Обадете ни се

0700 70 755

Пишете ни:

office@euShipments.com

Баркод мениджмънт чрез хибридното ни решение за e-търговците

Oct
20

Баркод мениджмънтът на euShipments осигурява ефективно управление на вашите стокови наличности и международни онлайн продажби

Баркодовете* са създадени за улеснение на търговията. Те имат особено голямо значение за онлайн търговците, които искат да подобрят своя оперативен процес и съответно да развиват бизнеса си. Причините са следните:

 

💠 Увеличават бързината при обработка на онлайн поръчки чрез процеса по сканиране на продукти

 

💠 Улесняват мениджмънта на продуктовия инвентар 

 

💠 Намаляват до минимум вероятността за грешки при подготовката на поръчки

 

💠 Позволяват автоматизация на фулфилмънт процеса

 

Какво е важно да знаете за баркодовете и фулфилмънт услугите

 

Някой фулфилмънт бизнеси сканират и използват в оперативния процес само оригиналните баркодове на продуктите. В повечето случаи това е приемлив модел. Когато обаче даден продукт няма фабричен баркод, могат да се допуснат човешки грешки при обработката на онлайн поръчките.

 

Това е така, защото липсата на баркод не позволява софтуерна проверка (чрез сканиране) дали съответния продукт принадлежи към съответната поръчка.

 

По тази причина други фулфилмънт бизнеси избират да използват само собствени баркодове. Това обаче отнема време за създаването, отпечатването и поставянето на баркодове върху продуктите. А когато продуктът първоначално има функционален баркод, пребаркодирането е напълно ненужен процес.

 

Оптимален модел е хибридния, при който доставчикът на фулфилмънт услуги разполага с гъвкавостта да използва и двата варианта. Така процедираме и ние от euShipments.com, като можем да сканираме и оперираме както с оригинални баркодове, така и да създаваме такива за продуктите, които не разполагат със свой баркод.

 

По този начин осигуряваме ефективен и бърз фулфилмънт, чрез напълно автоматизиран процес за най-голяма сигурност на вашите продукти и онлайн поръчки.

 

В редки случаи двама онлайн търговци, ползващи един фулфилмънт склад, продават един и същ продукт, съответно един и същ баркод е наличен. Ние имаме оперативно решение за ситуацията – пребаркодираме със собствени баркодове, носещи информацията за различните търговци.

 

По този начин поддържаме максимална степен на изрядност по отношение на продуктовите наличности и напълно отстраняваме възможността от объркване на еднаквите продукти от различни търговци.

 

Моделът на работа с баркодове е важен и често игнориран от онлайн търговците детайл когато става въпрос за фулфилмънт. Затова ние от euShipments.com сме помислили за всичко и имаме решение за вас още преди да сте установили наличието на евентуален проблем. Така развивате своя онлайн бизнес спокойно и уверено, с надежден логистичен партньор зад гърба си.

 

*Баркод е графичният символ върху даден продукт, който съдържа закодирана информация за търговеца и продукта. Той е предназначен за машинно четене, като за целта се използват баркод скенери.

 

euShipments.com е и социално отговорна компания, като провизира средства от всяка обработена пратка в бюджета си за подпомагане на различни социални каузи и инициативи. Доверявайки пратките си на нас, онлайн търговците помагат на различни каузи в подкрепа на хора в неравностойно положение и различни социални и спортни инициативи, свързани с детско и младежко образование и развитие.

 

Бъдете на линия с euShipments в блога на сайта ни, във Facebook или LinkedIn профилите ни, за да научавате още интересни и полезни новини.

🔵🔵🔵

Нашият търговски екип е на ваше разположение за консултация и повече информация за предлаганите от нас логистични услуги за онлайн магазини.

С него може да се свържете чрез:

✆ 0700 70 755

office@eushipments.com

⌨ Формата за запитвания по-долу

Имате въпрос?