Обадете ни се

0700 70 755

Пишете ни:

office@euShipments.com

Четвърти епизод на радио рубриката ни бе с фокус маркетинг в онлайн продажбите

Jun
02

В новият епизод на ексклузивната ни радио рубрика анализираме маркетинга в eCommerce сферата с Емил Вагенщайн, Маркетинг директор на Ozone.bg

Четвърти епизод na ексклузивната ни радио рубрика в ефира на Дарик Радио се излъчи на 1-ви юни. Наш гост в сутрешния блок на Дарик Кафе този път беше Емил Вагенщайн – Маркетинг директор на Ozone.bg.

 

Ozone.bg e един от българските онлайн магазини с най-широка разпознаваемост в България, като се утвърждава успешно и в Румъния, Гърция и Хърватия. Компанията доверява голяма част от международните си доставки на euShipments.com.
Двете български компании си партнират от вече над 4 години и това партньорство е отличен пример за успешно изграждане на бранд на чуждестранни пазари.

 

В новия четвърти епизод на радио рубриката ни се фокусираме върху един много важен аспект при отварянето на нови пазари за онлайн търговия – а именно маркетинга. Емил Вагенщайн, през призмата на своя богат опит в развитието на множество брандове от групата на Ozone.bg, сподели своята експертиза относно маркетинг предизвикателствата пред онлайн търговците при мулти-пазарните продажби. Заедно с нашия CEO Светлозар Димитров Вагенщайн коментира взаимовръзката между качествената трансгранична логистика и налагането на бранд в чужбина. Конкурентоспособността безспорно е един от ключовите фактори в процеса. С наша помощ Ozone.bg доставят своите продукти на следващ работен ден до всяка точка в Румъния, 48ч. за доставка до Хърватия, което ги прави силно конкурентни на местните онлайн търговци.

 

В дискусията с водещите на Дарик Кафе Димитров и Вагенщайн засегнаха и една набираща силна популярност тема – използването на AI решения за стимулиране на бизнеса и конкретно различни аспекти от оперативните процеси – маркетинг, ИТ разработки, фулфилмънт, спедиция, клиентско обслужване.

 

Димитров коментира как euShipmentsc.om вече започва да прилага AI решения в своята дейност – интеграция с куриерски партньори и нови методи за доставка, клиентско обслужване, мониторинг на услугите ни по отношение качество/количество. Надяваме се, че тепърва и много други компании ще започнат да имплементират AI в процесите си, не с цел редуциране на кадри, но като оптимизация на човешкия ресурс и подобряване на продуктите/услугите на съответната компани.

 

Сърдечно благодарим на Емил Вагенщайн за участието и споделянето на своя опит и познания! Съвсем скоро очаквайте и новия ни епизод, само в ефира на Дарик радио!

 

ЦЯЛАТА ДИСКУСИЯ МОЖЕТЕ ДА ЧУЕТЕ В ПРИЛОЖЕНОТО ПО-ДОЛУ ВИДЕО:

 

 

И не забравяйте! euShipments.com провизира средства от всяка обработена пратка в бюджета си за подпомагане на различни социални каузи и инициативи, така че доверявайки пратките си с нас, помагате на каузи като: Предай нататък, Telerik Academy School, Заедно в час.

 

Бъдете на линия с euShipments в блога на сайта ни, във Facebook или LinkedIn профилите ни, за да научавате още интересни и полезни новини.

🔵🔵🔵

Нашият търговски екип е на ваше разположение за консултация и повече информация за предлаганите от нас логистични услуги за онлайн магазини.

С него може да се свържете чрез:

✆ 0700 70 755

office@eushipments.com

⌨ Формата за запитвания по-долу

Имате въпрос?