Contactaţi-ne

+359 700 70 755

Contactează-ne prin e-mail la:

office@euShipments.com

5 semne care arată că aveți nevoie de servicii de fulfillment.

Aug
22

Aflați cum serviciile de fulfillment vă pot face afacerea online și mai eficientă.

Serviciile de fulfillment reprezintă alegerea preferată de comercianții online și sunt una dintre principalele tendințe în eCommerce în anul 2022. Acestea sunt potrivite pentru orice comerciant online care vinde și livrează pe piețele internaționale, deoarece nu sunt condiționate de volumul de comenzi realizate și de livrări procesate. Acest lucru le face potrivite atât pentru magazinele online mici, cât și pentru liderii din industrie, cu mii de livrări în fiecare zi, deoarece îi scutesc pe comercianții online de o serie de complicații și angajamente.

 

Dacă pierdeți momentul de a externaliza procesele de depozitare prin utilizarea serviciilor de fulfillment, există o posibilitate uriașă de a întâmpina dificultăți în gestionarea magazinului dvs. online, cum ar fi plata unor sume uriașe de chirie pentru un depozit care este pe jumătate gol în cea mai mare parte a anului doar pentru a putea face față volumelor tot mai mari de livrări în timpul Black Friday și sărbătorilor de Crăciun. O altă problemă frecventă cu care se confruntă comercianții online este aceea de a concedia o parte din personalul sau de a se confrunta cu un deficit de personal din cauza unor circumstanțe neprevăzute și/sau a puternicului caracter sezonier a produselor pe care le vând.

 

Dar cum puteți fi siguri că magazinul dumneavoastră online are nevoie de servicii de fulfillment?

Astăzi, vom arunca o privire asupra celor mai frecvente semne care indică în mod clar că magazinul dumneavoastră online poate fi și mai competitiv în ceea ce privește transportul internațional dacă începeți să folosiți servicii de fulfillment:

 

 • 💠 Livrați la destinații îndepărtate la un preț ridicat;
 • 💠 Timpul de livrare este mai mare de 3-5 zile;
 • 💠 Nu aveți suficient spațiu în depozit sau suficient personal;
 • 💠 Nu aveți timp să vă procesați coletele, astfel încât acestea să părăsească depozitul în ziua în care este plasată comanda;
 • 💠 Întâmpinați dificultăți din cauza lipsei unei adrese locale pentru logistică inversă.

 

Citiți articolul pentru a afla cum serviciile de fulfillment rezolvă aceste probleme și ce avantaje vă oferă față de concurenții dumneavoastră din străinătate.

 

1. Livrați către destinații îndepărtate la un preț ridicat.

 

În majoritatea cazurilor, costul livrării coletelor în țara vecină nu diferă foarte mult de costul unui serviciu de curierat național. Cu toate acestea, dacă vindeți către o destinație mai îndepărtată și dacă transportul trebuie să traverseze mai mult de 3-4 state, atunci prețul crește vertiginos.În același timp, concurentul dumneavoastră, care are sediul în țara de livrare, poate oferi un preț de livrare de 2 sau 3 ori mai mic pentru potențialii dumneavoastră clienți. Acest lucru i-ar face să comande de la magazinul online al acestuia în locul dumneavoastră, chiar dacă produsele dvs. sunt mai interesante și la un preț mai bun.

 

În acest caz, dacă folosiți servicii de fulfillment și depozitați produsele în apropierea țărilor în care doriți să vă poziționați, astfel de diferențe în ceea ce privește costurile de transport sunt imperceptibile.În plus, prin alegerea unui depozit adecvat sau a unei locații cu servicii de fulfillment, cât mai aproape de piețele vizate din străinătate, puteți livra coletele dvs. cu ajutorul unui curier local, care este bine cunoscut și preferat de destinatarii dvs. din țara respectivă.

 

Un alt aspect pozitiv este că le puteți oferi clienților dvs. cel mai atractiv timp de livrare posibil, ceea ce ne conduce la următorul semn că serviciile de fulfillment sunt potrivite pentru dvs.

 

2. Timpul de livrare este mai mare de 3-5 zile.

 

Pentru destinațiile de livrare mai îndepărtate, expedierea terestră tehnic durează mult mai mult, iar destinatarii trebuie să aștepte o săptămână, două sau chiar o lună. Din păcate, utilizatorii care fac cumpărături online sunt de obicei obișnuiți să primească livrările într-o perioadă mult mai scurtă de timp și insistă asupra acestui aspect atunci când fac comenzi online.

Cea mai bună soluție în această situație este utilizarea unuidepozit de fulfillment, din care se face livrarea cu cel mai scurt timp de tranzit posibil în toate țările în care vindeți online. Acest aspect nu numai că vă va face mai competitivi față de jucătorii locali puternici, dar vă va permite și să economisiți o serie de costuri de curierat, taxe și să gestionați produsele returnate.

