Contactaţi-ne

+359 700 70 755

Contactează-ne prin e-mail la:

office@euShipments.com

Am deschis cea de-a treia locație proprie de fulfillment în Europa

Oct
24

La câteva luni după lansarea noastră în Ungaria, avem deja un depozit de fulfillment în Croația

Datorită primului nostru depozit de fulfillment Ruse, situat la granița dintre Bulgaria și România, vă livrăm coletele în termen de o zi lucrătoare în ambele țări de un deceniu. Pe această bază, am construit rețeaua noastră de livrare a comenzilor și a coletelor e-commerce pentru a acoperi întreaga Europă. Până în prezent, considerăm această rețea logistică de centre de fulfillment și distribuție și parteneriatul nostru cu peste 40 de companii internaționale de curierat reprezintă resursa noastră cea mai valoroasă și principalul nostru avantaj comercial.

Depozitul de fulfillment Zagreb! Ce înseamnă pentru noi și ce avantaje obțin clienții noștri din acesta?

Cu doar câteva luni în urmă v-am povestit despre cel de-al doilea depozit de fulfillment propriu din Europa – cel din Budapesta. Odată cu lansarea acestei locații, care operează prin software-ul nostru specializat de logistică, am reușit să ne îmbunătățim timpii de tranzit de livrare și prețurile pentru serviciile noastre către Europa Centrală și de Vest. Iar aceasta, din punctul de vedere al clienților noștri, comercianții online, înseamnă o competitivitate mai mare pe piețele acestei regiuni foarte importante din UE.

Dinamica dezvoltării comerțului online, mai ales în perioada pandemiei, ne-a arătat mai clar ca niciodată că în această industrie este necesar să gândim la scară largă. Astfel, urmând obiectivul nostru principal – de a crea soluții logistice premium pentru clienții noștri, ne-am triplat capacitățile din regiune. Cele trei depozite proprii fulfillment vă stau la dispoziție cu prețuri și timp de tranzit optimizate. Oferim livrare rapida incepand de 1 zi lucratoare pentru urmatoarele tari:

 

Din depozitul fullfilment Ruse – pentru BULGARIA, ROMÂNIA, GRECIA, UNGARIA

Din depozitul fullfilment Budapesta – pentru UNGARIA, SLOVACIA, SLOVENIA, REPUBLICA CEHĂ, POLONIA

Din depozitul fullfilment Zagreb – pentru CROAŢIA, UNGARIA, SLOVACIA, SLOVENIA, REPUBLICA CEHĂ, POLONIA

 

Istoric

La începutul acestui an, am intrat într-un parteneriat cu Black Peak Capital pentru a investi în expansiunea noastră internațională prin achiziții și fuziuni de companii pentru a adăuga valoare rețelei noastre logistice. Scopul este extindereaariei de acoperire în Occident – timpi de tranzit din optimizați, îmbunătățirea continuă a calității serviciilor noastre și a numărului de locații de fulfillment, care vor fi subordonate experienței, proceselor tehnologice și operaționaledobândite.

Urmând această cale, am început pregătirile pentru adăugarea unui nou centru de fulfillmentîntr-o locație cheie. Una dintre cele mai mari și cu cea mai rapidă creștere a afacerii de self-fulfilment din Croația ne-a atras atenția – pickpack.hr Am luat legătura cu fondatorul companiei, MatejJavorek, și cu echipa sa și am descoperit o similitudine în ceea ce privește modelul de afaceri și viziunea de dezvoltare. Acest aspect a predeterminat parteneriatul nostru strategic, care este acum un fapt.

 

Care sunt beneficiile?

Noul nostru depozit de fulfillment din Zagreb deschide larg ușile Europei Centrale și de Vest pentru toți clienții noștri actuali și viitori, fără condiții suplimentare, contracte și integrări.

În același timp, clienții pickpack.hr, precum și toate companiile de e-Commerce din Croația care doresc să se dezvolte la nivel global, au acces nelimitat la serviciile noastre

 

CCO nostru Vichren Bisset a predat cheile mașinii companiei noului nostru Director de Dezvoltare a Afacerilor din Zagreb – Robert Bracun.

 

În mod logic, după aceste evenimente, am devenit și un membru premium al Asociației Croate de e-Commerce. E-Commerce Hrvatska fost creat pentru a ajuta comercianții online din Croația. Pe lângă acestea, în componența sa sunt incluse acum și companii care oferă întreaga gamă de servicii pentru nevoile comerțului online. Calitatea de membru al asociației noastre este o oportunitate excelentă pentru noi contacte și parteneriate cu companii online croate de top.

 

În calitate de membri, am fost, de asemenea, invitați să participăm la cel mai mare eveniment de e-commerce din Croația – CRO Commerce 2022. Reprezentanții noștri la eveniment au pregătit o prelegere despre cum arată exact drumul de la un magazin online local la o afacere internațională de succes.

 

Matej Javorek și Vichren Bisset în fața publicului la CRO Commerce 2022

 

Noi oportunități cu euShipments

Până la sfârșitul celui de-al treilea trimestru din anul 2022, echipa noastră a reușit să pregătească și să expedieze peste 1.000.000 de colete pentru clienții noștri. Perioada de vârf a anului în comerțul este pe cale să vină – Black Friday și viitoarele sărbători de Crăciun și Anul Nou.Ne așteptăm la un volum mare de comenzi și suntem pregătiți să gestionăm orice situație, astfel încât toate coletele să ajungă la destinatari la timp.Chiar și în cele mai aglomerate perioadele, continuăm să ne urmărim obiectivul principal – să creăm valoare pentru clienții noștri și să le oferim noi și noi oportunități de dezvoltare.

 

Dragi clienți actuali și viitori și eroi online, începeți local, creșteți global!

 

Dacă acesta este motto-ul dvs., atunci contactați echipa noastră de vânzări pentru mai multe informații despre cum puteți profita de depozitele noastre internaționale de fulfillment, precum și de toate celelalte servicii ale noastre. Fiecare consultare este complet gratuită și vă vom face o ofertă personalizată în funcție de obiectivele și posibilitățile afacerii dumneavoastră.

 

 

Intrați on-line cu euShipments pe blogul de pe site-ul nostru, sau urmăriți pagina noastră pe Facebook pentru mai multe noutăți utile și interesante.

🔵🔵🔵

Echipa noastră de vânzări vă stă la dispoziție pentru consultanță și mai multe informații despre serviciile noastre de logistică dedicate magazinelor online.

Îi puteți contacta prin:

✆ +359 700 70 755

✉ office@eushipments.com

⌨ Formularul de mai jos >>

AI O ÎNTREBARE?