Contactaţi-ne

+359 700 70 755

Contactează-ne prin e-mail la:

office@euShipments.com

Cum se reduc costurile clienților euShipments pentru Ramburs, taxe bancare și valutare?

Jul
26

Ce este rambursul și are acesta o bază în Bulgaria și Europa?

Opțiunea de ramburs este utilizată de un număr mare de comercianți online în livrările lor internaționale.

 

Acum aproximativ 10 ani, magazinele online bulgărești au decis să își extindă activitățile în țările vecine – Grecia și România. Cândva în anii 2015/2016, au început să simtă că practicarea comerțului online internațional nu „mușcă” și s-au orientat către Europa Centrală și de Est, unde o parte dintre ei și-au impus cu succes brandurile și magazinele și unde tot mai mulți maghiari, polonezi, cehi și croați comandă de la comercianții online din Bulgaria.

 

Pentru a realiza această expansiune internațională, comercianții de aici au realizat că „rambursul”, ca formă de plată între comerciant și consumatorul online, nu este un factor doar în Bulgaria, ci este aplicabil în multe alte țări!

 

Care sunt faptele?

Majoritatea consumatorilor din Polonia, Ungaria, Slovenia, Slovacia, Ungaria, Croația, România și Grecia preferă să plătească bunurile pe care le comandă online atunci când curierul le aduce acasă sau la birou. Rambursul este mai puțin cunoscut, dar este încă utilizat în țări precum Austria, Italia, Spania, Portugalia și națiunea insulară Cipru. Tocmai datorită faptului că tot mai multe magazine online aflate în Bulgaria vând și livrează pe aceste piețe, ne-am dezvoltat în continuare serviciile, astfel încât acestea să fie din ce în ce mai utile comercianților online bulgari.

Am stabilit taxa de ramburs!

Primul și deja cunoscut este faptul că, în anumite condiții, clienții noștri au posibilitatea de a plăti o taxă fixă ​​la livrare, ci nu % din suma colectată. În acest fel, economisesc fonduri semnificative din costul total al transportului și din sumele colectate prin ramburs.

 

Oricine dorește să profite de o astfel de taxă fixă ​​poate contacta Departamentul nostru de vânzări.

Clienții noștri aleg în ce monedă și cont curent să primească banii colectați prin ramburs în toată Europa.

Analizând fluxurile de numerar, am constatat că o inovație va contribui semnificativ la competitivitatea magazinelor online bulgărești care vând și livrează pe piețele internaționale și cu opțiunea de ramburs. Se referă la calea fondurilor obținute prin ramburs.

 

În prezent, noi la euShipments menținem următoarele conturi fintech și curente:

 

Paysera.

Aici primim sumele din ramburs colectate de partenerii noștri internaționali în următoarele valute: BGN, EUR, HUF, RON, HRK. Prin intermediul acestui sistem putem plăti fondurile colectate în monedele respective către alte conturi Paysera în fiecare dintre monedele enumerate.

 

Icard.

În acest cont primim sumele din ramburs colectate de la partenerii noștri internaționali în următoarele valute: CZK și PLN.

 

Cont bancar local în România în RON.

Este folosit pentru clienții care au și cont bancar local în România.

 

Toate acestea ne permit să colectăm sumele plătite în numerar în moneda locală originală, indiferent de țara în care se face livrarea.

 

Înainte de a activa noi clienți pentru noi, suntem informați cu privire la modul preferat de primire a acestor sume:

  • 💠 În moneda locală originală în care am colectat fondurile;
  • 💠 În BGN, după ce noi, fără costuri suplimentare pentru magazinul online, am schimbat moneda inițială la cursul actual bancar al zilei „cumpărare”.
  • 💠 Sau o combinație a ambelor. Pentru anumite destinații în moneda originală, pentru altele în leva bulgărești și într-un cont curent bulgar.

 

Concluzia care reiese este că clienții noștri pot alege în ce monedă și cont bancar să primească sumele colectate prin ramburs în toată Europa. Pentru acestea, ei plătesc doar taxa standard de livrare, care la rândul ei poate fi o valoare absolută fixă.

 

Reducem costurile inutile pentru clienții noștri !

Datorită modelului dezvoltat de noi pentru colectarea, conversia și plata sumelor provenite din ramburs, clienții noștri economisesc fonduri semnificative:

  • 💠 Din menținerea mai multor conturi bancare în Bulgaria și în străinătate.
  • 💠 Din taxe bancare pentru transferul de fonduri dintr-un cont local în altul.
  • 💠 Din diferențe valutare, deoarece acestea sunt reduse la zero sau aproape de zero.

 

Vindeți pe piețele internaționale cu opțiunea ramburs?

Completați formularul de mai jos pentru a afla cum să obțineți banii în moneda dvs. preferată și în contul curent cât mai rapid, ușor și ieftin posibil.

 

Vizitaţi-ne online pe blogul de pe site-ul nostru sau urmăriţi pagina de Facebook pentru mai multe noutăţi utile şi interesante.

🔵🔵🔵

 

Toate informaţiile despre euShipments şi despre livrările de curierat internaţional rutier oferite de noi, despre serviciile de fulfillment pentru e-comercianţi, le puteţi afla de aici.

Aşteptăm întrebările dvs. şi prin email la adresa  office@euShipments.com sau prin formularul de mai jos!

 

AI O ÎNTREBARE?