Contactaţi-ne

+359 700 70 755

Contactează-ne prin e-mail la:

office@euShipments.com

Am participat la GPeC Summit – cea mai mare și importantă inițiativă de e-Commerce din România

Nov
07

GPeC Summit 2022 - Vedeți cele mai importante momente de la prestigiosul eveniment de la București. >>

GPeC reprezintă o serie de evenimente care reunește reprezentanții eComerțului din România. Formatul evaluează cele mai bune companii din industrie și, în ultimii ani, s-a bucurat de o atenție internațională crescută.După cum precizează prestigioasa publicație economică românească Business Review,

„GpeC este cel mai important eveniment despre comerțul online din România”.

 

Ne-am bucurat să participăm la GPeC pentru a crea noi contacte și pentru a păstra legătura cu clienții și partenerii din România, care este una dintre cele mai importante țări pentru vânzările și livrările online ale clienții noștri.

 

Summitul GPeC nu ne-a dezamăgit nici anul acesta. Reprezentanți de mare succes și interes din domeniul comerțului electronic și din industriile conexe au vizitat sălile Teatrului Național din București, unde a avut loc evenimentul.

 

Prezentările din cadrul summitului GPeC s-au concentrat pe viitorul sectorului eCommerce din Balcani și din Europa în general. Experții din industrie și-au prezentat analizele privind apariția unor noi tendințe. Au fost exprimate idei inovatoare care ne-au inspirat să vă împărtășim câteva dintre cele mai importante aspecte din prezentările și discuțiile cu partenerii noștri din România.

Occidentul investește în construirea unui brand. Estul nu o face, ci vrea să genereze vânzări.

 

Dacă ne gândim la această afirmație, construirea unui brand este într-adevăr luată mult mai în serios în lumea occidentală decât în cea orientală. Chiar dacă luăm ca exemplu doar Europa, există un sentiment mult mai dezvoltat al identității de brand în țările vestice ale continentului.Multe companii din diferite sectoare din Europa de Est abia încep să dezvolte brandingul pentru propriile afaceri. Realitatea este că un brand consacrat are o recunoaștere mult mai mare în rândul utilizatorilor și, prin urmare, generează mult mai multe vânzări, în condiții de egalitate.

 

Cu cât brandul este mai puternic, cu atât bugetul pentru marketing este mai mic.

 

Aceasta nu este o formulă universală și, bineînțeles, există multe excepții, dar, în general, cu un brand puternic și ușor de recunoscut, cu o reputație corespunzătoare stabilită în rândul utilizatorilor, nevoia unui buget mare pentru activitățile de marketing scade.

 

Am putea adăuga că dezvoltarea unui brand presupune crearea unei anumite imagini care este legată de calitatea produselor/serviciilor oferite. Pentru clienții noștri, brandul euShipments este sinonim cu soluții logistice flexibile, calitate, securitate și performanță optimă.

 

Începeți la nivel local cu planificare globală.

 

Vorbind despre comerțul online, este normal ca cele mai multe startup-uri să nu poată obține imediat amploarea pe care și-o doresc și să nu poată intra pe toate piețele pe care doresc să se extindă. Procesul de dezvoltare nu este întotdeauna ușor, dar, pe baza experienței noastre, cele mai de succes și de lungă durată afaceri sunt cele care au viziunea de a se extinde la nivel global.

 

Întotdeauna ne sfătuim clienții să gândească la nivel global, deoarece în industria extrem de competitivă a vânzărilor online, planificarea globală și gândirea vizionară sunt condiții prealabile pentru succesul viitor.

 

Curieri locali și instrumente de plată locale.

 

În calitate de comerciant online, dacă le oferiți clienților dvs. servicii de curierat locale și instrumente de plată locale, le oferiți un confort valoros utilizatorilor și îi transformați în clienți loiali. Iar realizarea acestui obiectiv nu a fost niciodată mai ușoară. Cu un integrator de servicii de curierat ca noi, magazinele online pot alege chiar și cei mai buni curieri locali pentru fiecare piață pe care operează.

 

În plus, opțiunea „Ramburs la livrare” este activă în 17 țări, oferind o doză de siguranță pentru achiziția dvs. până la livrare, în special pentru noii utilizatori.

 

Cel puțin două opțiuni de livrare independente.

 

Oferirea unei opțiuni de livrare este un mare avantaj pentru orice magazin online. Atât varietatea de produse, cât și varietatea de opțiuni de livrare asigură o experiență pozitivă pentru clienți. Fiecare comerciant online ar trebui să aibă cel puțin doi curieri locali diferiți pentru livrarea pe „ultimul kilometru” și diferite opțiuni de adresă de livrare pentru fiecare:

  • 🔵 Adresa personală
  • 🔵 Rețea de birouri de curierat
  • 🔵 Puncte de acces ale partenerilor (PUDOs)
  • 🔵 Stații poștale automate (Parcel lockers)

 

Livrare în următoarea zi lucrătoare.

 

Spațiul online le permite comercianților să vândă fără restricții de locație. Pentru o experiență pozitivă a utilizatorului și pentru a crea clienți loiali, aceasta ar trebui să fie și abordarea în ceea ce privește livrarea produselor.Locația la distanță a comerciantului nu ar trebui să creeze o întârziere în timpul de tranzit pentru comenzile utilizatorilor, așa că serviciile de fulfillment vin în ajutor. Prin utilizarea unor locații strategice de fulfillment, pregătirea și expedierea comenzilor se poate face rapid și ușor, cu livrare într-o singură zi lucrătoare.

 

Transformă-ți magazinul online local într-o afacere online internațională

 

Fără îndoială, pentru ca magazinul dvs. online să aibă succes, aveți nevoie de inovație, adaptabilitate și gândire globală. Dacă sunteți gata să vă duceți afacerea la următorul nivel, contactați echipa noastră de vânzări sau trimiteți-ne o solicitare pentru a obține o ofertă personalizată!

 

Oferim soluții flexibile de curierat și fulfillment pentru magazinele online care doresc să se adapteze la condițiile în schimbare dinamică ale lumii digitale. În calitate de partener de încredere al comercianților online timp de un deceniu, avem o bogată experiență pe care o folosim în serviciile noastre.Ne străduim să ne dezvoltăm în permanență pentru a ne urmări obiectivul principal – să creăm soluții logistice inepuizabile pentru partenerii noștri și să creștem împreună!

 

 

Fiți la curent cu euShipments urmărind blogul nostru, profilurile Facebook sau LinkedIn pentru a afla mai multe știri interesante și utile.
🔵🔵🔵
Echipa noastră de vânzări vă stă la dispoziție pentru consultanță și mai multe informații despre serviciile noastre de logistică pentru magazinele online.
Aceasta poate fi contactată prin:
✆ 0700 70 755
office@eushipments.com
⌨Formularul de solicitare de mai jos

AI O ÎNTREBARE?