1 куриерска мрежа за сухопътни доставки до 10 държави в Европа! 1 куриерска мрежа за сухопътни доставки до 10 държави в Европа
Отдел "Връзка с клиенти"

+359 88 982 40 04

Отдел "Продажби"

+359 88 620 90 50

Пиши ни:

office@euShipments.com

Една куриерска мрежа за сухопътни доставки до 10 държави в Европа, разработена за вас, онлайн търговци!

Apr
27

Изградихме мрежата си за сухопътни доставки за вас! За да продавате и доставяте повече в Централна и Източна Европа! За да плащате справедливата за това цена!

Разработвайки мрежата си за сухопътни доставки в Европа, вече 8 години работим за вас, за да подберем най-добрите куриерски компании, да ви предложим портфолиото им от услуги чрез една единствена API интеграция и/или клиентски интерфейс.

 

Защо сами да се учите от грешките си, да влагате повече времеви и финансови ресурси за това? Можем да ви го спестим, като базирате доставките си на опита ни:

Куриерска мрежа за сухопътни доставки

 

Защо е нужно всеки онлайн бизнес да има до себе си логистично решение като нашето?

✔️ Защото само ние ви даваме сухопътен достъп до 10 държави в Европа;
✔️ Защото само нашата мрежа е изградена в партньорството с над 20 от най-стабилните и разпознаваеми куриерски компании в Европа;
✔️ Защото само с нас български онлайн магазин може да предостави в check out-а си 12 различни опции за доставка, извършвани от ТОП 5 куриерите в България;
✔️ Защото доставяте с нашите куриерски партньори, базирайки се на договор само с euShipments и интегрирайки се само с нас;
✔️ Защото на края на всеки месец получавате от нас само една фактура за всички куриерски услуги;
✔️ Защото получавате инкасираните под формата на „Наложени платежи“ и/или „Пощенски парични преводи“ суми само от нас, в желана от вас валута и разплащателна сметка. Също така, можете да следите всички парични потоци от всички държави за доставка на едно място;
✔️ Защото, работейки с нас, общувате с един Мениджър ключови клиенти, независимо от доставящ куриер, от дестинацията и от казуса.

 

Всичко това, за да сте още по-близо до вашите нови клиенти и получатели в Европа!

Защо онлайн бизнесът ви се нуждае от мрежата ни от сухопътни доставки в Европа?

Избирайки да работите с нас, вие помагате на онлайн бизнеса ви да се разраства без логистични спънки, грешки и паузи.

Бъдете крачка пред онлайн конкуренцията, като не губите време да търсите и сменяте куриерски компании за един или различните пазари. Така не губите време по договаряне на нови условия за доставка и не инвестирате нови стредства в нови и скъпи интегрирани решения.

 

Изберете euShipments и дайте на получателите си сами да избират с кой и как да получат поръчките си. Изберете нас и продавайте на международни пазари без да мислите за това кой и как ще доставя за вас!

Разработихме услугите си, базирайки се на обратната връзка от онлайн пазара и тази, получена от нашите клиенти. Знаем отлично какво се случва, когато продавате на международни пазари и не сте доволни от местния куриер или от качеството на извършваните сухопътни доставки. Спирате продажбите или ги свеждате до минимум, докато договорите условия с нова куриерска компания или интегрирате онлайн магазина си и с нея.

С нас този процес е различен!

Стартирайки международен пазар, ние настройваме акаунта ви, така че да доставяте с най-подходящия за вашите пратки местен куриер. Ако обаче желаете да тествате работата с друг или не сте доволни от нашата препоръка, смяната на куриерски партньор в системата ни се случва в рамките на няколко минути. Активираме нова опция за доставка и вашия склад вече работи и разпечатва товарителници на нов куриер. Без нови договори, както и скъпи за вас интеграции.

 

А когато утре сте готови да активирате и атакувате нов за вас пазар, не мислите за това кой ще доставя. Бъдете сигурни, че ние вече имаме най-доброто решение! На нашия сайт можете да разгледате всички държави, които са на една крачка от това да са вашите нови пазари за разрастване продажбите на онлайн магазина ви.

 

🔵🔵🔵

 

Всичко за euShipments и предлаганите от нас куриерски и фулфилмънт услуги за онлайн магазини може да научите тук.

Очакваме вашите въпроси и на office@euShipments.com или на формата по-долу!

Имаш въпрос?