Международни фулфилмънт и куриерски услуги | euShipments euShipments – Just another WordPress site
Обади ни се:

+359 88 982 40 04

Намери ни:

гр. Русе, бул. Липник 106

Пиши ни:

office@euShipments.com

Разбери повече Пусни запитване

Международни фулфилмънт и куриерски услуги | euShipments Portugal Spain France Italy Slovenia Croatia Germany Poland Czech Republic Slovakia Hungary Romania Bulgaria Greece
portugal
Португалия

Доставка за 2 работни дни от склад във Валенсия

spain
Испания

Доставка за 1 работен ден от склад във Валенсия

france
Франция

Доставка за 1 работен ден от склад в Париж

italy
Италия

Доставка за 1 работен ден от склад в Милано

slovenia
Словения

Доставка за 3 работни дни от склад в Будапеща

Сухопътна доставка от България за 4 работни дни

croatia
Хърватска

Доставка за 3 работни дни от склад в Будапеща

Сухопътна доставка от България за 4 работни дни

germany
Германия

Доставка за 1 работен ден от склад в Берлин

poland
Полша

Доставка за 3 работни дни от склад в Будапеща

Сухопътна доставка от България за 6 работни дни

czechrepublic
Чехия

Доставка за 3 работни дни от склад в Будапеща

Сухопътна доставка от България за 4 работни дни

slovakia
Словакия

Доставка за 3 работни дни от склад в Будапеща

Сухопътна доставка от България за 4 работни дни

hungary
Унгария

Доставка за 1 работен ден от склад в Будапеща

Сухопътна доставка от България за 3 работни дни

romania
Румъния

Доставка за 1 работен ден от склад в Букурещ

Сухопътна доставка от България за 1 работен ден

bulgaria
България

Доставка за 1 работен ден от склад в Русе и София

Сухопътна доставка от България за 1 работен ден

greece
Гърция

Доставка за 1 работен ден от склад в Атина

Сухопътна доставка от България за 1 работен ден

ЗАЩО МОЖЕТЕ ДА НИ СЕ ДОВЕРИТЕ?

InOut Trade е утвърдено логистично дружество, основно опериращо в Румъния и България, а марката euShipments се заражда от идеята за естествено му продължение и развитие. Така EU Shipments е резултатът от желанието ни да дадем възможност на множество малки и големи онлайн бизнеси да покорят нови, ключови пазари на територията на Европа, до достигнат нови клиенти там и да превръщат поръчките си в доставени пратки. Нашата главна роля е да им дадем необходимото спокойствие, че имат доверен партньор зад гърба си, специализиран в куриерското и логистичното обслужване на електронни магазини.

Разбери повече Пусни запитване

Идеята ни прерасна в компания с наложен стандарт, помогнала на над 300 клиенти да разширят бизнеса си и така, вече почти десетилетие, доставяме вашите пратки между държавите от Европейския съюз. Напълно наясно сме колко предизвикателства и трудни избори се крият зад решението да разширявате вашия е-commerce бизнес зад граница. От самото начало мисията ни е да разкриваме нови хоризонти пред онлайн бизнесите, като направим всеки международен електронен търговец конкурентен на местните силни играчи. Екипът ни е изцяло отдаден на това да спестява вашите усилия, време и средства, като поема цялата отговорност за осигуряване на пълен набор от изгодни и експресни куриерски и фулфилмънт решения за онлайн магазина ви. Развили сме стабилна мрежа от доказани партньори в бранша, като добре познати местни куриери, стратегически разположени фулфилмънт складове и call центрове. В EU Shipments знаем, че когато желаете да се развивате, няма място за комуникационни, езикови и операционни бариери. Ето защо на ваше разположение 24/7 е един обслужващ мениджър, независимо от държавата, до която доставяте. За оптималното ви улеснение, създадохме и една напълно обединена API интеграция за обработване на пратки, следене в реално време на складови наличности, статуси и парични потоци. Личното отношение и разбиране към специфичните нужди и целеви пазари на всеки един тип онлайн бизнес е наша утвърдена ценност, а коректността - безкомпромисният ни принцип. Време е заедно да достигнем до нови клиенти в чужбина!

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС?

Разширяване на онлайн бизнеса ви в Европа

Помагаме ви чрез нашите интегрирани Pick, Pack & Ship решения само с 1 API интеграция да разкривате нови хоризонти пред вашите онлайн магазини. Така всеки електронен търговец може да доставя поръчките си максимално конкурентно на местните "силни" играчи.

