Обадете ни се

0700 70 755

Пишете ни:

office@euShipments.com

Една година пратки с мисия “Предай нататък”

Dec
17

С инициативата “Предай нататък” помагаме на хора и домове в неравностойно положение в цяла България! Научете как можете да се включите!

Силно вярваме в идеята, че всеки може да внесе повече щастие и добрина в живота на другите, а по този начин и в своя собствен. Особено в случайите, когато това са хора, които имат нужда от подкрепа и подадена ръка в трудните моменти. Както инициативата “Предай нататък”, така и ние смятаме, че успехите трябва да бъдат споделени под формата на дарения към хора в нужда или неравностойно положение. Не мислите ли?

 

Това убеждение е част от нашите най-здрави ценности. То е и причината преди 1 година да се включим с ежемесечни дарения, насочени към различни каузи, част от инициативата “Предай нататък”, с идеята да подкрепим хора от различни краища на България.

 

“Предай нататък ” е организация с нестопанска цел, която събира дарения за хора, които наистина имат нужда от тях.

Мисията на инициативата е все по-голям брой хора със специални нужди и възрастни в домове в цялата страна да получат шанс за по-добър живот, предоставяйки им всичко нужно и облагородявайки мястото им за живеене.

 

Ние сме спокойни, че даренията винаги се оползотворяват по най-добрия начин, тъй като героите зад “Предай нататък” предварително се интересуват от какво имат нужда жителите на домовете. Информираността за нуждите и/или липсите на конкретните домове е ключова. Тя гарантира най-голяма полза за получателите на даренията, защото е строго индивидуална за всяко нуждаещо се общество.

 

Важно е да споменем, че в качеството си на дарител, всеки от вас има свободата да избере конкретна кауза, която е най-близо до него и ще се чувства най-полезен, подкрепяйки я.

 

 

Последвайте добрия пример! Споделете успехите си и помогнете на нуждаещите се!

През септември 2020 г. в една от първите си срещи с Георги Малчев обща тема се оказа желанието ни да помагаме на хора в нужда. След като ни сподели колко енергия и страст влагат той и неговите съмишленици в инициативата и в това да правят добро, решихме да я подкрепим. 

 

И до ден днешен стоим зад техните каузи с всяка обработена пратка. Нарекохме ги “пратки с мисия”, защото ние и нашите клиенти, чиито пратки обслужваме, даваме щастие, топлина и лъч светлина на нуждаещите се. Това ни прави част от едно по-отговорно общество, от което ви каним да станете част и вие!

 

Нашите клиенти изпратиха 750 000 “пратки с мисия”, а ние отделихме по 0,02 лв. от приходите ни за всяка една от тях.

Знаем, че те попаднаха на най-правилното място в най-правилния момент, за което сме изключително благодарни на “Предай нататък”.

 

Споделете добрината във вас!

Коледните и новогодишните празници обикновено са времето в годината, което събужда най-искрените и благи чувства у всеки човек, както и желанието да помогне на близък, а защо не и на непознат, който би оценил всеки мил жест. 

 

В навечерието на тези светли празници отправяме апел към всеки, който иска да направи нечий живот по-добър, да се свърже с нас или с инициативата “Предай нататък”, за да се включи и да подкрепи една от техните каузи. Нека добрината да ни води!

 

 

Бъдете на линия с euShipments в блога на сайта ни или Facebook страницата, за да научавате още интересни и полезни новини.

🔵🔵🔵

Свържете се с нас по телефон или чрез формата за запитвания по-долу, за ви предложим най-предпочитаните опции за международни доставки на онлайн поръчки и пратки в Европа.

 


Бетина Благовестова

Отдел "Финанси и счетоводство", euShipments
Имате въпрос?