Обадете ни се

0700 70 755

Пишете ни:

office@euShipments.com

ESCREO ни се довериха за своите международни доставки и фулфилмънт активности

Jul
29

ESCREO и други наши клиенти осъществяват международни доставки с отлични транзитни времена до цяла Европа на изключително конкурентна цена.

През годините имахме удоволствието да работим с над 350 корпоративни клиенти, които ни се довериха за обработката и изпълнението на своите международни доставки. Гордеем се с всеки един от тях и затова решихме да ви ги представим заедно с техните индивидуални решения и постижения. 

 

ESCREO е нашият нов клиент, който ни избра за своите международни доставки от фулфилмънт склада ни в Русе.

 

Чрез своите иновативни бои ESCREO трансформират начина, по който хората обменят и обсъждат идеи, като създават интерактивни и креативни пространства, които дават неограничена свобода на комуникацията и планирането. Благодарение на своите бои те превръщат всяка повърхност в платно за рисуване или работна бяла дъска.

 

Индивидуален подход спрямо специфичните нужди на всеки онлайн бизнес.

 

Щастливи сме, че продуктите на ESCREO вече са в нашия фулфилмънт склад в Русе! Тук ние ги съхраняваме отговорно, опаковаме ги прилежно и ги доставяме експресно до всеки клиент и до всяка точка на Европа.

 

ESCREO разчитат на индивидуалния ни подход и спрямо техните изисквания разработихме логистично решение, което да удовлетвори нуждите им при приемане, окомплектоване и доставка на поръчките. Интересното при тях е, че освен икономичната сухопътна доставка, техните по-отдалечени клиенти могат да поръчат също и с експресна доставка по въздух – Air Express. Така транзитното време намалява значително.

 

Нашите приятели и клиенти от ESCREO получават всичко това, базирайки се на един доверен логистичен партньор, работейки в един клиентски интерфейс и комуникирайки само с доверения им акаунт мениджър.

 

Ако и вашият онлайн бизнес се нуждае от персонализирано логистично решение, можете да разчитате на нас!

 

Бъдете на линия с euShipments в блога на сайта ни или Facebook страницата, за да научавате още интересни и полезни новини.

🔵🔵🔵

 

Всичко за euShipments и предлаганите от нас международни сухопътни куриерски доставки и фулфилмънт услуги за онлайн магазини може да научите тук.

Очакваме вашите въпроси и на office@euShipments.com или на формата по-долу!

Имате въпрос?