Обадете ни се

0700 70 755

Пишете ни:

office@euShipments.com

eCommerce Синергии – euShipments и NEXT BASKET заедно в полезно за онлайн търговците партньорство

Jun
28

Всички онлайн търговци, използващи платформата на NEXT BASKET, могат да се възползват от мрежа ни за фулфилмънт и международни доставки

eCommerce синергиите са константна част от бизнес модела ни, създавайки голяма добавена стойност за всички международни онлайн търговци, които избират euShipments за свой логистичен партньор.

 

Като част от тези синергии стартираме партньорство с NEXT BASKET – софтуерна платформа, която предлага иновативен бизнес модел за управление на онлайн търговия. Освен модерен софтуер за онлайн магазини, тя предоставя и възможност за съхранение на продукти в нашите складове, както и множество услуги в областта на електронната търговия. Вече всички eCommerce бизнеси, използващи платформата на NEXT BASKET, имат бърз и лесен достъп до цялото ни портфолио от логистични услуги, като по този начин си гарантират гъвкавост и висока конкурентоспособност в над 27 държави в Европа.

 

Новата ни колаборация ще улесни онлайн търговците максимално, създавайки всички предпоставки за бърз и безпроблемен растеж на европейските пазари, като им гарантира сигурна и навременна доставка до крайните потребители.

 

eCommerce синергия с NEXT BASKET – 360° онлайн бизнес платформа

 

Платформата е иновативен бизнес модел, комбинираща в себе си пет различни решения за eCommerce предприемачи:

 

  1. Платформа за онлайн магазини
  2. Вградена ERP система с финансови и стокови функции
  3. Фулфилмънт складов софтуер
  4. Собствени и партньорски складови площи
  5. Персонализирани инструменти за електронна търговия

 

„Решихме да установим подобно партньорство с една единствена цел – всички потребители на платформата на NEXT BASKET да имат достъп до по-голям кръг от специализирани услуги. Пример за такава специализация е euShipments.com, компания, която над 10 години осъществява сигурни доставки до България и Европа. Нашето партньорство ще осигури на онлайн търговците по-висока конкурентоспособност при развитието им на нови международни пазари.“ – коментира Борислав Малинов, основател на NEXT BASKET.

 

“С това партньорство NEXT BASKET затваря цикъла от услуги и активности около един онлайн бизнес. От платформата за тестване на продуктите, през маркетинга до генериране на поръчките. След това се намесваме ние. Продаваната от клиентите на NEXT BASKET стока може да бъде в някой от нашите фулфилмънт складове, където приемаме поръчките, опаковаме пратките и след това се грижим за доставката до крайния клиент; но ние от euShipments можем да товарим пратките и от адресите на онлайн търговците – ако те сами се грижат за фулфилмънт активностите, и “инжектираме” обемите им в нашата мрежа за eCommerce доставки.” – споделя Ашхен Гарабедова, Фулфилмънт нетуърк мениджър в euShipments, която води реализирането на проекта и партньорството от наша страна.

 

Благодарение на новата комбинирана услуга онлайн търговците имат възможността да избират между различните модели на работа, които платформата на NEXT BASKET предлага, а чрез множеството логистични решения, произтичащи от международната ни мрежа, безпроблемното протичане всеки етап от онлайн търговията е напълно обезпечено.

 

euShipments.com е и социално отговорна компания, като провизира средства от всяка обработена пратка в бюджета си за подпомагане на различни социални каузи и инициативи. Доверявайки пратките си на нас, онлайн търговците помагат на различни каузи в подкрепа на хора в неравностойно положение и различни социални и спортни инициативи, свързани с детско и младежко образование и развитие.

 

Бъдете на линия с euShipments в блога на сайта ни, във Facebook или LinkedIn профилите ни, за да научавате още интересни и полезни новини.

🔵🔵🔵

Нашият търговски екип е на ваше разположение за консултация и повече информация за предлаганите от нас логистични услуги за онлайн магазини.

С него може да се свържете чрез:

✆ 0700 70 755

office@eushipments.com

⌨ Формата за запитвания по-долу

Имате въпрос?