eMag Marketplace търговци, тази публикация е полезна за вас! eMag Marketplace търговци, тази публикация е полезна за вас!
Отдел "Връзка с клиенти"

+359 88 982 40 04

Отдел "Продажби"

+359 88 620 90 50

Пиши ни:

office@euShipments.com

eMag Marketplace търговци, тази публикация е полезна за вас!

emag|eushipments_reshenie_Polsha_Ungaria_Roumania_Bulgaria
Dec
10

Вижте как eMAG Marketplace търговците продават без усилия във всички, предоставени от платформата на eMag държави - Полша, Унгария, Румъния и България.

Много от eMag Marketplace партньорите продават продуктите си само в българската версия на най-големия и популярен маркетплейс в региона eMag. Много от вас вече искат да направят следващата крачка – да публикуват стоките си и в останалите 3 предлагани от eMag пазари, а именно Полша, Унгария и Румъния.

 

Именно за тези от вас в euShipments “сглобихме всички парчета” от пъзела:
Разработихме сухопътна куриерска услуга.

Вече 8 години работим за вас, за да подберем най-добрите куриерски компании, да ви предложим портфолиото им от услуги чрез една единствена API интеграция и/или клиентски интерфейс.

Чрез мрежата ни за сухопътни доставки в Европа можете да превръщате поръчките си в доставени куриерски пратки, включително във всички 4 активни за eMag държави. В тях всеки наш клиент има възможността да доставя с одобрен от Marketplace платформата куриер, с експресни транзитни времена и то на изключително конкурентна цена.

 

Погрижихме се и за опция „Наложен платеж“.

Инкасираме сумите в местна валута, изплащаме ви ги в посочена от вас разплащателна сметка и предпочитана валута. Всички суми от наложени платежи, събрани при доставка на пратки в Полша, Унгария и Румъния, може да получите в една-единствена разплащателна сметка в България.
До тук стана ясно, че използвате отличен канал за генериране на поръчки. На следваща стъпка ние сме се погрижили за разрешаване на логистичния проблем и знаем кое е последното “парче от пъзела”, за да се радвате на повече продажби в чужбина.

 

Клиентско обслужване на майчин език.

Разполагаме с обучен екип от професионалисти, които да общуват с вашите нови клиенти на майчин за тях език, да верифицират данните за доставка, да организират връщания и замени, да преминават “езиковата бариера”.
Да, това е последната активност, от която един eMag Marketplace търговец има нужда, за да продава стоките си във всички пазари, които платформата му предоставя. Радваме се да ви споделим, че ние от euShipments разполагаме с полски, унгарски и румънски граждани в екипите си и те са на разположение на нашите клиенти в направление “Клиентско обслужване”.

 

Специализирана платформа за бърза и лесна интеграция с eMAG.

За да улесним всички вас – еMAG Marketplace партньори, разработихме и специализирана платформа, която се интегрира с вашия търговски профил в eMAG. Вече само с няколко клика и за нула време можете да синхронизираш всички ваши поръчки от еМAG с нашия клиентски интерфейс.

 

Веднъж попаднали при нас, за секунди всяка поръчка се превръща в товарителница на одобрена от eMAG куриерска компания в Унгария, Полша, Румъния и България. Наш ангажимент е да натоварим пратките от вашия адрес и да ги доставим до депото на всеки от тези куриери, като ние заставаме зад услугата, а вие подписвате договор и общувате само с нас.

 

Разширете онлайн бизнеса си в чужбина!

Продавайте лесно онлайн в платформата на eMAG! Ние от euShipments ще превърнем обработката на вашите поръчки и доставките до Унгария, Полша, Румъния и България в детска игра, за да продавате конкурентно в чужбина, на справедлива цена за доставка! А за да покорите още повече европейски пазари – ние ще доставяме вашите пратки и до още 17 държави на територията на Европа.

Доверявайки на нас логистичната задача, работата с наложени платежи и клиентското обслужване, за вас остава само да подберете най-подходящите за продажба стоки.
Можем да ви гарантираме експресни срокове за доставка и цени без конкуренция!
Всичко за нас и предлаганите от нас куриерски услуги за онлайн търговци може да научите тук.
Очакваме вашите въпроси и на office@euShipments.com.

Имаш въпрос?