Contactaţi-ne

+359 700 70 755

Contactează-ne prin e-mail la:

office@euShipments.com

De ce este Ruse cea mai potrivită locaţie de fulfillment pentru expedierile dvs.?

Jul
26

Depozitul nostru de fulfillment din Ruse oferă numeroase beneficii comercianţilor online care vând în România, Ungaria, Grecia şi Bulgaria.

Orice comerciant care se dezvoltă în domeniul eCommerce ştie prea bine că termenul de livrare este de importanţă maximă. Majoritatea magazinelor online din Bulgaria fie vând deja în România, fie sunt în proces de cercetare cum pot vinde şi ei competitiv cu ceilalţi actori locali puternici.

 

Noi, de la echipa euShipments, avem cunoştinţele şi experienţa în baza cărora putem ajuta fiecare comerciant online să-şi extindă activitatea înafara teritoriului Bulgariei – cu paşi mai rapizi care-l vor duce doar înainte.

 

Care sunt aspectele importante de luat în seama înainte să începem cu succes vânzările online în străinătate?

Datorită experienţei noastre îndelungate în colaborarea cu clienţii eCommerce, am ajuns la concluzia că orice magazin online trebuie să pună la punct şi să perfecţioneze următoarele câteva aspecte legate de vânzările internaţionale şi de livrările cross-border:

  • 💠 Selectarea celei mai potrivite locaţii pentru depozit sau fulfillment şi care să fie situată cât mai aproape cu putinţă de pieţele noi pe care le-a targetat, astfel să asigure clienţilor săi cele mai atractive termene de livrare;
  • 💠 Să livreze cu curier local puternic, recognoscibil şi preferat de destinatarii expedierilor din ţara respectivă;
  • 💠 Să asigure personal care vorbeşte în limba locală, pentru toate domeniile de service clienţi;
  • 💠 Să aibă la dispoziţie o adresă locală pentru prelucrarea expedierilor nelivrate, returul, schimbul.

Locaţie potrivită de fulfillment pentru depozitarea şi service-ul pentru comenzi şi expedieri.

În acest articol vă oferim câteva sfaturi utile pentru cel mai important aspect al livrărilor internaţionale – localizarea depozitului, din punctul de vedere al livrărilor în România, Ungaria, Grecia şi Bulgaria. Putem împărtăşi, foarte responsabil, cu toţi dintre dvs. că în acest context, oraşul Ruse din Bulgaria, se situează cel mai bine din punctul de vedere al logisticii nu doar datorită faptului că noi ne dezvoltăm activitatea acolo. Din punctul de vedere al serviciilor de fulfillment, acest oraş se află, realmente, în două dintre cele patru ţări. Acesta a fost şi motivul principal pentru care am decis să construim şi noua noastră fabrică tocmai acolo.

фулфилмънт център

Care sunt activităţile pe care le realizăm în centrul nostru de fulfillment, astfel încât să facem afacerile voastre online şi mai bune, cu mai mult succes?

 • 📦 Organizăm încărcarea produselor vândute de la adresa oferită de client (afacere online).
 • 📦 Le recepţionăm în depozit, verificăm cantităţile şi calitatea produselor trimise către noi.
 • 📦 Ordonăm produsele în sistemul nostru pe paleţi în depozit şi în a.z. Pick & Pack locaţii, astfel încât prelucrarea unităţilor de comenzi ia foarte puţin timp.
 • 📦 Împreună cu departamentul de IT al clientului realizăm o soluţie integrată între cele două părţi astfel încât optimizăm procesul de recepţionare a produselor în depozit, generarea AWB-urilor, prelucrarea expedierilor.

 

Astfel pregătim toate produsele clienţilor noştri astfel încât suntem gata să prelucrăm comenzi şi să trimitem expedieri către destinaţii internaţionale în cele mai scurte termene. 

Magazinele online cu care avem parteneriate active, primesc câteva zeci sau sute de comenzi noi zilnic. În funcţie de numărul acestora într-o anumită perioadă de timp, specialiştii noştri scot din gestiune produsele, completează comenzile, le ambalează astfel încât să călătorească către destinatari în maximă securitate şi în funcţie de solicitările specifice ale fiecărui client de-al nostru – comerciant online.

 

фулфилмънт център

De ce este Ruse cea mai bună alegere pentru o locaţie bună de fulfillment?

Aici este momentul să vă spunem de ce am spus cu atâta convingere de la început că Ruse este cea mai bună alegere pentru gestionarea comenzilor şi expedierilor atunci când vă doriţi să vindeţi în România, Ungaria, Grecia şi Bulgaria. 

