Contactaţi-ne

+359 700 70 755

Contactează-ne prin e-mail la:

office@euShipments.com

Cum și-a optimizat UWEAR livrările prin curierat în Europa cu euShipments.com?

Sep
07

Aflați cum UWER vinde mai competitiv în străinătate prin intermediul automatizării noastre cu eMAg și al livrărilor prin curierat expres.

Având în vedere dezvoltarea fulminantă a comerțului electronic din ultimul an, fiecare comerciant online caută modalități de a profita la maximum de această tendință ascendentă, de a-și optimiza activitatea sau de a cuceri noi piețe europene.

 

UWEAR sunt un exemplu excelent de magazin online de familie cu o creștere rapidă, care se transformă într-o afacere internațională, realizând vânzări în Bulgaria, România, Ungaria și Germania. Ne-au încredințat comenzile și expedierile nouă, euShipments.com.

 

UWEAR este partenerul bulgar al unor mărci de renume mondial de produse originale, licențiate pentru copii, cu o reputație impecabilă. Au încheiat parteneriate cu LEGO® Wear, parte a marii familii LEGO, Minecraft, Fortnite, Harry Potter și multe altele. Este important pentru ei să mențină un standard ridicat de servicii, o reputație impecabilă și o satisfacție ridicată a clienților. Clienții mulțumiți sunt cel mai mare avantaj al lor și acordă o atenție deosebită fiecărei livrări.

 

Aceste valori ale lor dictează nevoia de servicii pentru clienți de calitate și cele mai bune condiții pentru clienții lor la livrarea fiecărui articol, ceea ce i-a adus la noi.

 

De ce a avut UWEAR încredere în noi, euShipments.com, pentru livrările lor prin curierat?

 

De mai bine de 2 ani ne întâlnim cu UWEAR la diverse forumuri și conferințe privind comerțul electronic, ceea ce ne-a permis să avem numeroase discuții cu echipa lor pe tema viitorului nostru parteneriat. În cadrul acestor întâlniri, am putut identifica oportunități de optimizare și le-am oferit o soluție viabilă pentru nevoile lor individuale.

 

Datorită anilor noștri de experiență în furnizarea de servicii pentru magazinele online, am fost conștienți de problemele operaționale cu care se vor confrunta în calea dezvoltării lor viitoare, atunci când volumele de expedieri vor începe să crească. Cu toate acestea, echipa lor a întârziat mult timp începerea colaborării noastre, deoarece aveau deja contracte cu alți furnizori de servicii de curierat.

 

Cu toate acestea, pe măsură ce afacerea online a crescut, UWEAR a identificat necesitatea de a optimiza diverse procese logistice:

 

  • 💠 Integrare funcțională cu profilul lor de client eMAG Marketplace pentru a procesa comenzile mai rapid și fără erori.
  • 💠 Un procent mai mare de comenzi livrate cu acoperire în mai multe țări europene.
  • 💠 Metode de plată accesibile pe care să le ofere clienților lor.
  • 💠 Varietate de metode de expediere către diferite destinații din Europa.
  • 💠 Companii de curierat recunoscute pentru a efectua livrarea către clienții lor din străinătate.

 

Cum am optimizat livrarea prin curierat internațional și procesul de prelucrare a comenzilor pentru UWEAR?

 

La sfârșitul anului 2021, UWEAR a testat pentru prima dată integrarea noastră gratuită cu eMAG Marketplace, ceea ce a dus la o creștere uriașă a numărului de avize de transport pe care le-au creat prin intermediul software-ului nostru. Într-o perioadă de creștere sezonieră a comenzilor online după Black Friday și sărbătorile de Crăciun, le-a luat doar câteva zile să vadă timpul pe care îl economisesc în procesarea comenzilor online și în generarea avizelor de însoțire. Astfel, au reușit să se convingă de eficiența serviciilor noastre și din acel moment am intrat într-o relație de parteneriat. Și iată cum funcționează integrarea în sine:

 

 

Prin parteneriatul cu noi, UWEAR a obținut acces la întreaga gamă de servicii de curierat ale celor mai recunoscute companii de curierat din Bulgaria, România, Ungaria și Germania.

 

Cel mai mare beneficiu pentru ei este că beneficiază de condiții preferențiale pentru livrările către toate cele 4 țări, fără a negocia condițiile individuale cu diverse companii de curierat străine. Acest lucru le economisește mult timp și resurse, deoarece ne contactează doar pe noi, iar noi garantăm calitatea fiecărei livrări, indiferent de curierul care o efectuează.

