Обадете ни се

0700 70 755

Пишете ни:

office@euShipments.com

еMAG marketplace търговци, продавайте лесно и удобно

emag|eushipments_reshenie_Polsha_Ungaria_Roumania_Bulgaria
Mar
15

Вижте как eMAG Marketplace търговците продават без усилия във всички държави, предоставени от платформата - Унгария, Румъния и България.

Много от eMAG Marketplace партньорите продават продуктите си само в една версия на един от най-големите и популярни маркетплейси в региона eMAG. А много от вас вече искат да направят следващата крачка – да публикуват стоките си и в останалите предлагани от eMAG пазари.

 

ИМЕННО ЗА ТЕЗИ ОТ ВАС В EUSHIPMENTS “СГЛОБИХМЕ ВСИЧКИ ПАРЧЕТА” ОТ ПЪЗЕЛА: Разработихме сухопътна куриерска услуга.

Ние, от euShipments, сме специализиран логистичен партньор, който над 8 години помага на онлайн магазините да доставят бързо, лесно и удобно на международни пазари. Като интегратор на куриерски услуги ще ви спестим много усилия, време и средства! Ние отлично познаваме местната куриерска специфика и можем да ви предоставим най-добрата и работеща комбинация от куриерски и фулфилмънт услуги на най-добри цени.

Чрез мрежата ни за сухопътни доставки в Европа можете да превръщате поръчките си в доставени куриерски пратки, включително във всички 3 активни за eMAG държави. В тях всеки наш клиент има възможността да доставя с одобрен от Marketplace платформата куриер, с експресни транзитни времена и то на изключително конкурентна цена.

 

20+ ДОКАЗАНИ ЕВРОПЕЙСКИ КУРИЕРСКИ КОМПАНИИ САМО С 1 ДОГОВОР

Събрали сме за вас мрежа от най-добрите местни куриерски компании във всяка eMAG страна – Унгария, Румъния и България. Получавате достъп до цялото ни портфолио от куриерски услуги:

  • ✔️ само с 1 единствен договор с доставчик на куриерски услуги
  • ✔️ само с 1 единствено лице за контакт
  • ✔️ само с 1 единствен БЕЗПЛАТЕН интеграционен модул с eMag

ЛЕСНА, БЪРЗА И БЕЗПЛАТНА ИНТЕГРАЦИЯ С EMAG

За да улесним всички вас – еMAG Marketplace търговци, разработихме бърза и лесна интеграция, с която за минути интегрирате куриерската ни мрежа с вашия eMAG Marketplace профил. Благодарение на нея:

  • ✔️ получавате бърз и лесен достъп до куриерската ни мрежа във всяка страна;
  • ✔️ автоматично изтегляме нужната ни информация за вашите онлайн поръчки и генерираме товарителници за куриерските ви пратки;
  • ✔️ спестявате си ръчната обработка на всяка отделна пратка;
  • ✔️ не инвестирате време и средства в изпълнение на API интеграция;
  • ✔️ елиминирате на 100% човешките грешки, възможни при ръчната обработка на поръчки и генериране на товарителници;
  • ✔️ нямате нужда от постоянни актуализации и надграждане на модулите.

 

Вижте как само с няколко клика можете да синхронизирате всички свои поръчки от еМAG с нашия клиентски интерфейс. Веднъж попаднала при нас, за секунди всяка поръчка се превръща в товарителница на одобрена от eMAG куриерска компания в Унгария, Румъния и България.

 

ПОГРИЖИХМЕ СЕ И ЗА ОПЦИЯ „НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ“.

Инкасираме сумите в местна валута и ги изплащаме в посочена от вас разплащателна сметка и предпочитана валута. Всички суми от наложени платежи, събрани при доставка на пратки в България, Унгария и Румъния, може да получите в една-единствена разплащателна сметка.

До тук стана ясно, че използвате отличен канал за генериране на поръчки. На следваща стъпка ние сме се погрижили за разрешаване на логистичния проблем и знаем кое е последното “парче от пъзела”, за да се радвате на повече продажби в чужбина.

КЛИЕНТСКО ОБСЛУЖВАНЕ НА МАЙЧИН ЕЗИК

Разполагаме с обучен екип от професионалисти, които да общуват с вашите нови клиенти на майчин за тях език, да верифицират данните за доставка, да организират връщания и замени, да преминават “езиковата бариера”.

Да, това е последната активност, от която един eMAG Marketplace търговец има нужда, за да продава стоките си във всички пазари, които платформата му предоставя. Радваме се да ви споделим, че ние, от euShipments, разполагаме с български, унгарски и румънски граждани в екипите си и те са на разположение на нашите клиенти в направление “Клиентско обслужване”.

EMAG MARKETPLACE ТЪРГОВЦИ, РАЗШИРЕТЕ ОНЛАЙН БИЗНЕСА СИ В ЧУЖБИНА!

Продавайте лесно онлайн в платформата на eMAG! Ние от euShipments ще превърнем обработката на вашите поръчки и доставките до Унгария, Румъния и България в детска игра, за да продавате конкурентно в чужбина на конкурентна цена за доставка! А за да покорите още повече европейски пазари – ние ще доставяме вашите пратки и до всички 28 европейски държави без такса “Гориво”.

 

Доверявайки на нас логистичната задача, работата с наложени платежи и клиентското обслужване, за вас остава само да подберете най-подходящите за продажба стоки.
Можем да ви гарантираме експресни срокове за доставка и цени без конкуренция!
Всичко за нас и предлаганите от нас куриерски услуги за онлайн търговци може да научите тук.
Очакваме вашите въпроси и на office@euShipments.com.

Имате въпрос?