Contactaţi-ne

+359 700 70 755

Contactează-ne prin e-mail la:

office@euShipments.com

Anul 2022 în cifre și fapte!

Jan
09

2022 a fost un an de mare succes și foarte intens pentru euShipments.com

În acest articol, trecem în revistă toate Company Milestones ale euShipments.com din anul 2022.

 

Le mulțumim clienților, partenerilor, prietenilor noștri care urmăresc cu interes ceea ce se întâmplă în cadrul companiei și sunt martori ai eforturilor pe care le depunem pentru a ne perfecționa procedurile și serviciile destinate comenzilor și livrărilor din afacerile eCommerce. Toate transformările interesante și noile evoluții care au survenit în anul 2022 vi se datorează vouă. Încrederea dvs. ne oferă o motivație extraordinară pentru a continua să privim doar înainte și să ne îndreptăm doar în sus.

 

Câteva fapte.

 

În prima jumătate a anului 2022, am făcut un “pas înainte” care va determina următoarea noastră perioadă de dezvoltare. Am încheiat un parteneriat cu BlackPeak Capital, o companie de investiții care se concentrează pe extinderea companiilor din regiunea de sud-est a Europei. Obiectivul nostru este clar – extinderea afacerilor în țările din Europa Centrală și de Vest. Aceasta a fost o extindere logică a dezvoltării noastre intensive și am făcut acest pas pentru a continua să fim cea mai bună soluție logistică pentru afacerile din eCommerce.

 

Vorbind despre dezvoltare, în anul 2022 am reușit să procesăm pentru prima dată peste 100 de mii de colete într-o lună calendaristică, iar la scurt timp după această lună a urmat luna Noiembrie 2022, în care am livrat peste 325 000 de colete. Aceasta ne-a condus la un record de 1,8 milioane colete livrate într-un an calendaristic.Aceasta reprezintă o creștere cu 220% a volumelor de livrări în comparație cu anul 2021 – o creștere cu care nu se pot lăuda multe companii care se dezvoltă dinamic din diferite sectoare de activitate din Europa. (Graficul informativ care prezintă anii 2020, 2021 și 2022 în funcție de livrări și de evoluția veniturilor).

 

 

 

Și Echipa noastră a crescut – în decembrie 2021 aveam 37 de experți de top care se ocupau de coletele dumneavoastră, iar în decembrie 2022 suntem aproape 60. Fiecare nou membru al echipei aduce, de asemenea, o nouă valoare adăugată pentru clienții noștri. Ne descriem adesea ca fiind o “companie IT cu mai multe depozite” și putem susține cu siguranță că platforma software pe care am dezvoltat-o este de nivel mondial.În definitiv, la noi, factorul uman – fiecare membru al echipei noastre este mai valoros chiar și decât cel mai perfect software, datorită profesionalismului și dedicării. Deși definiția de a fi o familie mare este teribil de uzată, exact asta suntem.

 

Anul acesta am sărbătorit și cea de-a zecea aniversare. Această aniversare a fost un prilej pentru a face bilanțul ultimului deceniu și pentru a privi retrospectiv la nenumăratele momente bune și la unele momente dificile. Acești 10 ani au trecut cu mult efort pentru o dezvoltare continuă, dar și cu încredere că direcția pe care am urmat-o ne va conduce pe noi și pe clienții noștri spre un succes inevitabil!

De-a lungul timpului, am acumulat o experiență foarte variată, “am primit multe lovituri”, așa cum ne place să glumim. La urma urmei, astăzi, “experiența” este una dintre valorile noastre de bază. Aceasta este o valoare adăugată foarte mare pentru clienții noștri actuali și viitori, deoarece aceștia au libertatea de a alege între numeroasele noastre soluții de curierat și de fulfillment, putând în același timp să se bazeze întotdeauna pe recomandările noastre bazate pe experiență.

 

Ceea ce se întâmplă în companie nu a trecut neobservat de Forbes. În octombrie am fost recompensați de aceștia cu premiul pentru companie inovatoare. Pentru obiectivele pe care ni le-am propus, inovarea este o necesitate. Inovațiile sunt create atunci când este nevoie de o soluție la o problemă. Inovațiile noastre sunt inspirate de cele mai recente tendințe din comerțul online și de înțelegerea nevoilor clienților noștri, cărora le oferim întotdeauna soluții personalizate.

 

Am început anul cu un singur centru de fulfillment propriu – cel din Ruse și încheiem cu trei – centrele noastre recent deschise din Budapesta și Zagreb. V-am povestit în detaliu despre acestea, deoarece este o evoluție majoră pentru companie la nivel operațional. Suntem mândri că putem oferi timpi de tranzit mai buni și prețuri optimizate – și, prin urmare, servicii de o calitate mai bună ca niciodată, pentru toată Europa Centrală.

 

Succesele noastre creează oportunitatea de a sprijini diverse inițiative caritabile și o facem cu plăcere și cu bucurie. De aproape trei ani, oferim 0,02 leva pentru fiecare colet procesat. Am direcționat sumele astfel obținute pentru susținerea unor inițiative și asociații precum Fundația „Dă mai departe”, am sprijinit, de asemenea, Fundația „Împreună în clasă”, Fundația „Academia Telerik”și Asociația KBS „Ceva rapid”. Sperăm ca în viitor, odată cu succesele, să crească și numărul cauzelor pe care le susținem într-un fel sau altul.

 

În concluzie, vă putem promite că anul viitor va fi și mai de succes, mai dinamic și vă va rezerva multe surprize noi. Vom fi mai flexibili, mai motivați și mai hotărâți, mai buni decât oricând în munca noastră.

 

Stimați clienți, parteneri, prieteni, continuați să vă dezvoltați cu ajutorul nostru și Împreună cu noi. Fiți îndrăzneți și încrezători, cuceriți noi piețe, doar obiectivele nestabilite sunt imposibil de realizat.

 

Să aveți un an 2023 sănătos, fericit și plin de succes!

 

Fiți la curent cu euShipments de pe blogul nostru sau din pagina noastră de Facebook pentru mai multe informații interesante și utile.

🔵🔵🔵

Echipa noastră de vânzări vă stă la dispoziție pentru consultanță și mai multe informații despre serviciile noastre de logistică pentru magazinele online.

Aceasta poate fi contactată prin:

✆ 0700 70 755

office@eushipments.com

⌨ Formularul de mai jos >>

AI O ÎNTREBARE?