 

Echipa UWEAR a fost, de asemenea, impresionată de faptul că au cel puțin 2 opțiuni independente disponibile pentru livrarea pe cale terestră în fiecare dintre țările enumerate, iar opțiunea activă plată ramburs în Bulgaria, România și Ungaria le-a oferit liniștea că vor satisface nevoile clienților care preferă această metodă de plată.

 

Care este feedback-ul UWEAR?

 

Ne interesează în mod activ feedback-ul clienților noștri pentru a ne asigura că le oferim servicii de cea mai înaltă calitate. După primele câteva luni de utilizare a serviciilor noastre, magazinul online ne-a spus că unul dintre cele mai importante aspecte ale parteneriatului nostru pentru ei a fost integrarea software-ului cu profilul lor de comerciant eMAG Marketplace.

 

Gestionarea comenzilor este extrem de simplă, iar toate informațiile despre livrări și fluxul de numerar sunt adunate într-un singur loc – tabloul nostru de bord pentru clienți, cee ce este ușurător.Acesta este complet sincronizat și integrat cu profilul lor de comerciant din eMAGMarketplace, datorită modulelor noastre gratuitede integrare cu platformele de eCommerce. Integrarea automatizează procesul de prelucrare a comenzilor online și de generare a avizelor de însoțire a mărfii, economisind timp prețios pentru întreprinderile online.

 

Cum a redus UWEAR cheltuielile cu serviciile financiare și cu tranzacțiile?

 

Este o prioritate ridicată pentru orice afacere online să reducă la minimum cheltuielile inutile atunci când activează noi piețe, iar cu noi, acest lucru este o sarcină ușoară. La fel ca toți clienții noștri, UWEAR, reduce costurilecu plata ramburs la livrare, comisioanebancare șiconversii valutare, datorită modelului pe care l-am dezvoltat pentru colectarea, conversia și rambursarea încasărilor în numerar la livrare.

 

De asemenea, beneficiază de o taxă fixă ​​în pentru plată ramburs și își primesc fondurile:

 

  • 💠 Într-un cont de plăți la alegerea lor.
  • 💠 Într-o valută la alegerea lor.

 

UWEAR își garantează o creștere accelerată și ușoară pe piețele internaționale, cu un singur contract cu un integrator de servicii de curierat în persoana noastră.

 

Prin parteneriatul exclusiv cu noi, UWEAR își livrează cu succes coletele pe piețele internaționale cu o varietate de companii de curierat recunoscute. Dar, mai mult decât atât, în acest fel se deschid și multe oportunități de dezvoltare viitoare.

 

Au avut încredere în noi pentru a fi partenerul lor logistic All-In-One în timp ce cuceresc noi piețe europene, deoarece le putem oferi o serie de avantaje pe parcursul dezvoltării lor:

  • 💠 Peste 600 de metode de livrare în 27 de țări europene;
  • 💠 Rețea internațională de livrare prin curierat în parteneriat cu peste 40 de companii de curierat recunoscute;

 

Suntem pregătiți să fim alături de ei, indiferent ce le rezervă viitorul. Având în vedere toate aceste avantaje, activarea de noi piețe europene pentru ei se face extrem de rapid și fără a fi nevoie să negocieze condițiile operaționale și de preț cu noi companii de curierat, deoarece acestea fac deja parte din rețeaua noastră internațională de curierat.

 

Optimizați-vă livrările prin curierat și cuceriți noi piețe europene cu euShipmetns.com

 

Pentru a vă asigura competitivitatea și eficiența livrărilor prin curierat în Bulgaria și Europa, contactați-ne sau trimiteți-ne o solicitare, iar noi vă vom trimite o ofertă personalizată, bazată pe specificul afacerii dumneavoastră.

 

 

Vizitaţi-ne online pe blogul de pe site-ul nostru sau urmăriţi pagina de Facebook pentru mai multe noutăţi utile şi interesante.

🔵🔵🔵

Toate informaţiile despre euShipments şi despre livrările de curierat internaţional rutier oferite de noi, despre serviciile de fulfillment pentru e-comercianţi, le puteţi afla de aici.

Aşteptăm întrebările dvs. şi prin email la adresa  office@euShipments.com sau prin formularul de mai jos!

AI O ÎNTREBARE?