Обадете ни се

0700 70 755

Пишете ни:

office@euShipments.com

Aroma.bg избраха нашия фулфилмънт склад в Русе

Oct
26

Запознайте се с пълния цикъл от услуги, които предоставяме на Aroma.bg в нашия фулфилмънт склад.

С радост посрещаме един от новите ни клиенти – Aroma.bg, в нашия фулфилмънт склад, където складираме техните стоки, обработваме и изпълняваме техните поръчки. За нас е важно да им осигурим спокойствие, че имат доверен партньор зад гърба си, специализиран в куриерското и логистичното обслужване на електронни магазини.

Aroma.bg предлага висококачествени козметични и почистващи продукти на потребителите с отговорност към тяхното здраве и красота.

Aroma.bg има за цел да опази околната среда, именно затова всички продукти са създадени от висококвалифицирани специалисти и са резултат на дългогодишни научни изследвания и задълбочен научен анализ. Като компания, разчитаща на високото качество, те се насочиха към нашите професионални куриерски и фулфилмънт услуги.

Продуктите на Aroma.bg в нашия фулфилмънт склад очакват новите си получатели.

Те избраха да доставят от нашия фулфилмънт склад в Русе, където ние приемаме поръчките им, опаковаме ги внимателно и ги предаваме на нашите партньори от ЕКОНТ за доставка както до офис, така и до адрес. Техният онлайн магазин е изцяло интегриран с нашата фулфилмънт система. По този начин процесът по обработване на поръчки, генериране на товарителници и справки, следене на складови наличности, статуси и парични потоци за всички пазари е напълно автоматизиран.

 

Завладяване на нови пазари и разширяване на бизнеса!

На база вече изградената с нас интеграция и подсигурените в нашия склад стокови наличности Aroma.bg могат да започнат да продават и доставят до още 9 държави в региона без допълнителни разходи. Ние ще се погрижим за всички техни ангажименти, свързани с логистиката, и ще им спестим много административни главоболия, докато те се грижат за продажбите и маркетинга на своите продукти.

 

Бъдете на линия с euShipments в блога на сайта ни или Facebook страницата, за да научавате още интересни и полезни новини.

🔵🔵🔵

 

Всичко за euShipments и предлаганите от нас международни сухопътни куриерски доставки и фулфилмънт услуги за онлайн магазини може да научите тук.

Очакваме вашите въпроси и на office@euShipments.com или на формата по-долу!

Имате въпрос?