Contactaţi-ne

+359 700 70 755

Contactează-ne prin e-mail la:

office@euShipments.com

Cum să creștem satisfacția utilizatorilor noștri online?

Mar
28

Cum putem face o impresie bună utilizatorilor noștri online și cum le putem crește satisfacția? Aflați mai multe!>>

 

Dezvoltarea serviciilor online și progresul tehnologic demonstrează că satisfacția utilizatorilor online are cea mai mare importanță. Clienții care ajung la magazinul dvs. online și se gândesc să comande unele dintre produsele dvs. vor dori cu siguranță să vadă condițiile de livrare. Acest lucru îi va face să se simtă mai în siguranță atunci când comandă online.

 

Astăzi ne vom concentra asupra celor mai de succes și dovedite practici care, fără îndoială, vor reuși să vă impresioneze utilizatorii online și să-i transforme în clienți fideli:

 

  • 💠 Competitiv, termen scurt de livrare
  • 💠 Posibilitatea de a alege firma de curierat care să livreze marfa
  • 💠 Posibilitatea livrării la biroul de curierat sau la dulapuri (lockers – oficiu poștal automat)
  • 💠 Opțiunea De livrare cu ramburs
  • 💠 Servicii pentru clienți în limba maternă pentru fiecare țară
  • 💠 Disponibilitatea de a folosi adresa de serviciu pentru bunurile înlocuite, returnate sau neridicate.

 

Aflați ce aspecte din punct de vedere logistic vă pot satisface pe deplin potențialii clienți online și aceștia vor prefera magazinul dumneavoastră online.

 

Posibilitatea de a alege durata de livrare, respectiv prețul de livrare

 

Este important să le oferiți clienților dvs. posibilitatea de a alege între un durată de livrare scurtă, pentru care probabil vor trebui să plătească mai mult sau o livrare cu o durată de tranzit mai lungă care se va face pe cheltuiala dumneavoastră sau la o valoare mai mică pentru clienții dvs.

 

Astfel, fiecare dintre utilizatorii dumneavoastră are libertatea de a alege dacă să primească rapid marfa și să plătească suplimentar pentru aceasta sau să aștepte, dar să se bucure de livrare gratuită sau foarte economică.

 

Puteți obține această flexibilitate din opțiunile de livrare din pagina de finalizare a comenzii (check-out) a magazinului dumneavoastră online prin parteneriat cu un integrator de servicii de curierat ca noi, care vă va oferi posibilitatea de a livra:

 

 

Termenele bune pentru care este bine să depuneți eforturi sunt timpii de tranzit de până la 2-4 zile lucrătoare pentru livrările internaționale prin curier sau de până la 1 zi lucrătoare dacă folosiți un depozit de fulfillment în țara de livrare sau dintr-o țară învecinată.

 

Posibilitatea oferită consumatorului online de a alege o companie de curierat care să livreze produsele

 

Pentru un utilizator online, opțiunea de a alege o companie care să livreze produsele oferă o mare comoditate. In felul acesta va putea avea încredere într-un curier pe care îl cunoaște și/sau preferă, iar dumneavoastră veți ignora posibilitatea ca acestuia să nu îi placă firma de curierat cu care veți livra (dacă este doar una) și să abandoneze coșul de cumpărături online în magazinul dumneavoastră online. Pe lângă creșterea încrederii și satisfacției clienților, oferirea mai multor opțiuni de livrare diferite și independente, vă va diferenția de magazinele online concurente la sfârșitul fiecărei comenzi online.

 

Livrare la biroul de curierat sau dulapuri (lockers)

 

Datorită dezvoltării colosale a comerțului online în ultimul deceniu, capacitatea de a livra la birourile de firmei de curierat sau dulapuri (lockers – oficiu poștal automat) a trecut de la un serviciu convenabil la o necesitate. Această opțiune crește dramatic flexibilitatea și eficiența afacerii dumneavoastră. 

 

Eficiența mai mare este rezultatul direct a creșterii de 5 ori a capacității zilnice de livrare a coletelor la birourile de curierat și/sau dulapuri, iar o astfel de capacitate este remarcată la brandurile de top de logistică din Europa. 

