме да се усъвършенстваме, за да предложим най-комплексните куриерски и фулфилмънт услуги спрямо индивидуалните нужди на всеки онлайн търговец.

Прочетете цялото интервю, за да научите отговорите на следните въпроси, отправени към Светлозар Димитров:

➤ Какви са нашите предимства пред конкуренцията?
➤ Как нашата компания улеснява стъпките на един онлайн търговец, решил да продава отвъд граница?
➤ Кои са най-търсените пазари за нашите клиенти към момента?
➤ Кои плюсове на компанията я правят предпочитана за извършване логистични услуги за международни онлайн магазини?
➤ Как пандемията промени електронната търговия и логистичната част към нея?

 

За да си гарантирате конкурентоспособност и висок процент на успешно доставени пратки в България и Европа, свържете се с нас или ни изпратете запитване от тук, а ние ще ви изготвим персонална оферта.

 

Бъдете на линия с euShipments в блога на сайта ни или Facebook страницата, за да научавате още интересни и полезни новини.

🔵🔵🔵

Свържете се с нас по телефон или чрез формата за запитвания по-долу, за ви предложим най-предпочитаните опции за международни доставки на онлайн поръчки и пратки в Европа.

 


Бетина Благовестова

Отдел "Финанси и счетоводство", euShipments
Имате въпрос?