Обадете ни се

0700 70 755

Пишете ни:

office@euShipments.com

euShipments.com е победител в категория “Бизнес в първите 20 милиона” за 2023

Nov
09

Спечелихме приза “Бизнес в първите 20 милиона” на престижния конкурс "Мениджър на годината 2023"

euShipments.com e победител в категория “Бизнес в първите 20 милиона” на ежегодния конкурс “Мениджър на годината” на сп. Мениджър. Това отличие е голяма чест за мотивирания ни и амбициозен екип. Особена стойност носи фактът, че конкурсът разглежда бизнес средата в България като цяло, а не сегментирано по индустрии.

А какво значи това?

Ние от euShipments.com успяваме да постигаме ръстове и развитие не просто в своя логистичен отрасъл, а като бизнес единица – българска компания, която всъщност вече е международна логистична група с няколко придобити компании и бизнес представителства в ЦИЕ.

 

Вихрен Бисет по време на награждаването на сп. Мениджър
Вихрен Бисет по време на награждаването на сп. Мениджър

“Бизнес в първите 20 милиона” – детайли

„Мениджър на годината“ е най-престижният конкурс за постижения в областта на висшия мениджмънт в България.”

“Бизнес в първите 20 милиона” е една от 4-те категории в рамките на конкурса “Мениджър на годината”, които не разглеждат индивидуално личности на ръководни позиции. На фокус са компаниите – индустрия, екип, бизнес развитие, финансови показатели, добри управленски практики. Категория се фокусира именно над компании с годишен оборот до 20 млн. и се разглежда предходна финансова година като критерий за допустимост в конкурса.

Оценката в конкурса се извършва по методология, разработена и прилагана от Deloitte България. Тук искаме да изкажем своите адмирации на екипа от независими експерти на Deloitte за усилията. Процесът по подбор за конкурса се извършва с изключителна строгост и професионализъм, и ние сме благодарни за тяхната обективност и ангажираност

Ежегодната официална церемония по награждаването е под патронажа на Президента на Република България. Тази година тя се проведе на 2-ри ноември в Софийската опера и балет, където бяхме представлявани от търговския ни директор Вихрен Бисет.

 

Тонислав Попов, главен финансов и изпълнителен директор на bTV Media Group, връчва приза на Вихрен Бисет
Тонислав Попов, главен финансов и изпълнителен директор на bTV Media Group, връчва приза на Вихрен Бисет

Новото отличие на euShipments.com – валидатор на бизнес качеството ни

Категориите в “Мениджър на годината” отразяват широката гама от компетенции и постижения в бизнес средата на България. Горди сме, че се нареждаме сред компаниите в тази елитна група. Ние винаги сме се стремели да бъдем сред водещите в индустрията, а новото ни отличие “Бизнес в първите 20 милиона” потвърждава, че сме успешни в тази мисия. Това признание не е само за нас, но и за всички наши международни клиенти, които споделят този успех с нас.

 

euShipments.com е и социално отговорна компания, като провизира средства от всяка обработена пратка в бюджета си за подпомагане на различни социални каузи и инициативи. Доверявайки пратките си на нас, онлайн търговците помагат на различни каузи в подкрепа на хора в неравностойно положение и различни социални и спортни инициативи, свързани с детско и младежко образование и развитие.

 

Бъдете на линия с euShipments в блога на сайта ни, във Facebook или LinkedIn профилите ни, за да научавате още интересни и полезни новини.

🔵🔵🔵

Нашият търговски екип е на ваше разположение за консултация и повече информация за предлаганите от нас логистични услуги за онлайн магазини.

С него може да се свържете чрез:

✆ 0700 70 755

office@eushipments.com

⌨ Формата за запитвания по-долу

Имате въпрос?