ALL-IN-ONE ефективна за вас куриерска услуга

Адаптираме услугите си по модела на работа на вашия онлайн бизнес, предлагайки складиране, Фулфилмънт, куриерски услуги, работа с наложени платежи, 1 лице за контакт 24/7 и местен адрес за всяка държава за връщане и обработване на недоставени и/или отказани пратки.

Експресни доставки от местен доверен куриер

Предлагаме различни опции за куриерски услуги до една държава на справедлива цена за вътрешнонационална куриерска услуга от локален доставчик с 2 начина за генериране на поръчки и товарителници - през клиентски панел и импорт на файл или през пълна API интеграция.

Една API интеграция за всички процеси

Поемаме цялата отговорност за обслужване на вашите пратки - автоматизираме процеса по обработване на поръчки, генериране на товарителници и справки, следене на складови наличности, статуси и парични потоци за всички пазари и проследяване на пратката в реално време.

24/7 обслужване на клиенти на майчин език

Поемаме цялата комуникация с получателите на вашите поръчки и то на майчин за тях език, а вие общувате с едно лице за контакт при нас, независимо от държавата на доставка. На разположение сме на онлайн търговците по всяко време и независимо от естеството на въпроса.

Универсален логистичен партньор

Улесняваме вашите бизнес процеси, предлагайки ви 1 доказан куриерски доставчик за множество дестинации и държави на територията на Европа. Предоставяме ви различни начини на доставка в зависимост от търсените срокове и цени.

Гъвкаво изплащане на наложените платежи

Мрежата ни за доставки в Европа разполага с възможност за пратки с "Наложен платеж". Нашите доверени куриерски партьори приемат и обработват събраните суми, а вие имате възможност да ги получавате в избрана от вас разплащателна сметка и валута.

Стабилна мрежа от доказани местни партньори

Предоставяме ви изградена мрежа от отлично подбрани, доказани партньорски куриерски фирми, стратегически разположени фулфилмънт складове из цяла Европа. Свързваме вашия онлайн магазин с тях посредством собствена групажна линия без посредници и превъзлагане.

НАШИ КЛИЕНТИ

Александър Маринов отзиви | euShipments

Много важно бе да успея да продавам продуктите си във всички eMag пазари и съм щастлив, че успях!

При генерирана товарителница от техния call център се свързват с получателя ми на майчин за него език, потвърждават данните за доставка и уточняват детайли за срок и наложен платеж. Следва автоматизирано генериране на товарителница и доставка.

Александър Маринов
Marketplace Partner на eMag
Валентин Костадинов отзиви | euShipments

От онлайн търговец в България до продажби в Румъния, Унгария, Гърция и Кипър с EU Shipments

Попаднах на услугите им, поглеждайки към Румъния. За мен беше страхотно да узная, че базирайки се на тях, ще мога да доставям до голяма част от ЕС и то с опция "Наложен платеж".

Валентин Костадинов
Финансов Директор RobiCam
Теодор Димитров отзиви | euShipments

euShipments са подбрали най-добрите куриери в региона и са ги интегрирали в единна система

Така всеки онлайн магазин може да генерира товарителници, да следи статуси на пратки, наложени платежи и други, благодарение на едно единствено интегрирано решение."

Теодор Димитров
Управляващ съдружник в Amber Technology JSC
Виж подробните мнения
1,250,000 +
Изпратени пратки
350 +
Доволни клиенти
15 +
Държави за доставка

Ние доставяме вашия онлайн бизнес

Пусни запитване

Последните новини от нас

Цялостно фулфилмънт решение за онлайн бизнеса | euShipments
Oct
08

Лидер на гръцкия логистичен пазар си избра български партньор | МЕНИДЖЪР.NEWS

През януари 2019 г. МЕНИДЖЪР.NEWS писаха за нас, нашия бизнес модел и ползите, които той носи за всеки електронен магазин.

Куриерски връзки с Европа | euShipments
Oct
08

КУРИЕРСКИ ВРЪЗКИ С ЕВРОПА | КАПИТАЛ ЗА НАС

"Всеки наш онлайн търговец, който достига 100 поръчки дневно за България, е длъжен поне да тества един или повече нови пазара в чужбина." - споделя Светлозар Димитров, един от двамата създатели на компанията „Инаут Трейд“.

Логистични грешки допускани от онлайн търговци | euShipments
Oct
08

ЛОГИСТИЧНИТЕ ГРЕШКИ, КОИТО ДОПУСКАТ ЕЛЕКТРОННИТЕ ТЪРГОВЦИ | ЕCONOMY.BG ЗА НАС

За избора на партньор, нуждата от склад и наложения платеж вижте какво сподели Светлозар Димитров, управляващ партньор в „Инаут Трейд“ в статията от ЕCONOMY.BG за участието на INOUT TRADE НА MARKETHINX 2019.