eMag и euShipments “сглобихме всички парчета” от пъзела да продавате във всички eMag пазари. eMag Marketplace търговци, тази публикация е полезна за вас! - euShipments
Обади ни се:

+359 88 982 40 04

Намери ни:

гр. Русе, бул. Липник 106

Пиши ни:

office@euShipments.com

eMag Marketplace търговци, тази публикация е полезна за вас!

emag|eushipments_reshenie_Polsha_Ungaria_Roumania_Bulgaria
Dec
10

Вижте как да продавате без допълнителни усилия във всички, предоставени от платформата на eMag държави - Полша, Унгария, Румъния и България.

Много от eMag Marketplace партньорите продават продуктите си само в българската версия на най-големия и популярен маркетплейс в региона eMag. Много от вас вече искат да направят следващата крачка – да публикуват стоките си и в останалите 3 предлагани от eMag пазари, а именно Полша, Унгария и Румъния.

Именно за тези от вас в euShipments “сглобихме всички парчета” от пъзела:
Разработихме сухопътна куриерска услуга.

Чрез нея можете да превръщате поръчките си в доставени куриерски пратки във всички 4 активни за eMag държави. В тях всеки наш клиент има възможността да доставя с одобрен от Marketplace платформата куриер.

Погрижихме се и за опция „Наложен платеж“.

Инкасираме сумите в местна валута, изплащаме ви ги в посочена от вас разплащателна сметка и предпочитана валута. Всички суми от наложени платежи, събрани при доставка на пратки в Полша, Унгария и Румъния, може да получите в една-единствена разплащателна сметка в България.
До тук стана ясно, че използвате отличен канал за генериране на поръчки. На следваща стъпка ние сме се погрижили за разрешаване на логистичния проблем и знаем кое е последното “парче от пъзела”, за да се радвате на повече продажби в чужбина.

Клиентско обслужване на майчин език.

Разполагаме с обучен екип от професионалисти, които да общуват с вашите нови клиенти на майчин за тях език, да верифицират данните за доставка, да организират връщания и замени, да преминават “езиковата бариера”.
Да, това е последната активност, от която един eMag Marketplace търговец има нужда, за да продава стоките си във всички пазари, които платформата му предоставя. Радваме се да ви споделим, че ние от euShipments разполагаме с полски, унгарски и румънски граждани в екипите си и те са на разположение на нашите клиенти в направление “Клиентско обслужване”.

Доверявайки на нас логистичната задача, работата с наложени платежи и клиентското обслужване, за вас остава само да подберете най-подходящите за продажба стоки.
Можем да ви гарантираме експресни срокове за доставка и цени без конкуренция!
Всичко за нас и предлаганите от нас куриерски услуги за онлайн търговци може да научите тук.
Очакваме вашите въпроси и на office@euShipments.com.

Имаш въпрос?