Contactaţi-ne

+359 700 70 755

Contactează-ne prin e-mail la:

office@euShipments.com

e-Commerce – Analiză și comentarii de Svetlozar Dimitrov

Sep
29

Dezvoltarea comerțului electronic bulgăresc într-o perioadă de pandemii și conflicte militare. Vezi mai mult>>

Svetlozar Dimitrov, Managing Partner-ul companiei noastre, a fost invitat în cadrul emisiunii radio matinale de la Radio Darik – “Darik Café”. În discuție au fost abordați o serie de factori la nivel global care influențează dezvoltarea comerțului electronic.

 

Tendințele setate începând cu anul 2020

Dimitrov a împărtășit că măsurile COVID au contribuit în mare măsură la dezvoltarea accelerată a comerțului electronic. De la începutul carantinei în Bulgaria, am devenit martori ai unui adevărat boom de comercianți online.

În momentul de față, în Bulgaria se observă un proces de „selecție naturală”. Treptat, afacerile mai mici se retrag de pe piață, în schimb marile companii își „cimentează” pozițiile și prezența.

 

Europa de Est 2022

Conflictul armat din Ucraina a lăsat amprenta sa negativă asupra întregii industrii. Observăm o scădere a comerțului electronic în zonele vecine conflictului. Cu toate acestea, Europa de Est și de Sud-est sunt piețele care se dezvoltă cel mai dinamic. Se preconizează că în viitor, multe afaceri din Occident își vor îndrepta serviciile și bunurile către aceste destinații noi.

Dimitrov a mai subliniat că acum ne apropiem de o perioadă foarte interesantă, anume perioada Black Friday și sărbătorile de iarnă, care tradițional presupun mai multe cumpărături decât de obicei în alte perioade ale anului.

 

„O parte semnificativă din comenzile online sunt comenzi emoționale” – a declarat el.

 

Iar până la sfârșitul anului emoțiile doar o să crească. Comercianții online din Bulgaria vor avea mai multă treabă, dar echipa noastră este absolut pregătită să vină în întâmpinarea nevoilor clienților săi, în perioada de vârf a încărcării și să prevină întârzierile „tradiționale” din această perioadă.

Aici puteți urmări întreaga conversație cu moderatorii “Darik Café”.

 

 

Intrați on-line cu euShipments pe blogul de pe site-ul nostru, sau urmăriți pagina noastră pe Facebook pentru mai multe noutăți utile și interesante.

🔵🔵🔵

În cazul în care aveți întrebări, contactați echipa noastră de vânzări la adresa de email office@eushipments.com sau completând formularul de mai jos!

AI O ÎNTREBARE?