 

Activarea acestei opțiuni vă va oferi un avantaj față de concurență și vă va impresiona utilizatorii online, deoarece va permite termene de livrare mai scurte, la un preț mai mic și, de asemenea, oferă utilizatorului libertatea de a alege ziua și ora convenabile în care să își primească coletul.

 

Opțiunea ramburs  

 

Sistemul ramburs la livrare este o metodă de plată extrem de comună între un magazin online și un consumator din Europa Centrală și de Est, dar nu numai. În unele țări din aceste regiuni, aceasta este una dintre cele mai apreciate metode de plată pentru utilizatori, deoarece aceștia plătesc doar când comanda le ajunge fizic. Metoda de plată ramburs la livrare minimizează riscul de fraudă în această situație și oferă flexibilitate și securitate clienților dumneavoastră. 

 

Serviciul pentru clienți în limba maternă pentru fiecare utilizator online din fiecare țară

 

Pentru un utilizator online care are nevoie de ajutor, puține lucruri ar fi la fel de frustrante precum întâlnirea cu un reprezentant al serviciului pentru clienți care nu vorbește limba lui maternă.

 

Lipsa serviciului în limba maternă poate deveni o experiență extrem de neplăcută pentru utilizatorii dvs. online, deoarece în acest fel pierdeți legătura personală cu clientul și aceasta poate provoca confuzie sau chiar furie. 

 

3 dintre motivele care dovedesc utilitatea acestui serviciu sunt:

 

  • 💠 Dați dovadă de grijă față de client și construiți încredere
  • 💠 Evitați comunicarea necorespunzătoare
  • 💠 Creați un avantaj față de concurenții dumneavoastră

 

Piețele globale devin din ce în ce mai diverse și mai dinamice, ceea ce crește necesitatea de a satisface nevoile clienților dumneavoastră și de a lăsa o impresie plăcută în urma comunicării dvs. personale cu aceștia. Aceasta include adăugarea unui serviciu în limba maternă pentru fiecare dintre țările în care vindeți și livrați.

 

Serviciu pentru mărfuri înlocuite, returnate sau necolectate

 

În cazul unui produs returnat sau al ridicării nereușite a unui colet în străinătate, existența unui depozit de fulfillment sau a unei adrese specifice la care mărfurile pot fi expediate, nu numai că ar facilita procesul de returnare al produsului pentru client, dar ar reduce și costurile dumneavoastră și nu este nevoie să returnați produsul în țara din care a fost trimis. 

 

Produceți o impresie pozitivă pentru utilizatorii dumneavoastră online

 

Fiți flexibili și oferiți servicii care nu numai că vă vor facilita afacerea, dar vor aduce satisfacție clienților dumneavoastră.Este mult mai probabil ca utilizatorii online mulțumiți să aibă din nou încredere în afacerea dumneavoastră generând comenzi repetate.

 

Cei peste 350 de clienți activi sunt liniștiți când vine vorba de experiența clienților, deoarece am enumerat toate aspectele de logistică care pot crește satisfacția clienților și îi pot face pe utilizatori să comande în mod repetat din magazinele online ale acestora. Aveți încredere în experiența noastră de 9 ani în livrări internaționale și în relații cu utilizatorii online. Nu ezitați să ne trimiteți o solicitare, astfel încât să vă putem transmite o ofertă cu cea mai bună combinație de servicii de fulfillment și curierat cu accent pe serviciul clienți, care este pe deplin adaptat afacerii dumneavoastră.

 

Vizitaţi-ne online pe blogul de pe site-ul nostru sau urmăriţi pagina de Facebook pentru mai multe noutăţi utile şi interesante.

🔵🔵🔵

Toate informaţiile despre euShipments şi despre livrările de curierat internaţional rutier oferite de noi, despre serviciile de fulfillment pentru e-comercianţi, le puteţi afla de aici.

Aşteptăm întrebările dvs. şi prin email la adresa  office@euShipments.com sau prin formularul de mai jos!

AI O ÎNTREBARE?