Contactaţi-ne

+359 700 70 755

Contactează-ne prin e-mail la:

office@euShipments.com

Cum integratorul de servicii de curierat facilitează comercianții online?

Sep
28

Aflați avantajele pentru comercianții online din parteneriatul lor cu un integrator de servicii de curierat.

Din ce în ce mai mulți comercianți online preferă să fie parteneri cu un integrator de servicii de curierat, cum ar fi euShipments.com, în loc să se angajeze cu o serie de curieri internaționali clasici. De ce? 

 

Am decis să înregistrăm un videoclip în care să răspundem la această întrebare și la mai multe întrebări pentru a facilita comercianții online în alegerea unui partener logistic. În videoclip, Svetlozar Dimitrov, asociat conducător la euShipments.com, relatează:

 • 💠 Care sunt principalele diferențe între rețeaua internațională dezvoltată de noi pentru livrări de colete din magazinele online și cea a unui curier internațional clasic.
 • 💠 Care sunt avantajele pentru comercianții online din parteneriatul lor cu un integrator de servicii de curierat.

 

 

În ce mod rețeaua noastră internațională pentru livrări de colete face ca magazinul dvs. online să aibă mai mult succes în vânzări online și livrări pe piețe internaționale?

Vă putem oferi cea mai eficientă combinație de servicii de curierat și fulfillment în funcție de nevoile specifice ale afacerii dvs. online, deoarece:

 • 💠 În rețeaua noastră de curierat am selectat cele mai remarcabile companii de curierat pentru fiecare dintre țările de livrare. 
 • 💠 De asemenea, am integrat propriul nostru depozit fulfillment în Ruse , precum și alte 9 depozite fulfillment ai partenerilor, situate în locații cheie din Europa. 
 • 💠 Am combinat punctele forte ale fiecăruia dintre partenerii noștri de curierat și fulfillment. 
 • 💠 Vă garantăm cel puțin 2 opțiuni de livrare independente în fiecare dintre țări.
 • 💠 Vă oferim acces complet la întreaga rețea de curierat cu o singură integrare.

 

Faptul că oferim întregul portofoliu de servicii multor companii de curierat și centre fulfillment într-un singur contract este principala diferență între integratorul de servicii de curierat și curierul internațional clasic, care are doar propriile sale servicii.

 

Как интеграторът на куриерски услуги улеснява онлайн търговците?

Care sunt principalele diferențe între integratorul de servicii de curierat și curierul internațional clasic?

În mulți ani de experiență noi, euShipments.com – integrator de servicii de curierat, lucrăm în parteneriat cu multe companii de curierat internaționale și locale și testăm numeroase opțiuni de livrare. Acest lucru ne-a condus la cele mai eficiente soluții logistice și la cele mai dovedite companii din industria de curierat din fiecare țară. 

 

Spre deosebire de noi, fiecare curier clasic internațional livrează cu divizia sa locală sau cu un partener specific într-o anumită țară. În acest fel, în fiecare țară către care expediați, aveți o singură opțiune de livrare. 

 

Integratorul de servicii de curierat lucrează cu multe companii de curierat diferite, pe care le folosește pentru diferite țări și pentru diferite metode de livrare.

 

În cazul nostru, pe lângă zeci de companii de curierat integrate, avem și portofoliul de servicii fulfillment al propriului centru fulfillment, precum și alte 9 locații fulfillment ai partenerilor din Uniunea Europeană. Acest lucru ne oferă posibilitatea de a livra mărfuri atât de la adresa comerciantului online, cât și de la depozitele noastre fulfillment.” – adaugă Svetlozar Dimitrov.

 

O altă diferență majoră este că atunci când un magazin online colaborează cu un curier internațional clasic, acesta depinde în totalitate de mai mulți factori cheie:

 • 💠 Portofoliul limitat de servicii al unei singure companii de curierat pentru o anumită țară.
 • 💠 Calitatea și fiabilitatea serviciilor de curierat respective.
 • 💠 Capacitatea și sarcina rețelei internaționale a companiei respective.

 

Acest lucru nu este cazul integratorului de curierat, deoarece acesta poate oferi oricând o a doua opțiune de livrare independentă de la o a doua companie de curierat independentă din aceeași țară. Și mai mult:

 

„Soluția logistică pe care am dezvoltat-o ​​ne permite să alegem automat care dintre toți curierii dintr-o țară să livreze pentru a primi serviciul cel mai fiabil și de înaltă calitate, în funcție de greutatea coletelor, destinația expedierilor sau alte criterii.” – mai împărtășește asociatul conducător.

 

Как интеграторът на куриерски услуги улеснява онлайн търговците?

Lucrul cu un integrator de servicii de curierat garantează securitatea și flexibilitatea livrărilor.

În videoclip vă prezentăm detalii despre avantajele oferite de serviciile mai multor companii de curierat din fiecare țară în care livrați, iar unele dintre acestea sunt:

 • 💠 Puteți conta pe cel puțin încă o companie de curierat pentru a vă prelua livrările dacă există obstacole tehnice în calea companiei actuale cu care livrați.
 • 💠 Minimizați procentul de expedieri nereușite.
 • 💠 Oferiți cumpărătorilor posibilitatea de a alege metoda de livrare sau cu care companie de curierat locală să livreze coletele lor.

 

Ce alte avantaje mai există pentru comercianții online?

Aveți acces la întregul portofoliu de servicii a peste 20 de companii de curierat, 10 depozite fulfillment și sute de metode de livrare printr-o singură integrare.

 

Livrați simultan cu mai multe companii de curierat, fără a negocia condițiile de operare și de preț și fără a semna un contract cu fiecare dintre ele separat.

 

Veți primi de la început termeni de livrare preferențiali, care nu depind de volumele dvs. lunare. 

 

Nu primiți sumele colectate din rambursuri de la fiecare companie separat, ci o dată într-o valută și pe un cont la alegere.

 

Nu comunicați zilnic cu diferiți reprezentanți de vânzări din fiecare companie de curierat, ci cu o persoană de contact pentru toate colete, toți curieri și toate țări.

 

Economisiți din cheltuieli pentru rambursuri, taxe bancare și conversie valutară inutilă.

 

Urmăriți întregul videoclip pentru a afla ce altceva mai împărtășește Svetlozar Dimitrov despre lucrul cu un integrator de servicii de curierat și cum comercianții online pot fi și mai competitivi în străinătate.

 

Contactați-ne pentru a afla mai multe sau trimiteți-ne o cerere pentru a vă oferi o ofertă individuală.

 

Vizitaţi-ne online pe blogul de pe site-ul nostru sau urmăriţi pagina de Facebook pentru mai multe noutăţi utile şi interesante.

🔵🔵🔵

 

Toate informaţiile despre euShipments şi despre livrările de curierat internaţional rutier oferite de noi, despre serviciile de fulfillment pentru e-comercianţi, le puteţi afla de aici.

Aşteptăm întrebările dvs. şi prin email la adresa  office@euShipments.com sau prin formularul de mai jos!

 

AI O ÎNTREBARE?