Contactaţi-ne

+359 700 70 755

Contactează-ne prin e-mail la:

office@euShipments.com

Cum cucerim cu uşurinţă pieţele internaţionale noi?

Jun
23

Am participat la numeroase evenimente în cadrul cărora am dezvăluit cum cuceresc clienţii noştri pieţe internaţionale noi.

Luna mai a fost una foarte încărcată pentru noi! Ne bucurăm că am avut ocazia să informăm un public larg de eComercianţi care au deja afaceri sau care planifică lansarea unor afaceri online, cum datorită noilor noastre servicii, putem veni în ajutorul lor pentru ca ei să vândă în condiţii mai competitive pe pieţele internaţionale:

 

 • 💠 Global Economy – serviciu de curierat livrare rutieră, optimizat dpv al preţului, cu timp de tranzit mai mare;
 • 💠 Global Premiumserviciu de curierat expres, rutier cu urmărire 24/7;
 • 💠 Air Expresslivrare internaţională rapidă, premium, în condiţii de preţ preferenţiale.

 

Obiectivul nostru este ca prin aceste servicii să putem oferi flexibilitate eComercianţilor şi combinaţia cea mai potrivită pentru ei de servicii de curierat şi de fulfillment.

 

Participarea lui Svetlozar Dimitrov la o lecţie ţinută studenţilor de la New Bulgarian University.

Svetlozar Dimitrov, managing partner la euShipments, a prezentat studenţilor la Marketing- licenţă, de la New Bulgarian University, trăsăturile specifice eCommerce prin prisma necesarului de servicii de logistică şi fulfillment. Prezentarea s-a făcut în cadrul cursului de “eCommerce” pe care-l ţine dl. Georgi Malchev, profesor la NBU – practician în marketing şi publicitate.

Accentele de bază au fost diferitele nevoi în domeniul depozitării, serviciilor de logistică şi de fulfillment legate de eCommerce. Exemplele pe care le-a oferit Svetlozar în privinţa scalării afacerilor online pe pieţele internaţionale, precum şi serviciile de fulfillment pentru anumite produse, au oferit studenţilor contextul necesar pentru soluţiile posibile în industrie şi trendurile pentru dezvoltarea sa. Datorită experienţei sale de peste 9 ani de zile în domeniu, Svetlozar Dimitrov a  explicat cum pot comercianţii online să se bucure de numeroase beneficii dacă decid să folosesc serviciile de fulfillment.

Aceste aspecte au fost relatate despre lecţie de către persoana care a iniţiat-o – dl. Georgi Malchev.

 

În cazul nostru acestea includ:

 • 💠 depozit pentru produse şi expedieri;
 • 💠 prelucrarea şi onorarea comenzilor;
 • 💠 asamblarea profesională a diferitelor elemente dintr-o comandă şi transformarea lor într-o singură expediere pentru curier;
 • 💠 prelucrarea returului.

Digital4Burgas 2021

Участвахме в поредица от събития, на които разказахме как клиентите ни завладяват нови международни пазари.

 

În timpul evenimentului am împărtăşit cele mai noi tendinţe din domeniul digital şi eCommerce. Scopul nostru principal a fost să arătăm cEcomercianţilor cum îşi pot transforma afacerea pentru a obţine rezultate şi mai bune şi cum pot deveni şi mai competitivi pe pieţele internaţionale. Prin elaborarea noilor servicii de curierat internaţional, oferim şansa tuturor magazinelor online să livreze în siguranţă şi flexibil deoarece preluăm întregul proces de logistică. Cu noi veţi:

 

 • 💠 Livra cu mai multe companii de curierat simultan, fără să pregătiţi şi să semnaţi mai multe contracte cu fiecare companie în mod separat;
 • 💠 Primii condiţii preferenţiale direct de la noi şi semnaţi 1 singur contract cu un furnizor de servicii de curierat;
 • 💠 Beneficia de acces la întregul portofoliu de servicii a peste 20 de companii de curierat şi 10 depozite de fulfillment, cu 1 singură integrare;
 • 💠 Oferii clienţilor dvs. opţiunea de a alege singuri modalitatea de livrare şi cu care companie de curierat doresc să-şi primească comenzile.