 

De exemplu, din depozitul nostru de fulfillment din Ruse, sunt livrate colete astfel:

 • 💠 1 zi lucrătoare pentru România și Bulgaria
 • 💠 2 zile lucrătoare pentru Grecia și Ungaria

 

Iar din centrul nostru de fulfillment din Ungaria, timpii de tranzit sunt după cum urmează:

 • 💠 1 zi lucrătoare pentru Ungaria
 • 💠 2 zile lucrătoare pentru Slovenia, Slovacia, Austria și Croația
 • 💠 3 zile lucrătoare pentru Polonia și Republica Cehă

 

 

3. Nu aveți suficient spațiu în depozit și/sau personal.

 

În ultimii câțiva ani, am asistat atât la scăderi semnificative ale consumului online global în anumite domenii, cât și la creșteri uriașe ale volumelor de livrări din magazinele online în alte categorii specifice. Unele întreprinderi nu au reușit să facă față costurilor curente, deoarece veniturile lor au scăzut brusc, iar altele nu au avut capacitatea de a absorbi numărul tot mai mare de comenzi online.

 

În ambele cazuri, proprietarii întreprinzători ai magazinelor online au apelat la serviciile noastre de fulfillmant din câteva motive importante, care le oferă liniștea că nu se vor mai afla în aceeași situație:

 

 • 💠 Utilizează 10 centre de fulfillment în locații cheie din Europa, aproape de clienții lor finali
 • 💠 Centrele noastre de fulfillment oferă o capacitate practic inepuizabilă pentru procesarea comenzilor online și a expedierilor prin curier.
 • 💠 Centrele noastre de fulfillment oferă un spațiu de depozitare inepuizabil.
 • 💠 Cheltuielile cu serviciilor noastre de fulfillment pentru comenzi este strâns legat de spațiul de depozitare utilizat și de numărul de comenzi procesate – comercianții online plătesc doar pentru spațiul de depozitare pe care îl utilizează și plătesc taxe doar pentru coletele care sunt procesate și expediate.

 

4. Nu aveți timp să vă procesați coletele.

 

Dacă nu aveți deja suficient personal care să proceseze comenzile online și să pregătească coletele pentru expediere, iar dumneavoastră trebuie să vă implicați adesea în aceste activități sau v-ați asumat această sarcină, atunci pierdeți o serie de oportunități de a vă optimiza afacerea, de a o gestiona și de a impulsiona vânzările, deoarece nu mai aveți timp pentru aceste activități mai importante.

 

Prin încredințarea acestor activități logistice în mâinile unor profesioniști, nu numai că economisiți timp și efort în depozit, dar reduceți și riscul apariției erorilor umane, deoarece modulele noastre gratuite de integrare cuplatformele eCommerce automatizează întregul proces de prelucrare a comenzilor online.

 

5. Întâmpinați dificultăți din cauza lipsei unei adrese locale pentru logistica inversă.

 

Unul dintre avantajele subestimate ale serviciilor de fulfillment este acela de a avea o adresă pentru logistica inversă aproape de destinatarii expedierilor dumneavoastră. La această adresă sunt acceptate produsele returnate sau sunt depozitate coletele care nu au ajuns la destinatarii lor. Dacă nu aveți o astfel de adresă, este posibil să trebuiască să plătiți adesea o sumă uriașă, în unele cazuri chiar mai mare decât valoarea produsului în sine, pentru a-l recupera atunci când destinatarul nu l-a revendicat.

 

Un alt avantaj al unei adrese de logistică inversă este acela că le puteți oferi potențialilor dumneavoastră clienți retururi gratuite sau retururi cu taxe minime, ceea ce reprezintă un beneficiu important pentru aceștia și, în multe cazuri, este crucial pentru a plasa o comandă online.

 

Principalele beneficii ale serviciilor de fulfillment.

 

Pentru a rezuma, putem evidenția principalele beneficii pentru dumneavoastră și afacerea dumneavoastră online ca urmare a utilizării serviciilor noastre de fulfillment:

 

 • 💠 Depozitarea produselor aproape de clienții dumneavoastră.
 • 💠 Livrare rapidă și la prețuri accesibile către destinații îndepărtate.
 • 💠 Gestionarea profesională a stocurilor și a spațiului de depozitare.
 • 💠 Ambalarea profesională a coletelor.
 • 💠 Nu există costuri fixe pentru depozit și întreținerea acestuia.
 • 💠 Fără cheltuieli cu personalul.

 

În îndelungata noastră experiență, am reușit să integrăm serviciile a peste 30 de companii de curierat premium și pe cele a 10 depozite de fulfillment din Europa, preluând întregul proces logistic legat de magazinul tău online:

 

 • 💠 Transportul și/sau recepția produselor de la depozitul dumneavoastră sau de la cel al producătorului.
 • 💠 Asigurarea spațiului de depozitare.
 • 💠 Monitorizarea stocurilor.
 • 💠 Deservirea și executarea comenzilor online.
 • 💠 Ambalarea și expedierea la adresa destinatarului.
 • 💠 Prelucrarea produselor returnate sau nerevendicate.
 • 💠 Comunicarea cu destinatarii bunurilor.

 

Trimiteți-ne o solicitare cu informații despre afacerea dumneavoastră și vă vom trimite o ofertă personalizată care se potrivește cel mai bine modelului dumneavoastră de afaceri, țărilor în care expediați și naturii coletelor pe care le expediați.

 

Vizitaţi-ne online pe blogul de pe site-ul nostru sau urmăriţi pagina de Facebook pentru mai multe noutăţi utile şi interesante.

🔵🔵🔵

Toate informaţiile despre euShipments şi despre livrările de curierat internaţional rutier oferite de noi, despre serviciile de fulfillment pentru e-comercianţi, le puteţi afla de aici.

Aşteptăm întrebările dvs. şi prin email la adresa  office@euShipments.com sau prin formularul de mai jos!

AI O ÎNTREBARE?