Deoarece reţeaua de curierat şi serviciile de fulfillment pe care le-am dezvoltat de-a lungul timpului, permit livrarea expedierilor în timp foarte scurt de tranzit.

Fiecare comandă generată în sistem prin magazinul online până la orele 16:00, va fi prelucrată şi expediată a doua zi lucrătoare nu numai în România, ci şi în Bulgaria, iar timpii de tranzit pentru Grecia şi Ungaria sunt de doar 48 de ore. 

*Bineînţeles, excepţia o fac a.z. “destinaţii îndepărtate” pe care curierii nu le vizitează a doua zi lucrătoare după trimiterea expedierii.

Datorită locaţiei strategice a depozitului nostru, orice expediere care pleacă de la noi, se află la o distanţă de mai puţin de 10 min. până la Podul peste Dunăre, graniţa cu România iar depozitele curierilor bulgari cu care colaborăm, sunt şi mai aproape. 

 

Acesta este motivul pentru care noi, echipa euShipments.com, ne referim la Ruse ca fiind un oraş în două ţări şi credem cu tărie că fiecare comerciant online care vinde simultan în România şi în Bulgaria, ar putea beneficia de numeroase foloase dacă are la dispoziţie produse depozitate la Ruse. 

 

Totodată, dacă acel comerciant optează pentru noi ca partener de logistică, atunci şi premisele pentru succes sunt mai mari. Spunem aceste lucruri cu inima deschisă, dar având experienţa bună din trecut, ţinem să oferim şi argumente. 

 

фулфилмънт център

6 motive pentru care fiecare comerciant poate avea încredere în noi pentru optimizarea proceselor de logistică.

 1. Deoarece în ultimii ani suntem singura companie cu capital 100% bulgăresc şi care este specializată în serviciile de curierat şi de fulfillment pentru magazinele online.
 2. Deoarece fiecare client de-al nostru investeşte timp minim de administrare pentru prelucrarea comenzilor şi expedierilor, optând să lucreze cu un singuri furnizor – în persoana noastră şi semnând un singur contract prin care va acoperi tot procesul de logistică – de la ambalarea comenzilor şi până la trimiterea sumelor încasate de la plăţile expedierilor cu plata prin ramburs.
 3. Deoarece ne pasă pentru fiecare livrare. Există numeroase companii de curierat de felul „Ship and Pay“. Le numim astfel deoarece pentru acestea sunt importante doar numărul expedierilor prelucrate sau trimise de voi şi în primul rând – ca dvs. să plătiţi pentru serviciile primite. Se întâlneşte extrem de rar o persoană care urmăreşte cu adevărat ce se întâmplă cu expedierile voastre până când acestea-şi parcurg drumul până la destinatari. Şi mai rar se întâmplă curierul să caute modalităţi cum poate livra 2 sau 3 expedieri mai mult sau cum să returneze către voi expedierile nelivrate, astfel încât acele produse să fie la dispoziţia dvs. pentru vânzări noi.
 4. Deoarece încasăm sumele percepute pentru plăţile prin ramburs şi facem virament bancar în valuta şi contul curent alese de dvs.
 5. Deoarece la dispoziţia dvs. stă o interfaţă pentru clienţi de tip all-in-one şi/sau integrarea API care nu doar generează AWB-uri, ci şi vă oferă informaţii complete despre fiecare expediere în timp real şi indiferent de ţara în care se face livrarea.
 6. Deoarece în fiecare ţară separată vă oferim cel puţin 2 opţiuni independente de livrare prin companiile de curierat cele mai dovedite şi cele mai preferate de clienţii dvs. destinatarii finali ai expedierilor.

 

фулфилмънт център

Haideţi ca împreună să ajungem şi mai repede la noii dvs. clienţi în străinătate!

În concluzie am dori să vă mai spunem că în ultimii câţiva ani, creşte constant numărul de clienţi care optează pentru serviciile noastre şi odată ce-şi încredinţează livrările nouă, fiecare dintre ei se transformă într-un prieten şi partener de-al nostru, pe termen lung.

 

Vizitaţi-ne online pe blogul de pe site-ul nostru sau urmăriţi pagina de Facebook pentru mai multe noutăţi utile şi interesante.

🔵🔵🔵

 

Toate informaţiile despre euShipments şi despre livrările de curierat internaţional rutier oferite de noi, despre serviciile de fulfillment pentru e-comercianţi, le puteţi afla de aici.

Aşteptăm întrebările dvs. şi prin email la adresa  office@euShipments.com sau prin formularul de mai jos!

 

 

AI O ÎNTREBARE?