Contactaţi-ne

+359 700 70 755

Contactează-ne prin e-mail la:

office@euShipments.com

Clienții platformei de comerț electronic MerchantPro au acum acces la peste 600 de metode de expediere în toată Europa cu euShipments.com

Jul
20

Parteneriatul dintre MerchantPro și euShipments.com asigură servicii eficiente și convenabile pentru comercianții online. Vedeți mai mult.

Tendința din ultimii ani a fost aceea de a crea o serie de colaborări între diverse companii care se concentrează pe optimizarea afacerilor de comerț electronic. Dezvoltarea digitalizării este în plină expansiune și numeroși antreprenori și comercianți au făcut tranziția de la magazinele tradiționale la afacerile eCommerce. Din acest motiv, multe companii care oferă diverse servicii pentru afaceri online își unesc forțele cu scopul de a oferi servicii complete și pentru a ajuta e-magazinele nou înființate sau cele deja funcționale.

 

Prin intermediul integrării Merchant Pro, oricare dintre utilizatorii săi poate selecta euShipments.com ca metodă de livrare cu un singur clic și poate avea acces la un portofoliu de servicii de la peste 30 de companii de curierat de calitate superioară din Europa, totul prin semnarea unui singur contract cu euShipments.com.

 

Merchant Pro – soluție SaaS pentru comerțul electronic.

 

Merchant Pro este noua denumire a consacratei ShopMania BIZ, care de 15 ani construiește cu succes afaceri online și ajută la dezvoltarea comerțului electronic. Software-ul acestora permite comercianților electronici să-și lanseze  rapid și ușor propriul magazin online, fără a-și face griji cu privire la dezvoltarea tehnică și întreținere.Una dintre cele mai convenabile caracteristici ale Merchant Pro este actualizarea constantă a funcțiilor și instrumentelor, adaptate la evoluțiile comerțului electronic și care le oferă comercianților online libertate deplină pentru a se concentra asupra strategiei de dezvoltare a afacerii lor.

 

În afară de anii de experiență în crearea de soluții eficiente pentru afacerile online, Merchant Pro oferă o gamă largă de servicii care potajuta comercianții electronici în construirea și întreținerea magazinului lor online.

 

 

Beneficiile integrării construite de MerchantPro cu rețeaua de expediere B2C a euShipments.com

 

 • 💠 600+ metode de livrare în portofoliul de servicii a peste 30 de companii de curierat locale consacrate
 • 💠 28 de țări europene pentru livrare expres de la adresa dumneavoastră sau de la depozitul nostru de fulfillment
 • 💠 10 depozite de fulfillment amplasate strategic în toată Europa
 • 💠 livrări cu timpi de tranzit excelenți și la un preț extrem de competitiv
 • 💠 urmărire 24/7 și acces la informații despre comenzile și expedierile online
 • 💠 servicii pentru clienți în limba maternă
 • 💠 finalizarea profesională a comenzilor și transformarea acestora în expedieri prin curier
 • 💠 procesarea mărfurilor returnate

 

 

Mai multe despre parteneriatul dintre o platformăSaaS și o companie de logistică specializată în întregime în livrări eCommerce

 

Pentru fiecare comerciant online este extrem de important să găsească un echilibru și să se poată concentra pe dezvoltarea propriei afaceri, menținând și optimizând în același timp magazinul său electronic. Majoritatea platformelor SaaS oferă soluții care vă vor ajuta să găsiți un echilibru în vânzările dvs. online, iar folosite în combinație cu serviciile noastre, vor face ca afacerea dvs. online să se evidențieze în Europa și să atingeți întregul potențial comercial.

 

În prezent cele 10 depozite defulfillment situate în locații strategice din Europa și serviciile celor peste 30 de companii de curierat cu care suntem parteneri, sunt disponibile pentru fiecare comerciant online care utilizează platforma de eCommerce Merchant Pro. Pentru confortul acestora, toate procesele și transferul de date între profilul comerciantului Merchant Pro și cel din sistemul nostru logistic sunt complet automatizate, datorită integrării deja construite și sunt oferite gratuit utilizatorilor.

 

Construirea unui magazin online și menținerea tuturor proceselor logistice sunt complet optimizate pentru nevoile comerciantului electronic, deoarece:

 

 • 💠 NU irosiți resurse inutil, cum ar fi capitalul și timpul, cu crearea unei integrări API și cu actualizările regulate ale acesteia.
 • 💠 NU este nevoie să cercetați cum să optimizați procesul logistic al afacerii dvs. și cum să vă livrați coletele în Bulgaria și în străinătate.
 • 💠 NU negociați termeni cu diferite companii de curierat și de fulfillment din fiecare țară în care vindeți online, doar cu noi, euShipments.com.
 • 💠 NU comunicați cu companii de curierat și centre de fulfillment în diferite limbi pentru diferite țări și cazuri, ci doar cu 1 persoană de contact din echipa noastră.

 

Profitați de soluția noastră logistică flexibilă care vă oferă libertatea de a vă dezvolta rapid și ușor afacerea.

 

Oferim servicii eficiente și soluții viabile pentru comercianții online de aproape 10 ani. Fiecare dintre noi este profund familiarizat cu dificultățile și obstacolele care apar în construirea și extinderea cu succes a unui magazin de comerț electronic la nivel internațional. 

 

Nu ezitați să ne trimiteți o solicitare pentru mai multe informații despre serviciile noastre. Vă vom trimite o ofertă care include cea mai bună combinație de servicii de curierat și servicii de fulfillment, adaptată în întregime la afacerea dvs. și axată pe toate modalitățile posibile de optimizare a acesteia.

 

Vizitaţi-ne online pe blogul de pe site-ul nostru sau urmăriţi pagina de Facebook pentru mai multe noutăţi utile şi interesante.

🔵🔵🔵

Toate informaţiile despre euShipments şi despre livrările de curierat internaţional rutier oferite de noi, despre serviciile de fulfillment pentru e-comercianţi, le puteţi afla de aici.

Aşteptăm întrebările dvs. şi prin email la adresa  office@euShipments.com sau prin formularul de mai jos!

AI O ÎNTREBARE?