Обадете ни се

0700 70 755

Пишете ни:

office@euShipments.com

Balkan eCommerce summit 2024 наближава – ето какво (и кого) да очаквате

Swiss Point Data
Mar
25

Тазгодишният Balkan eCommerce Summit обещава да бъде най-вълнуващото eCommerce събитие в региона, а ние отново сме горд негов партньор

Balkan eCommerce Summit 2024 е събитието, за което всеки eCommerce професионалист или ентусиаст на Балканите е чул/прочел поне веднъж през последните месеци. Тазгодишното издание се очаква да привлече над 2000 посетители от цели 15+ държави. euShipments.com отново е главен партньор на събитието и очакваме с нетърпение двата дни, изпълнени с размяна на нови контакти, идеи и експертни познания.

 

Balkan vol.2 

 

Balkan eCommerce Summit 2024 ще се проведе на 4-5 април в Арена София, София, България. След фурора на миналогодишното първо издание на Balkan eCommerce Summit, през 2024 форматът ще бъде дори още по-грандиозен:

 

Посетители х4

Изложители и спонсори х5

Експо площ x3

Лектори от цял свят

 

Тези ръстове в мащабите обаче не са никак изненадващи. Организаторите, в частност Никола Илчев, след обиране на тежките лаври за Balkan eCommerce Summit 2023, си поставиха за цел да направят следващото издание още по-добро. Брандът на събитието вече има и своите бранд посланици във всички Балкански държави, както и в ЦЗЕ и дори Турция. В този ред на мисли, друго международно eCommerce събитие, WORLDEF (World eCommerce forum), провеждан ежегодно в Истанбул, подкрепи балканския форум на Илчев като партньорски. Нетипична проява за средите на ивент мениджмънта и още един гарант за качеството на предстоящото събитие.

 

Balkan ft. euShipments group

 

Освен удоволствието да подкрепим такова значимо и полезно събитие,  в двата дни на Balkan eCommerce Summit 2024 ще имаме възможността да представим нещо изключително по рода си за eCommerce форматите в региона. Ще откриете нашия шанд в зоната на главните партньори. Там, на разположение на посетителите, ще бъдат не само представители на euShipments.com, но и на 3-те логистични бранда, част от групата ни – Pick&Pack, Helpship и Swiss Point Data! Това означава:

1) Възможност за общуване на 6 различни езика: английски, български, хърватски, румънски, словенски и словашки. Знаем, че ще има висока международна посещаемост, така че създаваме възможност за комуникация с всеки посетител на минимум 1 език.

 

2) Достъп до разширени познания за спецификите на различните Балканските пазари и аудитории, както и практически опит за най-успешните логистични модели.

 

3) Експертни съвети от компании – логистични лидери, със сумарен опит в индустрията от над 42 години. Да, 42+ години е общият опит на компаниите в логистичната ни група, като това включва и детайлни познания в различни географски сегменти, които взети заедно, ни превръщат в ключов експерт в eCommerce логистиката в ЕС.

 

Освен това гостите в Арена София ще имат възможността да присъстват на лекцията ни “Съвети за меджународен фулфилмънт и доставки за вашето eCommerce развитие”, представена от Вихрен Бисет – търговски директор и член на Борда на директорите на euShipments.com. Вихрен има дългогодишен опит в работата с едни от най-големите eCommerce играчи не само в Европа, но и на глобалната сцена. Като търговски директор на euShipments.com той отговаря за стратегическите отношения с партньори, подизпълнители и клиенти, както и за най-големите и важни проекти за бизнес развитие.

 

Вихрен ще бъде придружен от Марко Гуарачино, създател и изпълнителен директор на Offersify. Двамата ще представят case study на партньорството ни и детайли за логистичните услуги, които им предоставяме – фулфилмънт, B2B и B2C международни доставки с множество last-mile куриери, мениджмънт на Наложените платежи и други. Offersify, преди позната като Profit Paradise, е глобална афилиейт платформа, която разполага с ексклузивен COD (Cash-on-delivery, или Наложен платеж) маркетплейс и  дневно генерира над 8000 лийда. Това case study е отличен пример за скалиране на логистични решения спрямо индивидуалните нужди на онлайн магазините – от стартиращи такива до глобални бизнеси като Offersify. Сигурни сме, че ще представлява ценна информация за онлайн търговците, които се стремят към по-ефективни и иновативни международни доставки.

 

Vichren Bisset & Marco Guarracino

 

Лекцията им започва точно в 17.00 ч. в първия ден на събитието – 4-ти април. Не я пропускайте!

 

Резервирайте своето място за Balkan eCommerce Summit

 

Ето тук можете да резервирате своя билет за Balkan eCommerce Summit 2024.

Възползвайте се и от 15% отстъпка в цената с КОД: eushipments15

 

Очакваме ви!

 

Бъдете на линия с euShipments в блога на сайта ни, във Facebook или LinkedIn профилите ни, за да научавате още интересни и полезни новини.

🔵🔵🔵

Нашият търговски екип е на ваше разположение за консултация и повече информация за предлаганите от нас логистични услуги за онлайн магазини.

С него може да се свържете чрез:

✆ 0700 70 755

office@eushipments.com

⌨ Формата по-долу >>

Имате въпрос?