 

Noi suntem partenerul dvs. în logistică ALL-IN-ONE, preluând întreaga răspundere astfel încât să transformaţi comenzile dvs. în expedieri livrate.

 

Участвахме в поредица от събития, на които разказахме как клиентите ни завладяват нови международни пазари.

eCa Conference 2021 Stronger Together

“Партньорството между онлайн магазин и интегратор на куриерски услуги – вратата към международни пазари

 

Tema participării noastre la eveniment a fost “Parteneriatul dintre un magazin online şi un integrator de servicii de curierat – calea spre pieţele internaţionale”. În timpul convorbirii, Svetlozar Dimitrov şi fondatorul Cocosolis – Plamen Stefanov, au povestit despre cum euShipments s-a transformat în partenerul principal de logistică a brandului bulgar de cosmetică.

 

Svetlozar Dimitrov împărtăşeşte:

 

“De la bun început, la euShipments am avut o abordare serioasă a lucrurilor. Din acest motiv, când am început munca cu ei, prioritatea noastră a fost magazinul şi ERP-ul din spatele său – să fie integrate cu reţeaua internaţională de livrări pe care o dezvoltasem. Aşa i-am oferit oportunitatea lui Plamen Stefanov şi companiei Cocosolis să vândă şi să livreze pe toate pieţele pe care le aveau în vizor. De acolo am avut un obiectiv – să nu mai fie o altă cheltuială în plus pentru ei – cu integrarea sau tehnică. Task-ul pe care l-am primit în 2020 de la ei, a fost să le asigurăm cel puţin 2 modalităţi de livrare în fiecare ţară în care fac vânzări, şi am reuşit în mare măsură să realizăm acest lucru.”

 

euShipments este partenerul dvs. de încredere în logistică.

Cu noi, comenzile dvs. online se transformă în expedieri livrate în toată Europa, cu timpi excelenţi de tranzit şi la preţuri competitive. Iar pentru ca să putem creşte procentul de expedieri livrate cu succes, am început să folosim reţeaua de livrări a peste 20 dintre cele mai renumite şi afirmate companii de curierat şi 10 depozite de fulfillment din Europa şi pe plan mondial. Tocmai de aceea, fiecare eComerciant care optează pentru serviciile noastre, primeşte şi ce e mai bun din domeniul de curierat, în fiecare ţară în parte.

 

“Având parteneriate cu atât de multe şi diferite companii de curierat, clienţii noştri beneficiază de diferite modalităţi de livrare până la teritoriul unei ţări – livrare normală, rapidă, urgentă, cu şi fără plată prin ramburs, rutieră, din depozit local.” – specifică Setlozar Dimitrov.

 

 

Nevoile clienţilor noştri sunt baza pe care ne construim serviciile, străduindu-ne mereu să le oferim cele mai optime soluţii. De peste 9 ani noi creăm şi dezvoltăm în continuu soluţii inovatoare logistice în domeniu pentru a optimiza funcţionarea fiecărei afaceri online care-şi doreşte să atingă vârfuri noi şi să-i livreze cu succes comenzile pe toate pieţele internaţionale. Puteţi conta pe noi!

 

 

Vizitaţi-ne online pe blogul de pe site-ul nostru sau urmăriţi pagina de Facebook pentru mai multe noutăţi utile şi interesante.

🔵🔵🔵

 

Toate informaţiile despre euShipments şi despre livrările de curierat internaţional rutier oferite de noi, despre serviciile de fulfillment pentru e-comercianţi, le puteţi afla de aici.

Aşteptăm întrebările dvs. şi prin email la adresa  office@euShipments.com sau prin formularul de mai jos!

 

AI O ÎNTREBARE?